Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga nadule
    Po ka apo s'ka n e dime qe me do ti mua, dhe cfaredo qe thua e ke nga zilia dhe kunderpergjigje meqe une s'te dua ty, se dua nje tjeter...... hihihihih
    Megjithate t'i fal te gjitha se kur njeriu eshte i dashuruar sic je ti tani, nuk di se c;thote e se c'ben....
    Po e thote vete emri moj te marrte e mira e marrte...kjo eshte nje shenje e cila verteton se ne te dy jemi te prere per njeri tjetrin...nuk i shmangesh dot asaj qe te ka paracaktuar fati

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po e thote vete emri moj te marrte e mira e marrte...kjo eshte nje shenje e cila verteton se ne te dy jemi te prere per njeri tjetrin...nuk i shmangesh dot asaj qe te ka paracaktuar fati
    U te ngrente ajo qe di une ishalla, po ate po te them dhe une o dreq. Sado qe ti lart e poshte leshon trakte sikur gjasme s'ke gje me mua, je i rrethuar.....
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    U te ngrente ajo qe di une ishalla, po ate po te them dhe une o dreq. Sado qe ti lart e poshte leshon trakte sikur gjasme s'ke gje me mua, je i rrethuar.....
    Edhe ti ama,nuk eshte se ngelesh mbrapa ne shperndarjen e trakteve...po tani na nxore sekretin...tani te gjithe e moren vesh se traktet tona,nuk ishin gje tjeter
    vecse nje menyre per te dizinformuar publikun....per te larguar vemendjen e kurreshtareve nga kjo histori..

Po sa bukur e the ate te fundit me dreq...je i rrethuar"..eshte hera e pare ne jeten time,qe nje thirrje e tille me duket kaq romantike..ehh,te rrethuan shoku tanku...s'ke nga ja mban...ashtu si thoshte dikur edhe plaku Shkelzen Boriga;
    -Nuk i trembem atij rrethimit te madh,se pushken e kam...ne istikam jam...dhe i them ariut, qasu po ta mbajti"...ajo qe me tremb,eshte ai rrethimi i vogel...ai qe qendron brenda ne koke dhe qe te bren si puna e asaj moles..

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Mos u tremb shume se s'jam aq e tmerrshme jo, sado qe i rrethuar je ate mbaje, dhe mos u deziluziono persa i perket rrethimit te vogel se une jam old fashion do behet si do ti.
    Ja dhe kjo pune mori fund.
    Po bota.... c'do thone bota?
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te thone c'te duan...pune e madhe"..pastaj,c'faj ka bota moj?"...ti e ke fajin!!!
    Une per vete,i dhashe karar...do ta ha turpin me buke..do te pi....do te dehem!!!
    E po kjo ore....nuk guxon robi te beje nje shaka,qofte edhe per inat te Nabules

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Futi dhe nje gote vere nga mbrapa dhe................
    E gjetem Tanku.............
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Futi dhe nje gote vere nga mbrapa dhe................
    E gjetem Tanku.............
    C'fare gjete moj te marrte dreqi"...kishe humbur ndonje gje?"..te thuash per mua,
    ketu poshte murit me kishe...te mbahet mend?..te prita kur u rrezove...te prita me fjalet;...-eshte fati im,me ra nga qielli...megjithese nuk te prita si'c duhej se me shpetove nga duart dhe re me koke ne kalldrem...kjo spjegon edhe paqendrueshmerine tende ne raste te caktuara...hihihi

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Te pakten paqendrueshmeria ime e ka nje arsye, dhe mbi te gjitha eshte ne raste te caktuara, po shkarjes tende qe eshte non stop dhe pa arsye si t'ja veme emrin?
    A i ziu ti paaaaaaaaaa te gjithe kane nga nje derrase mangut, ti ke gjithe dyshemene....
    Pasojat e luftes keto....... o gjerman ca ke lene mbrapa.........po pse nuk e le tanksin bosh me mire te dilte ndonje i sakte e t'ja hipte, po e le me kete qe.... hahahahahaha
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Tekatokikutaka = DANIELA

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Talking

Tezu-Jikatushikikuta
    Feel the pump √

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •