foto e albumit ELITA 5 LIVE
Une "bijelo dugme" i kam degjuar vete dhe nuk me duket se elita 5 kendon si ata pastaj edhe n.q.se jane frymezuar nga ata nuk do te thote qe kane kopjuar.
Discover me like emptiness.......
A din qka kan te pėrbashkėt "Elita 5" dhe "Bielo dugme" veq muzika ėshtė zhandrit rock tjetėt asgjė.![]()
o peja o la pse e ngateron dollarin me ....
te lutem shko nje here degjo kenget e elites(per ata tjeret nuk flas se e di qe i ke per shpirti se ju kosovaret vuani me shume se cdo kush tjeter per shkaterimin e jugosllavise sefamshme )pastaj edhe pse do kesh te drejte te polemitizish per kete,athere une shpresoj qe do terhiqesh se do kuptosh kush cfare kendon, edhe kush ne cilen periudhe kendon dhe vepron.
pastaj o la pranoni faktin qe beri bum elita dhe qe me te vertet eshte elite per ne shqipetaret edhe pse juve kosovareve nuk ju pelqen edhe aq po nejse do nisni edhe ju te mesoheni me reformat dhe shekullin e tashem.
p.s per te qene nje kenge e mire nuk duhet te kete vetem muzike te mire por edhe tekst edhe orkestrim.athere te keshilloj te degjosh me vemendje eliten e jo te degjiosh vetem muziken e tyre (ata i kane te gjitha)
shnet
Great minds have purposes, others have wishes!!
Ne kosove degjohet elita 5 shume... tash nje njeri I LOVE PEJA nuk eshte krejt kosova ju lutem
ELITA 5 IS THE BEST
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alban : 24-05-2002 mė 15:21
Teksti i kėngės:
Mė zuri mu nata
Nata e trishtuar
Koha fort e keqe
Moti i turb'lluar
Dy hije tė zeza
Rrugėn ma kanė zėnė
S'mė lenė tė kaloj
Pa pagujt doganė
(refren)
Mbasi s'keni parė
E s'keni dėgjuar
Duhet tė besoni
Ooo, duke u trishtuar
---------------
E unė nuk paguaj
Sepse s'jam njeri
Shtojzavalle jam
Njėqind jetėra kam
Zėri im jehoi
Hijet i trishtoi
Bota u ndrucua
Rruga mu lirua
Le te jemi real I love Peja ka te drejte. Muzika e ELITA 5 nuk eshte origjinale megjithate ka kenge shume te bukura qe I degjoj me kenaqsi
Teksti i kėngės:
Na ish dhe njė vajzė
Tani nuk ėshtė mė
Ndoshta diku puthet
A ndoshta diku flė
Na ishin edhe dy sy
Tani nuk mė shikojnė
Ndoshta diku puthen
Apo diku lotojnė
(refreni)
Kėshtu na shkoi rinia
Si ikėn njė pranverė
Dhe mbetet veē tė themi
Na ish na ish njė herė
------- (dy herė)
Na ishin dy gėrsheta
Si to nuk kish tė tjerė
Ndoshta sonte krehen
A ndoshta janė tė prerė
Ishin dhe dy faqe
Tė kuqe porsi mollė
Ndoshta diku skuqen
Apo ndoshta rrudhen
Ata jane vertete grupi me i mire shqiptar.Para nje jave , ata erdhen ne Londer dhe kenduan live per rreth 1 ore e gjysem .
It was fantastic!
Krijoni Kontakt