Po mire de nuk jame kunder une ne qoft se jane te vjedhura me i nxjer,kryesorja kur ke fakte fiton perndryshe humbs je.
Ne qoft se do ti kisha ngu ato kenge nga dikush tjeter ok dakort do ta pranojshim edhe une,nuk do shkojsha aq me inat sa jam duke shkuar tash.
Edhe te nje tem tjeter per Adelinen ishe u thuhete se i ka kenget e vjedhura,po urdheroni more nxjerni kenget e tyre dhe ti shohm se me te vertet ashtu jane.
Ja ne Eurovizion u ndegju kenga e Serbis dhe u nxjeren faktet(edhe pse nuk ndikuan asgje)po kryesorja kur ke fakte eshte mire,le ta dim nje grup kengetaresh se kush jane me te vertet,ndoshta i njohim gabim,ndoshta krejt kenget i kan te vjedhura se diiii vetem ja rasni se i kane te vjedhura e kur lipet me tregu fakte ska.
Me vjen keq nese nuk nxjerni fakte.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Se shpejti me nje kenge te re, do jete kenga me e mire qe ka bere deri tash.
Elita 5 me pelqen edhe mu dhe shum mir kendojne mirpo ka disa kange qe kan te huazuara si psh:
1 Te pres nga bon jovi -runaway
2 E urrej shiun nga Talisman
3 vjedhesi i endrave nga zeblin
4 sot ketu neser atje nga fred merkury
me siguri ka edhe keng te tjera po une keto i kan gjetur
prap se prap Elita 5 jan njesh :![]()
Elita 5 , ka qene , eshte , dhe do te jete pergjithmon grupi me i adhuruar nga shqiptaret posacerisht nga ne te Maqedonise , jane te paaritshem eshte e sigurt kjo , jan njisha fare , muzika e tyre te ngren emocionet, muzika e tyre eshte klasike dhe moderne bashk , muzika e tyre degjohet cdoher ne cfardo situate , Jan The Best![]()
Sui generis
Elita 5 me pelqen edhe mua jasht mase.
Ka qene dhe do te mbetet nje grup i mire.
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams
mjerimi i rockut kosovar..gjendja e tanishme e tyre
dikur benin nje muzike me te mire,qe ishte tipike me vlerete mirefillte ama koheve te fundit..pfff
ndoshta ky mospelqim i imi vjen edhe nga fakti se nder shipsat, se pari thot e degjoj meden e me pas Eliten 5rgreen:
megjithate ua pelqej shume disa kenge te vjetra qe me te vertete kane patur melodi te mira por edhe tekste alegorike e jo me le te lashe, me the te thashe.
ArsGothicė
1) mos ja fut kot kur thua qe Elita 5 jane kosovare.
2) eshte turp te krahasosh Meden me Elita 5.
Te gjithe grupet dhe kengetaret kane rritjet dhe zbritjet e tyre ne Karriere. Per momentin ndoshta nuk jane shume lart por prape se prape mbeten nder gurpet me te mira qe kendojne Shqip
ciao
Lidhjet e faqeve personale mund tė vendosen tek profili dhe jo si firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt