Close
Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 296

Tema: Elita 5

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    elita 5 eshte nje grup kopjacesh, dy pare nuk vlen.
    menimi im ky.
    po pra se kemi me te mire neve dhe nuk i mburrem..
    Nga hic fare mire jane..ose ne krahasim me Bleonat...shtyhen
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga elen Lexo Postimin
    po pra se kemi me te mire neve dhe nuk i mburrem..
    Nga hic fare mire jane..ose ne krahasim me Bleonat...shtyhen
    nuk ka sot muzik fare ,
    ato grupet e vjetra po, ritfolk, djemte e detit, edhe pse kane kopjuar dhe ata, po pak me origjinale duken.

Bleona te pakten eshte mire per tu pare, nuk ke ca degjon po ke ca shikon,
    ca ti shohe une elites 5 ..... .

P.S.Po shijet muzikore kshu jane teper subjektive, une ja fus dhe kot, po ēa ti bej une, i kam inat.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    nuk ja vlen te merremi me ta.ishin te mir kur sdegjonim grupet e tjera .smund te vleresosh nje grup qe vjedh muziken e te tjereve

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    keni ndonje fakt per kete qe flisni ????

me jepni nje fakt qe cilen kenge Elita 5 e kane te kopjuar ???

edhe pse nuk jame aq adhurues i muzikes rock por Eliten 5 e degjoj se ska rock grup me te mire shqiptare tani per momentin , dhe kurr keta kane kenduar rock shqip ata tjeret ishin kalamaj pinin qumsh ende nga nenat e veta ....... Elita 5 nuk ben me nena se ato jane UNIK
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    keni ndonje fakt per kete qe flisni ????

me jepni nje fakt qe cilen kenge Elita 5 e kane te kopjuar ???

edhe pse nuk jame aq adhurues i muzikes rock por Eliten 5 e degjoj se ska rock grup me te mire shqiptare tani per momentin , dhe kurr keta kane kenduar rock shqip ata tjeret ishin kalamaj pinin qumsh ende nga nenat e veta ....... Elita 5 nuk ben me nena se ato jane UNIK
    kane kopjuar nga artiste te huaj.
    Nga bon jovi psh.
    Degjo kenge e bon jovit "Run away"="Dady's girl",
    shiko melodine e hapjes, e njejta me nje kenge te elita 5, se nuk ia di titujt, po kam vene re se melodite jane te kopjuara.
    Jo vetem ata, po kengetaret shqiptare e kane tradite tashme, ca nga turku, ca nga greku, ca nga kengetaret e tjere te huaj, vetem tekstin i fusin shqip.

Gjalle ne bot nuk degjoj me pseudo-artistet shqiptare.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    kane kopjuar nga artiste te huaj.
    Nga bon jovi psh.
    Degjo kenge e bon jovit "Run away"="Dady's girl",
    shiko melodine e hapjes, e njejta me nje kenge te elita 5, se nuk ia di titujt, po kam vene re se melodite jane te kopjuara.
    Jo vetem ata, po kengetaret shqiptare e kane tradite tashme, ca nga turku, ca nga greku, ca nga kengetaret e tjere te huaj, vetem tekstin i fusin shqip.

Gjalle ne bot nuk degjoj me pseudo-artistet shqiptare.
    nga kjo qe te kam cituar me te kuqe kuptohet se ja fut kot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    nga kjo qe te kam cituar me te kuqe kuptohet se ja fut kot
    ti e di,
    une i kam degjuar dikur se i degjonin shoket e mi,
    nuk kam nevoje te njoh titullin e nje kenge per te kuptuar se eshte e kopjuar, mjaftojne pak sekonda melodi.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    ti e di,
    une i kam degjuar dikur se i degjonin shoket e mi,
    nuk kam nevoje te njoh titullin e nje kenge per te kuptuar se eshte e kopjuar, mjaftojne pak sekonda melodi.
    po ma thuaj cila eshte ajo kenga e cila ka melodi te njejt me kenget e Bon Jovit dhe te degjoj une nje her dhe ta shof , ose me mire kur ta gjesh ma thuj se une ketu jame por sme besohet se do e gjesh ndonjeher

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    "Elita 5" koncert bamiresie per Gerdecin

Nuk eshte i pari koncert bamiresie i legjendareve "Elita 5", por ai i se henes na perket te gjitheve. Pallati i Kultures ne Tetove ka qene i tejmbushur. Koncerti u dha dy here, dhe te tjere ende mbeten jashte dyerve dhe nuk munden te shijojne muziken e tyre. Iniciative e grupit "Elita 5", motoja e se ciles ishte ndihme per Gerdecin, per fshatin e tragjedise se madhe te 15 marsit, jehona e se ciles ka shkuar larg. Pagezuar "Se bashku", legjendaret, muzika e se cileve degjohet ne cdo kend shqiptar, mbajten koncertin per nje qellim teper fisnik. Ndihme per ata qe me shume kane nevoje ne kete moment. Te ardhurat e biletave te shitura, nga 2 koncertet radhazi te tetovareve, eshte mesazhi i tyre per ate qe ndodhi nder shqiptare, mesin e muajit te shkuar. Solisti i "Elita 5", Arif Zyberi, eshte shprehur: "Eshte rast i cili nuk mund te mos na prekte, dhe ne e pame te arsyeshme qe te organizojne dicka, qe te dalim ne ndihme ketyre banoreve qe pesuan kete tragjedi te madhe". Por, nuk kane qene vetem artistet ne kete nisme. Qene disa institucione qe perkrahen kete nisme te madhe te "Elita 5", dy universitetet shqiptare, Universiteti Shteteror i Tetoves dhe Universiteti i Evropes Juglindore, por edhe nga nje sere biznesesh te vogla private. Gjithcka, cdo qindarke e grumbulluar nga keto dy koncerte te mbremjes te se henes ne Tetove, do te vijne ne Shqiperi, per banoret e Gerdecit.

"Se bashku" edhe me Genta Ismailin

Koncerti "Se bashku", nisme e grupit tetovar "Elita 5" pati nje te ftuar speciale. Kengetarja kosovare, Genta Ismaili, prania e se ciles deshmon se edhe ajo eshte perkrah kesaj tragjedie te shqiptareve.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Isha prezent ne kete koncerte te organizuar nga Elita 5, pasi ishte edhe koncert humanitar, turma e madhe e dashamireseve te tyre dhe humanitareve qe donin te ndihmonin dicka per tragjedine e Gerdecit, ishte tejet e madhe, u tregua edhe njeher se jemi nje per te gjithe dhe gjithe per nje.

Ndersa sa i perket Elites 5 jane te paaritshem

Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •