Po mire fakti qe zgjedhjet manipulohen nuk te ben pershtypje ty? ( zgjedhjet u manipuluan edhe ne Amerike, jo me ne Shqiperi) Populli do prese jo vetem 4 vjet po dhe 8 vjet sa t'i mbaroje mandati asaj partie.. Me sa di une, shqiptaret edhe vet jane te lekundur ne ato votime te shkreta.. 10% e tyre kane tamam bindje se per ke e japin voten, po 90% shkojne dhe e japin voten kot pasi asnje nga alternativat nuk iu pelqen dhe prape zgjedhin.. C'duhet bere ne kete rast, kur asnje s'te perngjan me botkuptimin tend?Mendimi im te lihet fleta bosh.. s'kane pse te votojne pasi me shum i prishin vetes pun.. si i kane prishur. Sa per intuiten normalisht qe e besoj intuiten time. Ne zgjedhjet per president te Bill Clinton (as e kam njohur por vetem nga lajmet qe kam degjuar ne ate kohe ndonese e vogel) i kam ndjekur ato lajme me shum deshire dhe intuita ime donte te zgjidhte Billin dhe me te vertet doli dikush qe ishte shum i mire. Thjesht nga mimika e nje politikani mund te zbulosh c'fare fshihet brenda tij.
Me behet qejfi qe ke mesuar goxha gjera nga nje shkrim dhe nga nje pyetje. Megjithate nuk pashe te shprehesh deshiren tende se ke do doje te ishte aty ne krye.. mbase ai eshte aktualisht .. kjo do jet arsyeja..
Zemrushja
Krijoni Kontakt