Me shume se njeqind e nje pershendetje per Anen dhe te gjithe shqipatret ne Austri !
P.S. : Me thane se nuk kish shqiptare te Austrise, por shqiptare ne Austri...
Me shume se njeqind e nje pershendetje per Anen dhe te gjithe shqipatret ne Austri !
P.S. : Me thane se nuk kish shqiptare te Austrise, por shqiptare ne Austri...
Lisi ! ehhhhhhhh ja qe jemi ne ketu
te pershendet annaaaaaaaaa ty shume shume shume
ne Austri je ti zemra?
Blondiiiiiiiii je yll muahhhhhhhh![]()
Nje pyetje kam une : Isha nga te paret qe pershendeta ne kete teme , dhe pershendetjen time spo e shoh asgjekundi!!!!
Thua valle te mos ju kete pelqyer pershendetja ime???? Nese jo mund edhe te ma kishit shprehur direkt por jo keshtu "prapa shpine".
O Ana si je sot o bashkeatdhetarja e Austrise?
Din gje ti Ana kur do te mbaroje fushata gripore qe ka pushtuar Austrine e me ate rast edhe mua?
Desha te te pershendes serish Ana "österreicherin" e nuk perton ti te ndash edhe nje pershendetje sherbet per Stela2 - nga Lisi i Austrise !
Ciao!
Hi Lisi ylli
Je me grip ti me? Annaaa sa ka ardhur ketu as grip e as dreqi me te bire se ka zene ,ftoht qamet annaaa top
Lisi wo genau in Östrreich bist du?
Grüsse von Annaaa Salzburgerin![]()
Auuuu Ana shendetmolla ,te ka pelqyer ajri i paster si duket atje ne Salzburg ty a?
E ketu e kemi pranvere fare por megjithate gripi im ende nuk e ka mendjen te perfundoje...
Kur te nisesh ndonjehere per Vjene ,atehere me shkruaj nja dy fjale te dal ne rruge e te qeras me nje Welser Verlängerter -ketu jam une ne mes te botes bash ..upsss ne mes Vjenes dhe Salzburgut desha te thoja ( sa shume me pelqeka Austria) ...
Keshtu Ana Salzburgu, me te mira e te embla !
sa psakena qen mer ne shqipot ne austri. papapap. ec pra i t'pershendettme tforte aus Wien
Pėrshėndetje pėr tė gjith shqiptarėt qė jetojn nė Austri(Österreich).
Njė Pėrshėndetje tė veqant pėr Anaa pasiqė qenka afer ktu nė Salzburg_City.
PS:Njashtu pėrshėndes tė gjith Antarėt e kėtij Forumi pasiqė unė jam Anėtar i Ri nė kėt Forum.
Ciao
S'qekemi pak ne ne austri jo ! Pershendetje te gjitheve.
Alex ,perdite i shtojme edhe ne radhet
Karrameli danke per pershendetjenpo ku afer Salzburgut je ti?
![]()
Krijoni Kontakt