Per cudi! - ne vise te tjera (pervec Shqiperise) s'jane fort te preferuar. Jane disa grupe qe i ndegjojne, por p.sh. ne Kosove s'kane shume "adhurues".
Dallimi i stilit ndoshta. Nje dreq e di...
Per cudi! - ne vise te tjera (pervec Shqiperise) s'jane fort te preferuar. Jane disa grupe qe i ndegjojne, por p.sh. ne Kosove s'kane shume "adhurues".
Dallimi i stilit ndoshta. Nje dreq e di...
JANE NAM I ZOTIT, KLAS FARE
Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!
web site nga ELITA 5
ky eshte web site qe doli tash
Une nuk kuptoje pse qeveritaret tane nuk investojne me shume per te rinjte. muzika neve na pelqen te gjithve se na shlodh, na embelson, na heq stresin ne shqiperi shum te rinje jan te apasionuar per muziken po nuk din nga tia fillojne ,jo vetem ne fshat qe sbehet llaf fare po dhe ne qytet, meqense doli tema te investimi per te rinjte ,nuk ze vetem muziken po shum e shum pasione qe mund ti quajme ,te djegura.Deri dije kemi patur shume probleme e s"mund te mendonim per qefin po sote koha ndryshoje e keto gjera qe ndonjeri mund ti quaj te kota mund te jene gjera me shume prespektive.Te rinjte duke mos ditur se ku te vene e se cfare te bejne i mungon ajo guida qe qeverija duhet te krijoje .Prespektivat mund te jen te ndryshme .Une mendoje k ne kete menyre mund te ulet edhe krimi qe sot eshte nje nga problemet me te medhenje.PERSHENDETJE TE GJITH LEZUESVE
dashuro
jo urrejtje
Pershendetje.... vazele shum e bukur fotoja. edhe mua me pelqen shum elita 5
gezuar vitin e ri 2003
Nuk kam kunder djelmoshave te Elites-5 jan te mire por sikurse AsgjeSikurDielli edhe une kam te njejten pershtypje se Elita-5 ne Kosove , Maqedoni nuk kan shum adhurues,por me shum preferojme sic jan grupet Blla Blla Blla,Hijet,Ulurima e Qetsis,Shekulli I Dreqit,ASGJE Sikur Dielli,Jerico etj.. qe fatkeqeisht nuk jan te njohur per opinionin shqiptare ne Shqiperi..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Stentori : 15-01-2003 mė 10:16
Experience is the best teacher...
Per mua Elita5 jan 1sh fare & nuk me merziten kurr & te jap te drejt qe jan 100 % bomb ne shqiperi.love maz
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Krijoni Kontakt