Postuar mė parė nga
moza_cl
une jam fanse e cmendur e adhuroje kengetaren nertila vreto per zerin dhe thjeshtesine e saj. me vjen keq qe nuk e njoh nga afer e kam fiksim ta takoje .
lexova ne gazeten panorama per suksesin e saj qe eshte futur ne tregun e huaj me kengen e re .
suksese asaj edhe genti lakos.......
Vendosur: 18/08/2007 - 10:46
Kompozitori Genti Lako hyn sėrish nė tregun botėror. Pas suksesit tė 9 marsit, ku kėnga Kėrcim dashurie e kėnduar nga Greta Koēi arriti tė merrte miratimin e shtėpisė diskografike Radio Ventures inc., pėr tu transmetuar nga radiot prestigjioze nė tė gjithė botėn Genti Lako shpėrndan sėrish muzikėn shqiptare, kėtė radhė pėrmes zėrit tė kėngėtares Nertila Vreto. Bėhet fjalė pėr kėngėn Rreze hėne, e cila ka arritur tė marrė miratimin pėr tė qenė pjesė e CD-sė me kėngėt e pėrzgjedhura nga Radio Ventures inc, pėr tu prezantuar nė tė gjithė globin. E lanēuar vetėm pak kohė mė parė edhe nė ekranet muzikore shqiptare, si pjesė e albumit me tė njėjtin titull tė kėngėtares Nertila Vreto, Rreze hėne duket se shumė shpejt ėshtė bėrė e njohur pėr publikun. Ndėrkohė, kompozitori Genti Lako ka dėrguar nė shtėpinė e njohur diskografike Radio Ventures inc., disa nga krijimet e tij tė kohėve tė fundit dhe Rrėze Hėne ka marrė miratimin pėr tu botuar dhe publikuar nga kjo kompani. Nė sitin e distributorit amerikan kemi parė, qė nė pėrmbledhjet muzikore qė ata realizojnė ndodhen emra big tė muzikės botėrore si: B. Spears, Ch. Aguilera, Eminem, Metallica, Beyonce, U2 etj.
Krijoni Kontakt