Elita 5, koncert ne Itali ne 20 Shkurt Njė koncert i papėrsėritshėm me yjet e muzikės shqiptare Bologna - Ditėn e Dielė 20 Shkurt 2005 ora 21:00 Diskoteka "Matis" via Rotta nr 10, Casteldebole, Bologna
Elita 5, koncert ne Itali ne 20 Shkurt Njė koncert i papėrsėritshėm me yjet e muzikės shqiptare Bologna - Ditėn e Dielė 20 Shkurt 2005 ora 21:00 Diskoteka "Matis" via Rotta nr 10, Casteldebole, Bologna
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dhe sa per kengen Faleminderit, eshte Bullgare se e kam degju ne radio keshtuqe beni mire ta gjeni kengen bullgarisht se kushedi ju tingellon me bukur
Ke fakte per kete qe e thuash apo si? Duhet te dishe se kur thuash dicka se eshte e vjedhur eshte mire te sjellesh edhe fakte per kete. Une deri me sot nuk paskam ndegjuar se kjo kenge eshte e huazuar ose e vjedhur sipas teje.Postuar mė parė nga ARMILDI
My silence doesn't mean I am gone!
Faktet jane ne mua. E kam degjuar motivin e refrenit ne Bullgarisht, dhe motivin e pjeses "nuk te thashe largohu as kthehu...." ne anglisht ne nje kenge tjeter. Nqs nuk beson merr ne tel ata te My Music ne tel. dhe pyeti se aty e kam degjuar. Gjithe te mirat
ELITA 5
Grupi Elita 5 ēdo herė ka qenė dhe do te jete grupi me i mire Rock Shqiptarė , ky grup ėshtė I vetmi grup qė ka pasur nderin tė bėjė muzikė me Skorpionsat , koncerte qė sigurisht se ēdo kush I ka ende tė freskėta nė memorjet e tyre, kėtu vlen tė theksohet edhe koncerti nė ROYAL ALBERT HALL nė Londėr dhe koncerti I organizuar nė Gjenevė para OKB-sė pėr tė drejtat e tė huajve nė kėtė shtet.
Kenget me te mira te Elites 5 jane shume por megjithate do ti permend disa
1.E urrej shiun
2.Ti e vrave dashurinė
3.Nuk jam alkapone
4.Dua te vdes
5.Sajzeza
6.Bardh e Zi
7.Falemderit
8.Shiu vetem ty te lag
9.Sonte ketu neser atje
10.Harroje Vetminė
11.Une e di se ku te dhemb
12.Romeo dhe Zhulieta
13.Si Merlin Monroe
14.Te pres
15.Pendimi............. etj .................. etj.
Elita 5 eshte grupi im i preferuar shqiptar.
Me pelqejne te gjitha kenget e tyre, dhe tingujt e kitares jane fantastike.
I degjoj me endje gjithmone.
Jane me te vertet te medhenj.
wow grupi me njesh ne shqiperi elita 5 eshte sidomos me kenge Harroje Vetmin.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
“Elita 5”, rikthimi i hiteve tė vjetra nė Shqipėri
Grupi kosovar ka qenė dje nė mbrėmje protagonist i njė koncerti tė madh, i zhvilluar te kompleksi “Tropikal” nė qytetin e Durrėsit. Jo vetėm shqiptarėt, por edhe turistėt nga Kosova kanė shijuar pėr mė tepėr se dy orė hitet e vjetra e tė reja tė kėtij grupi, qė prej vitesh sjell edhe nė Shqipėri muzikėn e tij. Sigurisht pushuesit nė plazhin e Durrėsit kanė qenė spektatorėt e parė nė koncertin e “Elita 5” nė kėtė qytet, megjithatė kanė qenė tė shumtė edhe ata qė janė nisur nga Tirana pėr tė qenė spektatorė nė koncertin live tė kėtij grupi. Vite mė parė, kur “Elita 5” pėr herė tė parė erdhi nė njė koncert tė madh nė sheshin “Skėnderbej” ata panė vėrtet njė publik, qė i adhuron dhe kėndon me dėshirė thuajse gjithė kėngėt e tyre. E njėjta skenė ėshtė pėrsėritur edhe mbrėmė nė Durrės, duke i shndėrruar spektatorėt edhe nė protagonistė tė mbrėmjes. Kėtė radhė, ardhjen e grupit kosovar nė Tiranė e mundėsoi bar “Flex”dhe “La Voglia”.
GAZETA PANORAMA
--------------------------------------
Te marrsha te ligat ore gazetaruc qe me je...![]()
Postuar mė parė nga Davius
mire qe si kane bere MAQEDONC![]()
p.s ELITA 5 ka qene ne dasmen e nje shokut tim ne hotel AHENGU ne Tetove ...si mund ne dy vende menjehere![]()
Mund te kete 5-6 dite qe gazetaruci ka shkruajtur kete te ashtuquajturin "lajm" dhe e ka (ja kane) botuar ne edicionin e te shtunes ne Panorama Plus prane gazetes PANORAMA.Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
Krijoni Kontakt