Close
Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 243
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    kjo ishte pergjigjeja???!

si mendon se kan te drejt kur e stagnojn shoqerin...

shembull: qfar te drejte ka nese djali im behet homo,tahs e drejt e tij eshte qe ta shuaj familjen dhe ta shuaj shansin per jet te niperve dhe mbesave te mii...

a ka arsye kjo veper ,qe me shum me ngjan ne veper penale ...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    edhe mue shum me pengojn
    mir e the fisniku me kete do te mbaronte bota sepse njeriu si e dini edhe vet krijohet me bashkimin e spermatozoidit dhe qelizes vez
    e spermatozoidi krijohet te mashkulli dhe qeliza vez te femra
    pa bashkimin e ketyre dy qelizave nuk krijohet foshnja dhe keshtu do te kemi me shum mortalietet e natalitet hiq sepse ska kush te lind femij

i/e regjistruar Maska e KeidiSelmanaj
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    49

Uhhhh~!

Shiko, edhe kaq kunder nuk duhet t'u dilet ketyre gjerave!!! Shume mire mund t'i kesh inat meqe gjerat i shijon vetem seksualisht, dhe c'do person e kerkon per sex, po te pakten jo ta diskriminosh(leqe eshe po ia permende orientimin sexual, se marr vesh ca diskriminimi eshte ky, po nejse?!?!) Kliko kete faqe dhe shikoji shkaqet:

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality

Eshte keq ta ofendosh nje njeri te atille, qe lind me nerva qe reagojne ndryshe, dhe tru qe nuk fuknksionon njesoj! Ne kohet e lashta, kane pas ekzistuar, edhe nuk trajtoheshin kurre ne kete menyre, dmth ne kinen e lashte, egjiptin, mitologjine greke(qe shqiptaret dun me zor me e bo shqitare), pastaj filloi periudha e urdhrave te Papes e kshu gjerave, qe nuk lejonte njerezit as te merrnin fryme, e jo me te reagonin ne ate menyre, psh ne Angli, qe i digjnin...e shume, e shume te tjera! Sot njerezit e paragjykojne dike seksualisht, pa lidhje fare!!! Edhe sida nuk eshte krijuar as nga prostitutat e as nga keta, por mendohet se eshte perhapur nga nje kontakt i nje njeriu me nje primat tjeter, sepse ka qene vetem te disa primate te tjere, dhe te njeriu s'do ishte perhapur, besoj....dhe keshtu, njeriu e ka perhapur ne specien e vet!

Se kuptoj lidhjen e te paragjykuarit! Yyyy, ajo eshte lesbike!!! Po edhe? Se marr vesh, komplet pa lidhje, duhet filluar kopeshti nga fillimi...shume mire mund te mos i afrohesh, sepse eshte zgjedhja jote dhe s'kam pse te te imponoj, po jo ti thush tjetrit gay e tjetres lesbike!!! Shum pa lidhje, nuk arrij dot ta kuptoj ca ka ne kete mes? Pffff, nejse....nejse, nejse!

PS: Une kam shume shoqe lesbike dhe pak shoke gay!!!
    Kur te shkoj ne Amerike, do te rritet numri!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KeidiSelmanaj : 03-09-2007 mė 14:42
    Meowwwwwwwww?

Pasioni pėr shkencėn Maska e landi87
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60
    une nuk mund ti pranoj sidomos meshkujt dua ti rrah keq kur i shikoj dhe pse nuk duhet te kem paragjykime per jeten qe bejne por vertete ta shpifin deri ne ate pike sa te vjen me vjell
    dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    [QUOTE=Nolird;1584002]Ne te gjitha trojet shqiptare jane duke u perhapur Homoseksualet dhe Lezbiket prandaj hapa kete teme t'ju pyes se a ju pengojne Homoseksualet dhe Lezbiket apo nuk doni edhe ti shikoni............Si mendoni??

Une p.sh nuk dua qe te perhapen dhe sdua te shoh ndonji.Paramendoni djal me djal shume keq katastrof apo vajz me vajz sdi c'far te them per mua kjo eshte si te them fundi i botės.[/QUOTE]

Or po te jete per vajze me vajze se kam problem edhe,bile me pelqejne por sa per meshkujt mund te them qe me vjen per te vjelle,cfare dobie mund ti sjellin ata shoqerise,ose tani qe Hollanda apo ku di une mi kane lejuar keto martesa meshkuj-meshkuj edhe fillojne te adaptojne dhe femije bile,ca shembulli do ti japin femijes ata!!!!!!!!Edhe mire bejne qe i diskriminojne,zoti prandaj ka bere femren dhe mashkullin,ca jane keto muhabete!!!!!!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

donarben
    Anėtarėsuar
    29-07-2007
    Vendndodhja
    montreal canada
    Postime
    8
    Duke e par se shumica e atyre qe shkruajne ne forum rreth temes ne fjale kan mendim anti-gay , kam lexuar se 50% te personave qe futen ne tem si me siper kan ndjenja te tolerances, (dmth nuk jan te sinqert me ndjenjat e tyre apo flasin te kunderten) shprehjet e tyre jane te kamufluara, Gjera e vetme qe me brengos eshte adobtimi i femijes nga qifti gay men(burra).

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^^^

O shoku sa per ate qe the qe shumicat e mendimeve e ketyre qe bejne si tolerant ketu rrethe kesaj teme jane te kamufluara te jap doren,se llafi yt tamem zuri vend.Po te jete per te kamufluar mendimet tona dime edhe ne shume mire,se gjeja me e kollajte sot eshte te shtiresh,por une preferoj sinqeritetin dhe t'i them gjerat ashtu si jane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 07-09-2007 mė 08:36
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    nese ti behesh homo fisniku student te premtoj qe une nuk do behem homo kshu qe shoqeria do kete te tjere qe do e cojne para jeten kete te premtoj !!! ka edhe shume dukuri te tjera qe jane me te keqija se kjo edhe duhet te bejme me shume gam gam per ato se sa per homot edhe lesbiket !!! habitem qe nuk i ka share njeri lesbiket por vetem homot !!!me mend ne koke fisniku te shqetesoj edhe lesbikizmi jo vetem homoseksualizmi !!!
    hemosexualizmi e perfshin eedhe lezbiket

heterosexual eshte termi i kundert me termin Homosexual...

Ndersa sa i perket pergjigjes qe ma dhee...kete nuk e kerkoja edhe as te ngjajshme jo...

por e kerkova pergjigjen se a do kem femij te gjakut dhe nese po ,ateher ai femij ado ketė: axhė,dajė,teze,hallė gjyshe dhe gjysh apo kusherirė dhe vellla apo moterz ....????

Dhe nese dikush ma mohon nje gje te tillė ateher jam nje luft me tė,sepse po ma mohon nje gje te shenjet ne jetė e ajo eshte krijimi i nje familje biologjike...

kete pergjigje e kerkoja ...e jo te me flasesh per dallimin e termeve...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2007
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    65
    perderisa homoseksualet nuk prekin jeten time,per mua nuk ka problem qe ata te bejne cte duan.Nuk do me pelqente qe te kisha ndonje familjar apo mik homoseksual.Keta njerez keshtu kane lindur dhe ashtu e shijojne seksin dhe jeten.Deri ketu nuk kemi te drejte te nderhyjme ne zgjedhjen e tyre.Mbase shoqeria do te mesohet me prezencen e tyre dhe sdo i beje me pershtypje.

i/e regjistruar Maska e KeidiSelmanaj
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    49
    [QUOTE=Endless;1689720]
    Citim Postuar mė parė nga Nolird Lexo Postimin
    Ne te gjitha trojet shqiptare jane duke u perhapur Homoseksualet dhe Lezbiket prandaj hapa kete teme t'ju pyes se a ju pengojne Homoseksualet dhe Lezbiket apo nuk doni edhe ti shikoni............Si mendoni??

Une p.sh nuk dua qe te perhapen dhe sdua te shoh ndonji.Paramendoni djal me djal shume keq katastrof apo vajz me vajz sdi c'far te them per mua kjo eshte si te them fundi i botės.[/QUOTE]

Or po te jete per vajze me vajze se kam problem edhe,bile me pelqejne por sa per meshkujt mund te them qe me vjen per te vjelle,cfare dobie mund ti sjellin ata shoqerise,ose tani qe Hollanda apo ku di une mi kane lejuar keto martesa meshkuj-meshkuj edhe fillojne te adaptojne dhe femije bile,ca shembulli do ti japin femijes ata!!!!!!!!Edhe mire bejne qe i diskriminojne,zoti prandaj ka bere femren dhe mashkullin,ca jane keto muhabete!!!!!!
    spaska problem femra me femren, dhe ka problem mashkulli me mashkullin??? mua me duket njelloj...degjo, ata nuk shkaterrojne njeri sepse ashtu jane te formuar, por per martesat dhe femijet te jap 100 pike te drejte, sepse nuk eshte puna e shembullit ne familje, por thjesht fjala enne nuk mund te zevendesohet nga nje mashkull....mund te bashkejetojne, jo te martohen....
    Meowwwwwwwww?

Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •