Po ti pse more zjarr....po beja shaka dhe une
Liebe Grüße!![]()
Po ti pse more zjarr....po beja shaka dhe une
Liebe Grüße!![]()
Last night I slept alone
I stayed at home
For the first time since you've been gone babe
No friends to understand
To lend a helping hand
To ease the greatest pain I've ever known .........
Qeka shtu numri i popullsise kenj nga Austria! Me behet qejfi! Po mos u grindi shume amon:-
.... edituar.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 20-05-2003 mė 09:45
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
[PETRO befsh qejf o byrazer kudo qe te jesh .une jam nga VLORA por jetoj ne ATHINE , edhe flisni cik shqip o byrazer se sdime gjermonce ne ketej po te filloj edhe une greqisht do behemi lemsh o plako apo jo
po keto byrazerkat ketu lart humben fare o plako mos kane humbur rrugen gje ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa
hajt mirupafshim dhe shendet o byrazer
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Ca me te thon une ty o Fjorin nuk e dija qe nuk dije gjermanisht nejse do ta kem parasysh per here tjeter. Nga kane humbur keto vajzat me trrejt kot nuk e di.
Hika une tani se duhet me shku ne shkolle. Hajt shnet!
Tema u pastrua
Ju lutem flisni shqip dhe jo chit-chat ne forum
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
Nejse popull ju lutem mos u zini se jemi te gjithe Shqipetare. Nuk ndalon dot njeri njeri-tjetrin se ku futeni ne rregull. Nejse une po bej pak reklame tani ishalla nuk ma heqin Moderatoret postimin. Une qe thoni ju bashke me nje shokun tim Shqipetare bejme nje party ne nje Disko. Do kisha deshire sikur te vinin edhe Shqipetare do vine shume po thashe se mos vinte edhe ndonjeri nga ju ketu qe jetoni ne Austri dhe une nuk ju njoh. Nejse kjo eshte edhe plakata jone. Po pati ndonjeri/ra interes te vije le te me thot emrin dhe mbiemrin qe tja vej te lista e te ftuarve. Po pati ndonje njeri qe ben party si puna jone ne Austri le te na shkruaj ndonje E-Mail ne ( [/email] ) qe te bejme nedonje party Shqipetare bashke. Pacim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 20-05-2003 mė 09:42
vetem per party se ke annen petroooooo
BYRAZER pse u nxehe ti ??? Annaaa te ka xhan bera vetem pak shaka![]()
Po pse mi Annaaa nuk paske qejf per party ti lal??? Nejse kush te doje le te vijer kur te doje. Pacim njerez shkolla na therret!
Pėrshėndes gjith komunitetin shqiptar qe Jeton e Vepron ne Austri.
Tung![]()
Bravo Karramel i pershendes dhe une shqiptaret e vepres dhe te punes Austriake
Tung !
:D
Krijoni Kontakt