Gjeja qe urrej me teper te njerezit eshte rracizmi....me zhgenjeve!
Te gjithe jemi njerez dhe ngjyra e lekures nuk do te thote asgje!
Si eshte e mundur te kete ngelur bota me mendimet raciale?!
Jemi njerez,nuk jemi kafshe dhe jane si ne,ēfare kemi me teper se ta,me thuaj?!
Ti kritikon fanatiket ne nje kohe qe ti vete je rracist?
RRaca e bardhe nuk eshte superiore,Hitleri ka thene te kunderten po jo humanizmi!
"Carpe Diem"
mos u zhgenje, e ke ditur gjithmone.
jam krenar per bindjet e mia, por kam miq zezak, nuk jam aq rracist per ngjyren e lekures, por rracist ndaj disa ideologjive, qe per koinēidence lulezojne tek ca ngjyra e jo aq tek ca te tjera.
dolem nga tema,
per ta lidhur me temen, them se nga kjo ka rene ekonomia franceze, ka shume parazite brenda.
jam rracist ndaj fanatikeve me sakt.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 11-01-2008 mė 20:45
Te them te drejten keto jane fshehtesi publike nga te cilat mbrohet populli i thjeshte nga polarizimi qe te shmanget lufta e katert boterore.
Terrorizmi eshte shpikur nga sigurimi francez. Shikoje po nuk pertove pak filmin NEXT. Aty terthorazi zbulohet fshehtesia se kush jane terroristet e sotem edhe pse eshte vetem nje film artistik qe do te kenaqesh duke e shikuar.
Imtesira tjera jane shume jashte temes dhe jo aq adekuate per diskutime publike. Por ta dish se asnje organizate terroriste nuk vepron as nuk mund te ekzistoj pa mbeshtetje te forte buxhetore te shteteve qe nuk kane guxim te veprojne haptas ushtarakisht. Perse nuk po krijoj une nje organizate terroriste kur i kam te gjitha aftesite psikofizike te mundshme per te krijuar nje te tille?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 11-01-2008 mė 20:59
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ka ndodhur ne disa lagje te Parisit,per arsye te ndryshme dhe te perfshire ne politiken anti_rraciale.
Ketu eshte per arsye qe jemi jashte teme!
"Carpe Diem"
Ai koment ishte thjesht shaka.
Nje nga protestat bile eshte trajtuar gjeresisht ketu:
http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=63771
Per te tjerat, brenda mundesive, per te mos humbur fare filli i temes, vetem disa postime u fshine.
Une qe banoj ne Gjermani e di shume mire si qendron puna e Frances. Kjo eshte e qarte.
Sarkozy eshte amerikan. Keshtu e tha nje dite Discovery Chanel. Ky kanali ben shume zbulime. I lumte, une e shoh shpesh.
Tha tjeter qe ai amerikan eshte por e flet frengjishten shume mire. Amerikanēen fare. Njeēike anglishten, por pa qeder.
Dhe e fundit qe mbajta mend ishte qe Franca nuk eshte mikeshe me Gjermanine. E kujt iu prish puna, neve ne Gjermani nuk kemi terroriste, kurse ne France ka plot. Franca u ka dhene terroristeve nga nje shtepi te re, nga nje pune ne zyre si dhe te drejten te pijne alkool neper bare. Keto ndihma jepen kur ploteson nje formular. Duhet ta kesh emrin Ibn Al-Terrori dhe e fiton pernjehere shtepine.
Kendej nga Gjermania eshte ndryshe por kush po e ēan koken. Ne e kemi kancelarin denbabaden gjerman. Merkel ia thone emrin. S'kemi gjetur gje greke tek kjo. Nga java tjeter do t'ju sjell lajmet e reja te Diskaver Kanalit.
Krijoni Kontakt