Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Postime
    29
    Nertila Vreto rikthehet me muzikėn moderne

Eshtė rikthyer sėrish nė tregun muzikor, pikėrisht nė kėto ditė nė nxehta vere, kur gjithmonė shohim tė lanēohen albume tė reja tė kėngėtarėve tė afirmuar apo edhe debutues. Ndonėse fillimet i ka pasur me muzikėn popullore, pėr tė cilėn ėshtė shprehur se e tėrheq jashtėzakonisht dhe se ndjehet mirė, kėtė radhė ka vendosur tė vijė ndryshe.
    Eshtė rikthyer sėrish nė tregun muzikor, pikėrisht nė kėto ditė nė nxehta vere, kur gjithmonė shohim tė lanēohen albume tė reja tė kėngėtarėve tė afirmuar apo edhe debutues. Ndonėse fillimet i ka pasur me muzikėn popullore, pėr tė cilėn ėshtė shprehur se e tėrheq jashtėzakonisht dhe se ndjehet mirė, kėtė radhė ka vendosur tė vijė ndryshe. Nertila Vreto, vajza nga Pėrrenjasi qė synoi nė muzikė duke u mbėshtetur pikėrisht te folku, kėtė radhė provon me ritmet moderne. Albumi i saj i dytė “Rreze hėne”, pėrveē folkut, qė ėshtė njė nga preferencat e Nertilės pėrmban edhe kėngė tė rrymave moderne, duke arritur madje deri te ritmet house. E tillė ėshtė edhe kėnga “Rreze hėne”, e cila kėto ditė ėshtė prezantuar edhe nė ekranet muzikore shqiptare me njė videoklip tė realizuar nga “Max Production”, nė tė cilin Nertila shfaqet me njė imazh krejt tė ndryshėm nga sa e kemi njohur nė videoklipet e mėparshme. “Rreze hėne” njė krijim i Genti Lakos me tekst tė Arben Dukės ka nė thelb njė histori dashurie dhe dhimbjen qė shkakton pritja e njeriut tė dashur. Albumi pėrmban 9 kėngė tė orkestruara nga Genti Lako, Sokol Marsi, Klodian Qafoku, dhe Arbėr Gorezi, ndėrsa tekstet janė shkruar nga Arben Duka dhe Armand Trebicka. Nė kėtė album.si pėr tė treguar edhe njė herė lidhjen me muzikėn popullore e kryesisht me atė tė jugut, Nertila Vreto ka njė bashkėpunim me kėngėtarin Petrit Lulo.

Marre nga : Gazeta Panorama

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Postime
    29
    klipi i ri i nertiles "rreze hene" eshte shume i arritur, une jam fanse e kesaj kengetare se e kam dhe gjysem patriote, por kete here ka ardhur ndryshe me nje kenge house dhe me nje imazh ndryshe.....
    me pelqen shume edhe teksti i kesaj kenge:
    ...
    mbeta more djale mbeta,
    me zu gjumi rashe e fjeta,
    tek nje trendafil me fleta,
    qe ben hije per dy veta...
    ref:...mbeta vetem mbeta,
    po jo per gjithe jeta,
    po per aq sa fjeta.erj.....
    vidioklipin e ri mnd ta gjeni:
    http://www.youtube.com/watch?v=7ng9s2uCQY8

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Postime
    29
    une jam fanse e cmendur e adhuroje kengetaren nertila vreto per zerin dhe thjeshtesine e saj. me vjen keq qe nuk e njoh nga afer e kam fiksim ta takoje .
    lexova ne gazeten panorama per suksesin e saj qe eshte futur ne tregun e huaj me kengen e re .
    suksese asaj edhe genti lakos.......

Vendosur: 18/08/2007 - 10:46
    • Kompozitori Genti Lako hyn sėrish nė tregun botėror. Pas suksesit tė 9 marsit, ku kėnga “Kėrcim dashurie” e kėnduar nga Greta Koēi arriti tė merrte miratimin e shtėpisė diskografike “Radio Ventures inc.”, pėr t’u transmetuar nga radiot prestigjioze nė tė gjithė botėn Genti Lako shpėrndan sėrish muzikėn shqiptare, kėtė radhė pėrmes zėrit tė kėngėtares Nertila Vreto. Bėhet fjalė pėr kėngėn “Rreze hėne”, e cila ka arritur tė marrė miratimin pėr tė qenė pjesė e CD-sė me kėngėt e pėrzgjedhura nga “Radio Ventures inc”, pėr t’u prezantuar nė tė gjithė globin. E lanēuar vetėm pak kohė mė parė edhe nė ekranet muzikore shqiptare, si pjesė e albumit me tė njėjtin titull tė kėngėtares Nertila Vreto, “Rreze hėne” duket se shumė shpejt ėshtė bėrė e njohur pėr publikun. Ndėrkohė, kompozitori Genti Lako ka dėrguar nė shtėpinė e njohur diskografike “Radio Ventures inc.”, disa nga krijimet e tij tė kohėve tė fundit dhe “Rrėze Hėne” ka marrė miratimin pėr t’u botuar dhe publikuar nga kjo kompani. Nė sitin e distributorit amerikan kemi parė, qė nė pėrmbledhjet muzikore qė ata realizojnė ndodhen emra big tė muzikės botėrore si: B. Spears, Ch. Aguilera, Eminem, Metallica, Beyonce, U2 etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga moza_cl
    une jam fanse e cmendur e adhuroje kengetaren nertila vreto per zerin dhe thjeshtesine e saj. me vjen keq qe nuk e njoh nga afer e kam fiksim ta takoje .
    lexova ne gazeten panorama per suksesin e saj qe eshte futur ne tregun e huaj me kengen e re .
    suksese asaj edhe genti lakos.......

Vendosur: 18/08/2007 - 10:46
    • Kompozitori Genti Lako hyn sėrish nė tregun botėror. Pas suksesit tė 9 marsit, ku kėnga “Kėrcim dashurie” e kėnduar nga Greta Koēi arriti tė merrte miratimin e shtėpisė diskografike “Radio Ventures inc.”, pėr t’u transmetuar nga radiot prestigjioze nė tė gjithė botėn Genti Lako shpėrndan sėrish muzikėn shqiptare, kėtė radhė pėrmes zėrit tė kėngėtares Nertila Vreto. Bėhet fjalė pėr kėngėn “Rreze hėne”, e cila ka arritur tė marrė miratimin pėr tė qenė pjesė e CD-sė me kėngėt e pėrzgjedhura nga “Radio Ventures inc”, pėr t’u prezantuar nė tė gjithė globin. E lanēuar vetėm pak kohė mė parė edhe nė ekranet muzikore shqiptare, si pjesė e albumit me tė njėjtin titull tė kėngėtares Nertila Vreto, “Rreze hėne” duket se shumė shpejt ėshtė bėrė e njohur pėr publikun. Ndėrkohė, kompozitori Genti Lako ka dėrguar nė shtėpinė e njohur diskografike “Radio Ventures inc.”, disa nga krijimet e tij tė kohėve tė fundit dhe “Rrėze Hėne” ka marrė miratimin pėr t’u botuar dhe publikuar nga kjo kompani. Nė sitin e distributorit amerikan kemi parė, qė nė pėrmbledhjet muzikore qė ata realizojnė ndodhen emra big tė muzikės botėrore si: B. Spears, Ch. Aguilera, Eminem, Metallica, Beyonce, U2 etj.
    marre nga gazeta panorama

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Intervista me kėngėtarė shqiptarė!
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 20-05-2007, 21:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •