Kam dy pune njera 7 ore tjetra 4- 5 ore dmth 5 dite ne jave punoj 11 ore nje dite ponoj 7 ore nje dite punoj 5 ore ose spunoj fare
Kam dy pune njera 7 ore tjetra 4- 5 ore dmth 5 dite ne jave punoj 11 ore nje dite ponoj 7 ore nje dite punoj 5 ore ose spunoj fare
Punoj mbi 10 or ne dit.. varet nga puna qe kemi .. madje disa here ne jav jemi dhe nen kontaktim..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
...Persehndetje Albanez, bukurosh Shqiptar...
...vet punoje 8 ore ne dite, puna me fillon ne ora 14-21 kesht uqe kam fat te flej me shum ne mengjes, hah ahhaa sepse jam gjumoshe e madheee...
Perqafime dhe ēdo te mire si per j up oashtu per te gjith shoqerine qe e dua shuuummmmmee...
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Postuar mė parė nga Angjelini
O shoku na sill dy pica te Skampa, mos u vono re bjer ene 4 birra![]()
![]()
Zyrtarisht 8 ore, realisht 24ore, pasi nje zile telefoni ne oret e vona me ben te rikthehem prap ne pune, i armatosur
ingenuous
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
une punoj 8 ore ne dite .
orarin e kam : e marr turnin ne 4-12 dhe te nesermen 8- 4 punoj ne internet caffe .
te shtune te diel shkruaj artikuj ne gazeten 55 .dhe marr pjese ne mbledhjet e partise![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga King_Arthur : 25-04-2007 mė 09:39
Ndonjehere punoj me shume se 13 ore varet nga puna.Por jam me turne nje here paradite,nje here mbasdite.Varet edhe nga telefoni kush semuret une e para ne pune.Ne fakt me pelqen te punoj shume ore edhe jam mesuar.Sidomos kjo puna qe kam tani.Ka te mirat edhe te keqijat ndonjehere nevrikosem por ka edhe te mirat e saj.Kaloj mire domethene.
Si orar fiks e kam 6 ore ne dite.
Feel the pump √
8 Ore Ne Dite Ka Raste Edhe 10 Ore Varet Nga Puna
8 ore cdo dite.
8:00-16:00
te shtune te diel pushim.
ndihem rehat fare me orarin.
Krijoni Kontakt