Close
Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 296

Tema: Elita 5

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    aman sa kot qe jeni tamam mentalitet dhe personalitet shqiptari po nga ata te damllosurit po nuk e gjetet ndonje klecke ku te kapeni. o njerez nese do ishte ashtu si thoni ju te gjithe kritiket e shqiperise do ishin budallenj meqe i vleresojne kenget e elita 5 dhe nuk kane gjetur plagjiature (keshtu quhet kopjimi per ata qe se dine dhe denohet madje). nese do ishte per te vjedhur nuk besoj se do vidhnin motivet serbe sepse ata kendojne dhe ne Tetove keshtuqe menjehere do denoheshin dhe do paguanin gjobe po lere me ke flas une ne sbehemi kurre njerez se sduam as veten figuriamoci i altri

i/e regjistruar Maska e SpaceAce
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    24

Shanon

ti Shanon, pikesepari mos na i co mesazhet nga 10 here, se i morim vesh edhe me te paren, nuk jena aq te trashe sa na kujto ne me mentalitetin e shqiptarit. Pikesedyti, me mentalitetin tat prej perendimori na rrenqethe komplet. Hajde de te ishte tamam mentalitet perendimori te pakten. Pikesetreti, une personalisht, nuk mbaj pergjegjesi per te tjeret, nuk tahse qe i kane kopjuar kenget nga grupet serbe, po thashe kane ndikim te theksuar nga kjo lloj rryme, po te kesh nevoje ta spjegoj me me hollesi se ca dmth ndikim . Me tutje akoma, kritiket e Shqiperise u cane duke u marre me Elita5 c'eshte e verteta. Nqse ti nuk i ke degjuar kenge te grupeve te ndryshme qe Elita i ka kopjuar, nuk ta kam fajin une, e te tjeret qe jane ne kete forum. edhe per ta mbyll perfundimisht, shyqyr qe e paske kuptu ti mo qe ne shqiptaret nuk paskena per tu bo kurre njerez, po atehere shko ke noi forum tjeter ku ti pelqejne ato figuriamoci-t me shoke e mos na caj gajden shum
    tung
    Just A World That We All Must Share,
    It's Not Enough Just To Stand And Stair!!

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    beh ke gajde ti? e ve ne dyshim:P
    e paraerderisa te ka djegur me vjen keq po qeke shume ... e kupton vete meqe qenke i zgjuar.
    e dyta, mentalitetit tim i vjen anash ti.
    e treta je kaq kot sa sia vlen te debatosh me ty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2002
    Postime
    13
    Ju pershendes te gjithe!

Po kerkoj falje qe rash une dhe ju po hyni ne konflikt njeri me tjetrin, mirepo nuk eshte edhe nevoje qe te silleni ashtu...Me sa e di ēdo njeni ka te drejte te jep mendimin e vete personal... Sa i perket Elites 5 pra po e ceki edhe nje here qe une asesi nuk pajtohem se jane Rock Grupi me i mire shqiptar perderisa ne skenen tone muzikore kemi Rock grupe me te mira se Elita 5...

Perndryshe ai i ka te huazuar melodine nga te huajt po nese do te gjej kohe do t“i postoj ketu se cilat jane nga kush....Dhe shume kenge shqipe popullore shunde rrjedhin nga komponimi i VIRUSIT...

Per te qene Rocker i vertet kerkohet qe edhe te jen besnik ndaj Rockut...

Cdo te mire
    massive attack

i/e regjistruar Maska e Alban
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Prishtne
    Postime
    143
    Wirusi ėshtė talent i muzikės.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    forca Virusi (eshte madheshtor ne muzike o njerez mos u llapacitni kot)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2002
    Postime
    13
    Te pershendes Shanon!

Me te vertet eshte madheshtore muzika e Elites 5 (ne thojza), por se pari duhet t“ju falemnderohemi grupeve amerikane, angleze ect. ect. te cilet ua mundeson qe Virusi t“i huazon kenget, e posaqerisht SOLO GITARET e tyre ... E sa i perket per "kompozitor" duhet t“i falemnderohemi Virusit qe na i fali keto talente te madherishme siq i quan ti...(shundistat te cilet nuk me lejon "uni" im qe t“i shkruaj emrat e ketyre kengetarve...nese mund t“ju thuhet qe jane kengetar!) ku prej sodit kerkoj nga ministria e arsimit qe veprat e Virusit te botohen ne ndonje liber muzikor te shkolles fillore (hahahahahahaha)! Si kontribues me i madh i muzikes shunde...

E tani do te keni se me cfar te mburreni ne te ardhmen!
    (mjerrit ju!)

P.S. pa keqkuptime ju lutem, por me detyruat qe te shkruaj pasiqe i lexova disa shkrime se si e shpallet Virusin si "artist" pavdekshem kjo po me duket pak si absurde!

Nderime
    massive attack

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    24
    Jam dakort me Massive_attack, po e bukura eshte qe une e postova nje pergjigje timen Shanon-it para ca ditesh, por mesa duket e hoqen sepse nuk ishte "politically correct". Nejse, pak rendesi ka. Per momentin Elita5 kane vertet vlera ne muzike, por pa ekzagjeruar. Muhabeti eshte qe nje pjese jo e vogel e shqiptareve nuk njohin grup tjeter qe te kete volum krijimtarie (origjinale apo te kopjuar) te ketyre permasave. Kjo per faj te mediave qe nuk para japin kenge te ketyre grupeve, dhe per faj te organizatoreve te ndryshem te spektakleve, qe nuk ftojne as Elita5, e jo me te tjeret. Nuk po zgjatem ti pergjigjem Shanon-it, delikatesa e saj eshte vertet e mahnitshme, por ndryshe nga Massive_Attack, une po e them nje kenge qe te pakten fillimin e kane kopjuar pa pike turpi, jo se mua me vjen keq, por...
    Kenga eshte nga albumi Fol Vetem Fol, nuk me kujtohet fort mire titulli, se kam edhe kohe pa e degjuar, por eshte dicka e tipit:

Endrren une e vodha qe ta kem per vete
    ne muzg te nje vere qe s'e fshin harrimi
    do ta var ne mur si pikture moderne
    serish do te kthehem t'ia nis nga fillimi

Ju keshilloj te degjoni "All My Love" nga Led Zeppelin, e pastaj hajdeni te flasim per Elita5 si grup me i mire e origjinal, e per t'i bere Wirusit (qe une e konsideroj muzikant vertet me bagazh) monument e ku ta di une se cfare...

boll griva sallate, se u lodha

tung

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    beh opinioni yt e ke ke te drejte te lirise dhe barazise se fjales:PP

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    24
    po mir, dihet ai muhabet, un kam mendimin tim, ti ke mendimin tim
    sidoqofte, e degjove gje kengen qe te thashe?

Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •