Alo DED! Ca te mire gjen te homot se po me habit.
Jane gabim! Dmth duhet te jene ne nje tjeter planet. Po sot ka ardhur fatkeqesisht dita qe nuk na habit me asgje. "Normalja" qe shikojme te keto lloj gjerash eshte strumbullari i armaggedon.
Alo DED! Ca te mire gjen te homot se po me habit.
Jane gabim! Dmth duhet te jene ne nje tjeter planet. Po sot ka ardhur fatkeqesisht dita qe nuk na habit me asgje. "Normalja" qe shikojme te keto lloj gjerash eshte strumbullari i armaggedon.
Deri me sot nuk me ka rene me qafe asnje homo,
ēa pune me prish mua se ai do mashkull ne vend te femres? Ka te drejte te zgjedhi apo jo.
Eshte si puna e besimit F-I, ē'do gje ne rregull per sa kohe sejcili "beson" besimin e vet pa demtuar te tjeret.
kjo este semundje e rende e Cila duet zhdukur me gjitha forCat e mundesit
Nese nuk te ka rene meqafe deri tani, prite se nje dite do te ndodhe kur te mbushet ca me teper me homoseksual rrethi ku jeton.
Ne pergjithsi nuk jam rraciste me as nje lloje rrace, as me zezaket por homoseksualet dhe pedofilet nuk mund te permbahem e mos te jem raciste ndaj tyre(gabim por jam).
Ceshtja nuk eshte vetem se jane gay por ligjerimi i tyre ne martese dhe ne krijimin e tyre familjare duke audoptuar femije.
Nuk me thoni cfare edukate dhe cfare drejtimi do mare ky femije i ritur ne nje ambient, rreth familjar te infektuar nga koncepti BAY?
Si do ndaje nene nga babai? Apo ... lere nuk po e vazhdoj se dalim pak jashte rregullores e forumit?
Gjithsesi jame kundra ketyre personave.
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Un thom , SEMUNDJE , e cila duhet te sherohet. Ti lejojsh ata te martohen mes vete eshte pjesmarje ne krim.
Cfar dobie ke nga keto ?? Asgje
Te keqe ?? Semundjet me te renda, ulja e natalitetit , degjenerim i shoqeris... per besimtaret afrim i fundit te botes.
kjo pune eshte me te ndjere shoke .ashtu e ndjejne ashtu bejne .
eshte ecuditshme por e ne fund te fundit paragjykimet jane te kota .
megjithate personalisht e kam te veshtire ta kuptoj kete gje por nuk i paragjukoj apo ti percmoj .
ta shpif por eshte mendim im personal dhe mendoj se jeta seksuale eshte dicka private .
nuk ka pse te urrejme me shume nje vrases homoseksual nga nje vrases heteroseksual .
te dy kane vrareky eshte veprimi i denueshem .
ps : se ca bejne ropt me b.....en e tyre nuk eshte puna ime![]()
Botes po i vjen fundi them une SODOMA &GOMORA nje nga arsyet qe Perendia pembyti token ishte dhe homoseksualiteti.Nuk jam raciste nuk i perbuz keta persona perkundrazi me vjen keq sepse nuk jane te corjentuar vetem ne ormonet por dhe ne tru :S
Nga cfare lexova ketu;
Une nuk di cka quani ju homo. Ju sic duket i quani homo meshkujt skofjar, qe i bie te jene viktima te sulmeve homoseksuale. Po ku di gje homoseksuali te ti jap keshilla femres se si te vishet?!!
Hahaa
Ai te ze dhe te c'burreron - e ty krejt cfare te mbetet, eshte t'ia besh si ne filmin Pulp Fiction. O ta vrasesh vet, o shoqeria, se shpagim tjeter nuk ka.
Hih cfare fyellash.![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Njeriu qė nuk jeton nė shoqėri, ėshtė mė keq se shtaza.
Vetėm njė njeri qė nuk jeton nė shoqėri, nuk u pėrzihet tė tjerėve.
Ja psh ti nuk e vė rripin e sigurisė nė veturė, pėrse tė dėnojnė policia??? Ēka u ha ***** policėve se ēa bėj unė nė veturė a vėj rripin e sigurisė a jo??
Po ja qė mė dėnojnė.
Duhet t'u pėrzihemi edhe gayve. Edukoje fėmiun nė frymėn "straight" ose shteti ta dėnon me vdekje posa ta zėjė me pelė pėr dore.
Krijoni Kontakt