Pergjigje hipotetike dhash une..lexo mirePostuar më parë nga Shkupi
Menduh Thaci
Bardhyl Mahmuti
Ndonjë tjetër
Pergjigje hipotetike dhash une..lexo mirePostuar më parë nga Shkupi
Pdsh-ja eshte ma mire te ri ne qeveri , mendoj per ne te tetoves![]()
Sui generis
Pse per ju te Tetoves PDSH-ja qenka me e mire?
Edhe une jam i Tetoves dhe s'e kuptoj PSE-ne e kesaj deklaratePostuar më parë nga Shkupi
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
nuk e di por njeriu vritet ne semafor dhe pergjegjes esht thaci hehehe kte doni te thoni....eshte nje shpifje e nivelit te lart ku akuzoni liderin e pdsh-se se ndoshta vetem kte e njihni si politikan ne ket rast thaci vetem mund te shpejtoj zbardhjen e rastit dhe asgje qeter nuk ka cka te bej.por edhe kjo esht nje pikepyetje e madhe se per kete ceshtje eshte ministria e puneve te bredshme ne bshkepunim me policine...Momentalisht ndodh e kunderta,shqiptari e vret shqiptarin ne semafor vetem pse i ka ra borise dhe njeriu qe kontribuon ne kete atmosfere dhune brendashqiptare per momentin eshte Meduh Thaci.Sipa tij me shume se gjysma tjeter e popullit shqiptar jane matrapaz,rrugac dhe tradhetar.Ky njeri rrezaton dhune dhe vetem dhune.Pra nuk behet fjale per politikan energjik dhe te vendosur por per nje njeri i cili e perhap atmosferen e dhunes kudo qe shkon.Nese kemi nje lider te tille i cili participon ne pushtet dhe vendos per jeterat tona atehere pse mos te kemi komandant te rruges qe vrasin qenien njerezore per hiqgje.
Zotri Thaci URIME o me dialog o me GRUSHT TAVOLINES.
Ska grusht tavolines jan zbut mo shkijet raj rahat...per qejf i bojn shtahi se mora ti bojn se vajn i kapin per veshi nderkombetaret![]()
Nejse mos haro se nese ka nevoj, Menduhi prap i bije tavolines me grushtPostuar më parë nga valius
![]()
Krijoni Kontakt