Videoklipi i Elites 5 thjesht FENOMENAL,dhe risia me e bukur,nderrimi i imazhit,gje qe me pelqeu pa mase.
Nuk duhen shume fjale per te treguar qe Elita5 jane me te miret.
Videoklipi i Elites 5 thjesht FENOMENAL,dhe risia me e bukur,nderrimi i imazhit,gje qe me pelqeu pa mase.
Nuk duhen shume fjale per te treguar qe Elita5 jane me te miret.
Video klipi i ri eshte fantastik.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga H_E_A_V_Y
e kam para at spot para 1 vjete po tash spoti ma i ri eshte spoti i kanges Faleminderit eshte nje spot shum i mir. Ne kosove shum shpesh e trasmetojne dhe eshte bere hit ky spot.
Jo vetem ne Kosove.
ELITA 5 deshmuan qe jane me te miret ne te gjitha vendet ku ka shqiptare.
I duan kudo.
Postuar mė parė nga albani
A ka mundesi per me e pa dikund ne internet spotin e kanges Faleminderite??
thx
Nuk jam i sigurt qe ka dal spoti i kenges "Faleminderit" ne internet.
ne interent nuk e di a eshte po ne TV po, ne KTV. RTK, dhe RTV 21Postuar mė parė nga H_E_A_V_Y
eshte gjynah qe skam shkruar ne kete tem kaq te mire per rock grupin me te sukseshem ne trojet shqiptare pra elita 5 per mu eshte e pa kragasushme por megjithat kam nje vrejtje te vogel pasi qe disa muzika te kengeve te elites 5( per albumet e me hershme e kam fjalen) jan pak a shum te ngjashme apo nese guxoj te them jan te kopjuar nga rock muzika e viteve 80-90-ta....sidoqoft kjo eshte e kuptushme pasi qe rocku nuk ka lindur ne shqiptari dhe se eshte normale qe nganihere edhe mirren si model muzika e kengeve te medha me permasa boterore
elita 5 always the best
besi
Edhe une i kam shume qef Elita 5 dhe mendoj qe jane grupi me i mire shqiptar. Por ama "E urrej shiun" e kishin kopjuar koke e kenge, ose me mire perkthyer, nga nje grup rumun. (Mbase eshte e kunderta por ne Shqiperi keshtu e paraqiten). Dhe fillimi i kenges "Nora" eshte kopjim i "Big in Japan" te Alphaville.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Sot pash video klipin e kenges "Faleminderit" ne TV.
Me pelqeu shume.Video e thjeshte mirepo e xhiruar shume bukur.
Elita 5 jane dhe ngelen me te miret
Krijoni Kontakt