Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-10-2005
    Postime
    44

Ju pëlqen të dilni të argëtoheni

I frekuentoni diskotekat.Ju pelqejn apo parapelqeni ndonje vend tjeter argetimi.Nese po cili eshte

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    S'diskutohet qe me pelqen qe te argetohem , tani vendet jan shum ,psh cinema, diskoteke , kafe, etj

Me shum me pelqen mizika live nga kengetart se sa te vete ne nje discoteke

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    vdes per te dale dhe per t'u argetuar. ne tirane nuk jane shume ne mode diskot, por vendet me muzike frekuentohen boll. muzika live me pelqen kur eshte e alternuar me muzike te rregjistruar.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ce piet , ja kete fundjave do shkoj ne striper klub. Cant wait te hedh ca dallare aty .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Dal shume shpesh,ne disco shume rrall ose nuk e mbaj ne mend kur shume moti skam qen,shume njerez shume zhurm nuk eshte ambienti ime,dal neper kafiteri qe jane me te qeta,kafiteri qe kan muzik te mire,qe ka me pak njerez,ne teater shkoj shpesh ne kino kurr se gjithmon vijne filma qe i kam pa me pare nuk me terhjek,tjeter argetim gjej dhe ne pyll te shkoj po kete e beje shume rralle,shume kam qef te shkojm shume veta,te flejm ne tenda,te kemi i cik ne femrat frike se do na haje ndonje gje naten hehehe,po me se shumti prej krejt ketyre gjerave qe me argetojn eshte nje kafiteri ne Prishtine dhe aty ka pikado,aty ndihem me se miri dhe lauj tere kohen.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Mua me pelqen te shetis neper vende ku eshte ajri i paster dhe ku nuk nuk ka makina, s.psh ne parqe, ne lum, apo liqen, ne pyll, ne kopsht zoologjik dhe argetimin me te madh un e ndjej kur jam prane detit te kalter dhe blu.

Ketu ku jetoj un dal shpesh me makine dhe shkoj neper ndonje park ketu afer qe te shikoj lopet, kuajt, delet dhe zogjte. Edhe tani dhe pak dhe do te dal, se sot jam pushim dhe do te shkoj ne nje kopsht zoologjik te madh (Arnhem), sepse un i kam shume qef kafshet.

Domethene; ne qytet dhe ne qender te qytetit mua pothuajse nuk me gjen. Shkoj vetem per te blere dicka dhe kaq. Qendra e qytetit me duket rremuje. Mua me pelqejne vendet e qeta dhe natyrore.

Edhe disco't i kam qef, por jo disco't Hollandeze, sepse muzika atje nuk me pelqen dhe aq shume, por edhe sepse te mbyt tymi i cigares dhe sepse me duket shume rremuje e madhe.
    Me pelqejn disco't ne Greqi, Itali, Spanje, etj.; domethene: disco't qe jane ne vende te ngrohta turistike. Atje ka salla te ndryshme dhe muzike te pershtatshme (trance, rock, live, pop, disco '80 and '90, muzike rromantike dhe ballads dhe muzike aktuele te vendit) per pothuajse cdo njeri. Edhe ketu ne Hollande ka salla te ndryshme me muzike te ndryshme, por jo me aq shume diversitet dhe zbukurim sa ne vendet e ngrohta turistike.

Nuk jam djale i klubeve, apo i qytetit. Me shume me gjen mua ne nje kinema, muzeum, salle kulturore/arti (salle per opera dhe teater), park natyror, anes lumit/liqenit, kopsht zoologjik, cirk, por edhe neper fshatra ketu rreth e rrotull shkoj shpesh dhe i njof pothuajse te gjitha fshatrat ketu.

Cdo here ne vit un shkoj me pushime afer detit, apo oqeanit dhe ky eshte per mua argetimi im me i madh.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Vrym i bona diskot e Londrës.
    Vrym i bona diskot e Tironës.
    ..dhe Durrsi ka ca te mira..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    E kujt nuk i pelqen te argetohet.

Persa i perket vendeve varet sipas dites.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Engjëllushja
    I frekuentoni diskotekat.Ju pelqejn apo parapelqeni ndonje vend tjeter argetimi.Nese po cili eshte
    te gjitheve na pelqen argetimi ..
    sa per diskotekat shume rralle ..
    vendet ???
    varet sipas rastit ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Po por ne vende te qeta jo me shume zhurme.Shume here me shoqerine time te punes edhe pas punes vemi ne ndonje Club por kur kemi kohe ose kur mundemi te gjithe.Thjesht te ikim nga ai ankthi i punes edhe te mos mendojme por te bejme qejfin tone.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshtypjet gjatë vizitave në Shqipëri!
    Nga Brari në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  2. Atij/asaj i pelqen...
    Nga Silk në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 13:56
  3. parfumi/kolonja qe ju pelqen te seksi i kundert :)
    Nga FierAkja143 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 15:21
  4. Cfare ju pelqen tek vetja?
    Nga Rebele në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 18-11-2005, 21:42
  5. Të mësosh aktrimin njëherësh me abetaren
    Nga TiLoNcE në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •