Close
Faqja 26 prej 30 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 296

Tema: Elita 5

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    ..do te mundona me sqaru muziken e tyre ..si domos ty Ximi Tet...do te mundona me te tregu se qka eshte muzika e tyre ...un e ceka edhe me heret qe nuk e kupton muziken Rock , ti vet je deklaru qe nuk me pelqen Rocku , por elita 5 me pelqen ....me ket fjali un ty te kam kuptu qe ti nuk e kupton Rock muziken ...sikur un me hy me ti gjet kejt ato klipe qe Elita 5 ika vjedhur edhe ika be ne shqip ...ti apet se apet nuk ke me ndrru mendimin tend , sepse nuk mundesh ti ndegjojsh ato tinguj te cilet elita i ka marr , ato melodi ...sikur me ta gjet un kopjet e tyre ti nuk je n'gjendje me kutpu se ku e paskan kopju elita5 jon bon jovin , scorpionsat, etj , pse nuk mundesh me kuptu ? sepse nuk ndegjon rock , nuk e kuppton rockun.
    Un Eliten5 ekam ndegju ne vitet 1996 - 1997 - 1998- ne keto vite e kam ndegju eliten 5 edhe si e kam kuptu se ka qen kejt ajo kopjim i disa bendeve qe i permenda me lart , un ata skam dasht kurr me ti ndegjoj ....as qe kam dasht asnji informacion te tyre te ndegjoj per ta ,prej ateheri me skam ndegju kenge te tyre , muj me te than qe asnji kenge e tyre sme kujtohet se si titullohet...edhe me dasht me ti gjet ato kengt e tyre me ti krahasu , me shkon shum koh deri sa ti marr un albumet e elites e ti ndegjoj perseri kenget e tyre ,,, e ti gjej kenget e tjerav grupev edhe ti shoh edhe niher se ku ata kan kopju e qka kan ber e ty me ti sjell ketu ...aiiiii...tishe nji qe ndegjon rock edhe e kupton rockun po isha mundu por ti sje njėri prej tyre qe ndegjon edhe nuk e kupton ....po ta them ket ty sepse ti te Muzike e Elites 5 e ndegjon vetem Melodin e muzikes te cilen e Kompunon "VIRUSI" vetem at melodi ti e ndegjon aty tek muzika e Elites-5 ata tinguj te cilti i kompunon "Virusi" me "SYNTINAJZER" me instrumentin e tij ? jo vetem ti por te gjith ata qe thojn se na pelqen Elita , kejt keta ato tinguj i ndegjojn.

un edhe pse sedi ti qfar muzike ndegjon , qfar zhandrri ndegjon ...un muj me dit perafersisht cilt kengetar i ndegjon ti ...qe pershembull disa prej tyre te cilt i ndegjon ti :

Zymber Avdiun
    Mentor Kurtsihin
    Sef Duraj
    Gazmend Ramen
    Meden
    Duli
    ..etj.... ti e ndegjon ket muzik , jam i bindur 99% dhe per ato ti e ndegjon edhe Eliten5 pershak se tingujt e njejt i gjen te elita 5 me ata kengetaret qe ti shenova me lart .

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Rammstein_R Lexo Postimin
    ..do te mundona me sqaru muziken e tyre ..si domos ty Ximi Tet...do te mundona me te tregu se qka eshte muzika e tyre ...un e ceka edhe me heret qe nuk e kupton muziken Rock , ti vet je deklaru qe nuk me pelqen Rocku , por elita 5 me pelqen ....me ket fjali un ty te kam kuptu qe ti nuk e kupton Rock muziken ...sikur un me hy me ti gjet kejt ato klipe qe Elita 5 ika vjedhur edhe ika be ne shqip ...ti apet se apet nuk ke me ndrru mendimin tend , sepse nuk mundesh ti ndegjojsh ato tinguj te cilet elita i ka marr , ato melodi ...sikur me ta gjet un kopjet e tyre ti nuk je n'gjendje me kutpu se ku e paskan kopju elita5 jon bon jovin , scorpionsat, etj , pse nuk mundesh me kuptu ? sepse nuk ndegjon rock , nuk e kuppton rockun.
    Un Eliten5 ekam ndegju ne vitet 1996 - 1997 - 1998- ne keto vite e kam ndegju eliten 5 edhe si e kam kuptu se ka qen kejt ajo kopjim i disa bendeve qe i permenda me lart , un ata skam dasht kurr me ti ndegjoj ....as qe kam dasht asnji informacion te tyre te ndegjoj per ta ,prej ateheri me skam ndegju kenge te tyre , muj me te than qe asnji kenge e tyre sme kujtohet se si titullohet...edhe me dasht me ti gjet ato kengt e tyre me ti krahasu , me shkon shum koh deri sa ti marr un albumet e elites e ti ndegjoj perseri kenget e tyre ,,, e ti gjej kenget e tjerav grupev edhe ti shoh edhe niher se ku ata kan kopju e qka kan ber e ty me ti sjell ketu ...aiiiii...tishe nji qe ndegjon rock edhe e kupton rockun po isha mundu por ti sje njėri prej tyre qe ndegjon edhe nuk e kupton ....po ta them ket ty sepse ti te Muzike e Elites 5 e ndegjon vetem Melodin e muzikes te cilen e Kompunon "VIRUSI" vetem at melodi ti e ndegjon aty tek muzika e Elites-5 ata tinguj te cilti i kompunon "Virusi" me "SYNTINAJZER" me instrumentin e tij ? jo vetem ti por te gjith ata qe thojn se na pelqen Elita , kejt keta ato tinguj i ndegjojn.

un edhe pse sedi ti qfar muzike ndegjon , qfar zhandrri ndegjon ...un muj me dit perafersisht cilt kengetar i ndegjon ti ...qe pershembull disa prej tyre te cilt i ndegjon ti :

Zymber Avdiun
    Mentor Kurtsihin
    Sef Duraj
    Gazmend Ramen
    Meden
    Duli
    ..etj.... ti e ndegjon ket muzik , jam i bindur 99% dhe per ato ti e ndegjon edhe Eliten5 pershak se tingujt e njejt i gjen te elita 5 me ata kengetaret qe ti shenova me lart .

O zotni une ndroj mendim ne qoft se eshte ashtu si thua ti e vertet po nuk muj me pranu nje gje qe nuk eshte e vertet, e une te lipa fakte ti nuk i nxjere,ti kishe nxjer deri tash do te kishte marur fund ky debat,do ta pranojshim ate realitet nuk mund te shkoj kunder asaj,ok u kuptuam ket e lipa prej teje.

Pash zotin si e gjete se i ndegjoj keto hahahahahaha,me vjen keq zotni.
    Keto e din kush i ndegjon ata qe vuajn nga vetvetja po per fat te mire nuk jame prej atyre.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Black_Mamba : 02-10-2007 mė 12:08
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga kengaime Lexo Postimin
    1) mos ja fut kot kur thua qe Elita 5 jane kosovare.
    2) eshte turp te krahasosh Meden me Elita 5.

Te gjithe grupet dhe kengetaret kane rritjet dhe zbritjet e tyre ne Karriere. Per momentin ndoshta nuk jane shume lart por prape se prape mbeten nder gurpet me te mira qe kendojne Shqip

ciao
    e di shume mir se jane te Maqedonise ama vetem e kam cek qe ata jane degjuar shume ne Kosove dhe perpara kane bere kualitet e jo vetem komercializem.
    as nuk e krahasova me Meden por vetem thashe se Eliten 5 e degjojne te njejtet persona qe e degjojne edhe Meden dhe kete soj "artistesh".
    ani mos ja fut kot....
    ncncn,ta paska prekur korozioni tallava veshin edhe ty...po rritesh me kohen dhe mesohesh.

po e them serish,Elita 5 vetem rock nuk bejne..
    ArsGothicė

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Urime Elita5- jeni te merkullueshem si gjithmone!

Pershendes te githe me kengen e re
    • The rest is silence.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    edhe kesaj radhe nje kenge te shkelqyer si te gjith kenget tjera ... ju lumt Elita 5
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ELITA 5 eshte nje nder grupet ROK Shqiptare qe kendojne shume mire, dhe nuk e di pse s'marrin pjese ne Euro 2008

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    me pelqen jashtzakonisht kenga e fundit "Cmendem"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 29-11-2007 mė 21:22

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Nuk di a jane i vetmi grup shqiptar ne rok muzik po te pakten besoj se jane grupi me i mire.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    tani kan dal edhe grupe te tjera rock
    mendoj qe kto kan qen nga te paret..dhe me te miret kuptohet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    elita 5 eshte nje grup kopjacesh, dy pare nuk vlen.
    menimi im ky.

Faqja 26 prej 30 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •