Postuar mė parė nga Michaela
Nga Tetova jone eshte mos na merni grupin tone me te mire te na boni te juajin![]()
Postuar mė parė nga Michaela
Nga Tetova jone eshte mos na merni grupin tone me te mire te na boni te juajin![]()
Sui generis
Mire e tha ajo ne Shqiperi.Apo te erdhi keq ty pirro pse e tha.Une e dija qe Tetova eshte Shqiperi.Postuar mė parė nga Dj PiRoMaN
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Mos e mer ngat zemres se shaka bera shife ne fund iconen e qeshjes
Tetova eshte kryeqieti i Shqiptarisepor nuk gjindet ne shqiperi , ti e dike gabim
![]()
Sui generis
e kuptova qe eshte shaka por ti vazhdon me shakate.Tetova gjindet ne Shqiperi or lum miku.Skane rendesi kufinjte fizik.po flas per ato shpirterore une.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Per Eliten 5 pa dyshim se mund te thuhet Metallica Shqiptare..
I vetmi grup Rock qe me pelqen te shqiptaret eshte Elita 5, edhe pse nuk ka shume po ishalla behen edhe disa tjera grupa rock shqiptare..![]()
Elita 5 jan njisha , une i njoh live , dhe jan vertet njisha nuk arihen![]()
Sui generis
Elita 5 nje nga grupet shqiptare me te suksesshme .
Kenget e tyre jane kenge vertet te bukura.
Kenga hit e tyre mbetet
Nuk jam Alkapone
JETEN TA JETOSH PA E VRARE
Mos e din dikush se e cilit vit eshte kenga " E urrej shiun.."? flm sdq
kenga e urrej shiun ka dal ne albumin e vitit 2000, por melodia e kesaj kenges eshte kompjet e njejt me nje kenge te grupit rumun Talisman http://www.youtube.com/watch?v=ftsYdhx5m-s&NR=1 ky eshte linku i kanges mund te vertetoheni mirpo kush e ka qit kangen mas pari nuk e di
ELITA 5 ka marrur muziken e kenges "E urrej shiun" nga kange nga grupi Talisman eshte puplikur ne vitin 1996 ndersa nga E5 ne 2000 pra edhe kjo kange doli e vjedhur
Krijoni Kontakt