massive_attack dihet ajo qe nje pjese e madhe e kengeve shqiptare pjeserisht "merren borxh" nga jashtpor kur i degjon ne shqip kane tjeter lezet. Elita 5 eshte nje nga grupet qe un preferoj edhe shpresoj te huazojne kenge te tjera po aq te bukura
![]()
massive_attack dihet ajo qe nje pjese e madhe e kengeve shqiptare pjeserisht "merren borxh" nga jashtpor kur i degjon ne shqip kane tjeter lezet. Elita 5 eshte nje nga grupet qe un preferoj edhe shpresoj te huazojne kenge te tjera po aq te bukura
![]()
Te pershendes Emiljo!
Ne rregull edhe une pajtohem me mendimin tend qe shumica e kengeve tona shqipe huazohen nga te tjeret. Eshte e vertet se cdo kengetar apo grup kur i ben hapat e para cdo here frymezohen duke marre parasysh ndonje idol apo ndonje grup qe e kane degjuar me pare. Gjegjesisht nuk shmangen nga ajo se cfar kane degjuar. Mirepo me kohe shumica e gjejne stilin e tyre origjinal e qe fatkeqesisht Elita 5 eshte gati 10 vjet ne skenen e muzikes dhe nuk arriti qe nje nate ne studion e tyre per nje moment ti harrojne grupet e huaja e te krijojne dicka nga veti - e kjo eshte qe me ben te jem e deshperuar nga Elita 5, sepse Elita 5 i ka kushtet dhe jane nje grup qe kane aftesi ta gjejne stilin e vet origjinal e qe ndoshta edhe munden te afirmohen edhe jashte kufijve.
P.S. Me sa e di une nuk kam thene qe Elita 5 jane nje grup i keq po edhe te them qe jane me te miret ne skenen tone te rock muzikes shqiptare nuk mundem te them!
Cdo te mire
massive attack
Pse kush eshte me i miri grup sipas teje? amon mos me thuaj Leni i brrakes me grupin e tij apo ku di une ndonje nga ato grupet e jevgjeve apo the dreams grup kalamajsh
Kush di ne 1 adres interneti me dowload ca kenge te Elita 5 se ca i kam gjet?
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
O Ilirjan qenke njish mer daje per poezi)
BYE
JUVENTUS FOR EVER :D
Une nuk i kam degjuar shume po ajo kenga Al Kapone eshte e kopjuar nga grupi Jugosllav, "Riblja Corba" Ata kane nje kenge qe quhet Al Kapone, po melodia e ELITA 5 eshte vjedhur nga nje kenge tjeter e Riblja Corbas. Po ne pergjithesi nuk jane te keqinj jo, vetem UNORIGINAL!
Keni degjuar ju ndonjehere per grupet sikurjurmet, Minatori, Grupi 403 , TRIX, Lindja, Jericho Walls, Oda, etj?
Nese po, sigurisht neper gazeta.
Sepse , po ta kishit degjuar muziken e tyre, sot nuk do ngulnin gozhda per Wirusin (Nje goran i Maqedonise). Per ata qe se kuptojne fjalen "goran" , ta kontaktojne ndonje mik kosovar, e ta pyesin. Eshte perafersisht diku me jevg, ish-boshnjak, apo nje lloj egjiptiani. T'atjeta edhe asaj qe beri krahasime jevgjish e kalamajsh.
U rritshi he bace!![]()
TRIMI
Je fajtor para tė gjithėve me faktin se ke mujtė me qenė i vetmi fanar nerrsķn, e ti nuk ishe.
Poplli mo i poshter qe ekziston jane Goranci. Me shuem te dhena jane ne rruge e siper, sapo te kemi pak kohe e te shkruajme per Goranet. Me sa mbaj mend jane si hava malazezesh, po mund ta kem gabim.
kush te ka then qe wirusi eshte "goran" kjo eshte 100% genjeshter. Wirusin e njoh qe 3 vite eshte shqpitar s ka dushim ketu, me vjen heq trimi por nuk jeni i informuar sa duhet...
te gjitha grupet qe i ke shkruajtur ti i kam ndegjuar. Mirpo elita 5 eshte numer 1 hehehehehehe
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alban : 12-08-2002 mė 14:27
Krijoni Kontakt