Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 296

Tema: Elita 5

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    un si njoh dhe aq shume mire elita5 sa ju...por i njoh dhe i kam degjuar per aq sa per te thene mendimin qe ata jan grupi me i mire shqiptar
    ne qefin tim

i/e regjistruar Maska e SpaceAce
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    24
    Me falni qe po shkruaj pas pilafit (u bene nja 1 vit e gjysem qe nuk kam shkruar, nuk besoj se i mungova ndokujt ), po meqe vazhdojme te jemi tek Elita, edhe kenga E Urrej Shiun na doli qe qenka e kopjuar (po sade fare ama) komplet nga nje kenge rumune me duket, qe e degjova vec njehere, dhe mund te them qe nuk ishte e kopjuar, ishte thjesht e perkthyer, si plot kenge te tjera. Tani une nuk e di, ndoshta jane keta rumunet qe kane kopjuar Elita 5, ndoshta jane marre vesh me njeri-tjetrin, po te pakten te kishin sy e faqe te thoshin qe kshu eshte ky muhabet... nejse, e di qe do me hidheni persiper, po une e perseris per te n-ten here qe kopjojne jo pak. Lexova diku me lart qe Nuk Jam Al Kapone e kane kopjuar nga Riblja Corba, ndoshta, pak kenge kam degjuar nga ata, por di te them qe motivin kryesor (per te cilin shqiptaret mbarojne, e vene edhe zile celulari ne menyre masive), e kane kopjuar nga nje cover qe Deep Purple ne albumin e tyre te pare (ose te dyte??) i kane bere Hey joe, nga Jimmy Hendrix. Po te keni rastin ta degjoni kete kenge, apo All My Love nga Led Zeppelin apo te tjera e te tjera do e kuptoni per cfare po flas.
    Po e them per te disaten here qe mua Elita 5 me pelqejne shume, i kam pothuaj gjithe kenget e tyre, albumi Fol Vetem Fol eshte per mua nga me te bukurit e Rockut Shqiptar, por jo te ngrihen si yje te paarritshme te muzikes shqiptare nga njerez qe kane degjuar vetem Al Kapone (e ndonje tjeter), dhe per grupet e tjera shqiptare as ja kane haberin.

pranojme sharjet dhe komentet tuaja

tung
    gjithe te mirat
    Just A World That We All Must Share,
    It's Not Enough Just To Stand And Stair!!

antar
    Anėtarėsuar
    19-01-2004
    Vendndodhja
    rrotull Dajtit
    Postime
    58

Re: Na ishte nje her

Postuar mė parė nga albani
    Teksti i kėngės:

Na ish dhe njė vajzė
    Tani nuk ėshtė mė
    Ndoshta diku puthet
    A ndoshta diku flė

Na ishin edhe dy sy
    Tani nuk mė shikojnė
    Ndoshta diku puthen
    Apo diku lotojnė

(refreni)
    Kėshtu na shkoi rinia
    Si ikėn njė pranverė
    Dhe mbetet veē tė themi
    Na ish na ish njė herė
    ------- (dy herė)

ELITA 5 njesha jane,une slodhem duke i degjuar,po Udhetari i nates, tekstin e di njeri ktu
    Na ishin dy gėrsheta
    Si to nuk kish tė tjerė
    Ndoshta sonte krehen
    A ndoshta janė tė prerė

Ishin dhe dy faqe
    Tė kuqe porsi mollė
    Ndoshta diku skuqen
    Apo ndoshta rrudhen
    [size]Ashtu kuptova se ne te vertet
    kisha arritur ne SHQIPERI
    nje vend me nje mije bukurira
    por i shkelur nga nje turme,e cila
    ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
    keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
    virtytet e vjetra te kombit shqiptar
    eshte ende gjalle......
    FAIK KONICA[/size]

i/e regjistruar Maska e Alban
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Prishtne
    Postime
    143
    SpaceAce
    Mund te themi se ti ke te drejt po te them nje gje une, nuk ka shqiptar qe nuk ka kopjuar ndonje kenga nga dikush nuk eshte vetem elita 5 qe merr muzik nga te huajt. Edhe sa i perket kenges e urrej shium ajo eshte 100% e wirusi, se wirusi eshte jo vetem kompozitori ma i mir shqiptar por edhe nder me te mirit ne ballkan, edhe kengen Runaway e ka marr nga Bon Jovi, ma mir me marr nje kenge nga Bon Jovi se sa nje kange te ndonje serbi si ja bejne shum kegetar shqiptar. Dhe ne fund elita 5 merr shum pak muzika nga grupet tjera.
    Vetem edhe nje inforacion qe e lexova ne nje intervist ne nje revist. Albumi i shum folor do te del ne fund te marsit sipas fjaleve te menagjerit te zico company dhe se albumi do te permaj 10 kenge nje kenge do te jet duhet me kengetaren e njohur kosovare Adelina Ismajli.

elita 5 ėshtė nje grup mė i miri deri tash ne muziken ROCK. Shume me pelqejn muzika e tyre por i kam ndegjuar aq shume(me vite) qe nuk i ndegjoj muziken e ryme sepse jan shume te vjetra. Desha tė ju pyes a e dini se a do te del ndonje album i ri nga Elita 5 apo jo?
    .:fimi:.

i/e regjistruar Maska e Alban
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Prishtne
    Postime
    143

ELITA 5 "BARDH E ZI" ALBUMI I RI

Me ne fund doli albumi i ELITA 5 ne shitje, albumi i ka 10 kange ketu mund te diskutoni per ket album dhe mund te shkruni texte te kengeve...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Edhe pse nuk e kam pa albumin e ri,shpresoj te jete me te njejtin kualitet te albumeve te meparshem.Ne fakt kam ndegjuar nje kenge "Ah sikur te isha me i ri" quhet me duket, dhe me pelqeu.Se shpejti duhet ta marr edhe albumin,
    Elita 5 eshte rock grupi me i suksesshem dhe me kualitativ ne trojet shqiptare.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kam ndegjuar ca kenge te ketij albumi te rije para se me dalur ne treg me qe e njoh njerin anetare te bendit, dhe me kane pelqye shume...eshte nje album i mire...eshte i rangut te albumeve qe i kane nxjerur me pare...

Do ta blej se shpejti...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Dini gje se ku mund ta degjojme ne internet?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me siguri me vonese do paraqitet ne internet...mas miri shiqoje tek keto faqet e vogla te cilat do ta vendojne per disa dite ne menyre pirate ne internet se keshtu ne menyre ligjore dot se gjene...

Kerkoje neper web-faqet e vogla dhe qe skane emer, mund ta gjesh lehte...
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •