Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 243
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga rea362436
    Imponimi?

Nuk mundem ta kuptoj logjiken e disave qe urrejne per arsye te ketilla.. vertet dua te kuptoj nga se vjen kjo urretje??? Nje emocion aq te ashper per dike qe as nuk e njohin?? Them se emoconet e tilla duhen te kene dicka bazore.. ndoshta per disa eshte me e lehte te urrejne sesa te edukojne veteveten..…. Vetem nje gje doja te shtoja se; ata qe ju urreni nuk e dine, nuk te njohin as I njeh, te tjeret kane me shume sens te bashkohen me perbuzjen tuaj!!!
    bili99 falemnderit per articulating arsyet e gjykimit te mire....

rea sme ke kuptuar shume mire !!! kur i thashe billit qe mos impononte mendimin kundrejt atyre qe urrejne homot ose lesbiket per arsye te thjesht qe te njejten gje mund te bejne ata qe urrejn homot, me billin edhe me shume te tjere qe nuk i urrejne !!! urrejtja eshte nje ndienje njerezore edhe deri ne piken qe nuk i vjen dem njeriu tjeter nga kjo urrejte skemi pse skandalizohemi me te tilla ndienja !!!une nuk i urrej homot thjesht nuk jane tipi im per shoqeri kaq !!! i kam peshtire nuk i duroj dot por nuk i urrej !!! sa per ate qe ke thene qe nje opinion mund te shkoj deri ne veprim te dhunshem mund te shkoj por tek njerzit me arsye jo te shendoshe mendore !!! nje njeri me arsye te shendoshe smund ta beje ate veprim !!! gjithe te mirat !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-11-2007 mė 22:25
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ēa ju kan bo homot dhe lezbot juve?
    ju kan ngrene buken?
    Lerini more te bejne ē'te duan me jeten e vet.
    me homot nuk kam ndonje gje kunder, ka rendesi vetem te permbahen e te mos e tregojne shume veten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-11-2007 mė 22:29

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Papa cfar njerez bre kta,kafsha qe eshte kafsh ben seks me gjinin e kunder e njerzimi ka filluar te beje seks me po te njejten gjini,shum keq valla,nese ka ndonje homo apo lezbike ketu le te tregoj cka ndien ai/ajo hmmm sa keq.

Kane dal kto gjerat artificiale ua kane zen vendin natyraleve
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Geyt jane degjenerim i shoqerise,pra jam kunder,
    kurse per lezbiket,no problem

i/e regjistruar Maska e lantis
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2
    Atehere! Liria e njeriut mbaron aty ku fillon dhe cenohet liria e tjetrit.
    Homoseksualizmi eshte nje fenomen , nqs mund ta quajme keshtu, qe ka ekzistuar dhe qe fatkeqesisht do vazhdoje te ekzistoje akoma shume.
    Them fatkeqesisht sepse askush , madje dhe homoseksuali me i bindur per prirjet e tij seksuale, thelle brend tij , fshehur, do te donte te te ishte straght.
    Eshte dicka e lindur , dhe nuk eshte ngjitese sic shkruhet ne disa postime me lart, dhe as nuk eshte sjelle nga perendimi, por ekziston kudo. Jam i bindur se cdo homoseksual mashkull apo femer, "mallkon veten" per prirjet e tij seksuale, dhe nuk eshte zgjdhje e tyre te jene te tille, perkundrazi fillimisht bejne gjithcka per tu "normalizuar" vuajne shume, madje disa here arrijne deri ne ne vetvrasje.
    Kam nje ndenje keqardhjeje per ta sepse pervec se prirjet e tyre seksuale jane ne kundershtim me ate cka ata jane, ne vend se te ndihmohen psikologjisht, goditen akoma me shume pa meshire nga mendimi publik, por fatmiresisht jo nga te gjithe.
    Mendoj se mardheniet seksuale ndermjet te njejtit seks jane ne kundershtim me natyren, dhe kjo eshte mese e dukshme nga ndertimi fizik i trupit.Kjo vlen jo vetem per njeriun por cdo qenie. Sigurisht nuk do te doje qe femija im te ishte homoseksual, por ama nqs kjo ndodh nuk do dija se cfare te beja por kurresesi nuk do mohoja birin ose bijen time.
    Keshtu pra do ishte mire qe para se te bejme cfaredo lloj gjykimi ose para se te zhvillojme cdo ndjenje urrejtje per nje homoseksual te mendojme se ai mund te ishte ishte motra ose vellai yne.
    Liria e njeriut mbaron aty ku fillon liria e tjetrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    17
    MU per veten time nuk me bejne pershtypje fare,jam indiferente ndaj tyre,por po ju tregoj nji rast,kur isha ne shkurt per pushime ne gran canarie eshte ishull qe ndodhet ne kufi me marokun,kisha edhe gocen me vete,atje ishte plot me gay,kush e dinte se ishte kshu,un kisha hik me marr rreze djelli,por me beri shum pershtypje kur me pyeti vajza--po pse puthen dy burra bashk?? nuk disha se si me ju pergjigj,se nu mund ti thush nji vajze 10 vjece , se jan gay prandaj puthen,por skenat e tilla nuk me kan pelqy.por ithash qe kur te rritesh edhe pak do ti shpjegoj me mire,tani nuk eshte mosha as momenti...
    la vita č bella...

i/e regjistruar Maska e KeidiSelmanaj
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga lantis
    Atehere! Liria e njeriut mbaron aty ku fillon dhe cenohet liria e tjetrit.
    Homoseksualizmi eshte nje fenomen , nqs mund ta quajme keshtu, qe ka ekzistuar dhe qe fatkeqesisht do vazhdoje te ekzistoje akoma shume.
    Them fatkeqesisht sepse askush , madje dhe homoseksuali me i bindur per prirjet e tij seksuale, thelle brend tij , fshehur, do te donte te te ishte straght.
    Eshte dicka e lindur , dhe nuk eshte ngjitese sic shkruhet ne disa postime me lart, dhe as nuk eshte sjelle nga perendimi, por ekziston kudo. Jam i bindur se cdo homoseksual mashkull apo femer, "mallkon veten" per prirjet e tij seksuale, dhe nuk eshte zgjdhje e tyre te jene te tille, perkundrazi fillimisht bejne gjithcka per tu "normalizuar" vuajne shume, madje disa here arrijne deri ne ne vetvrasje.
    Kam nje ndenje keqardhjeje per ta sepse pervec se prirjet e tyre seksuale jane ne kundershtim me ate cka ata jane, ne vend se te ndihmohen psikologjisht, goditen akoma me shume pa meshire nga mendimi publik, por fatmiresisht jo nga te gjithe.
    Mendoj se mardheniet seksuale ndermjet te njejtit seks jane ne kundershtim me natyren, dhe kjo eshte mese e dukshme nga ndertimi fizik i trupit.Kjo vlen jo vetem per njeriun por cdo qenie. Sigurisht nuk do te doje qe femija im te ishte homoseksual, por ama nqs kjo ndodh nuk do dija se cfare te beja por kurresesi nuk do mohoja birin ose bijen time.
    Keshtu pra do ishte mire qe para se te bejme cfaredo lloj gjykimi ose para se te zhvillojme cdo ndjenje urrejtje per nje homoseksual te mendojme se ai mund te ishte ishte motra ose vellai yne.
    po, jam shume dakord me ty per ate qe the~! nje homoseksual deshiron te jete straight, dhe kete ma ka thene me gojen e vet nje shoku im qe eshte gay! edhe shoqet lesbike qe kam pavaresisht se duan dicka, e ndiejne qe eshte mire te jene straight, pavaresisht se pelqejne dicka tjeter!
    edhe dicka kam per te thene:
    ata meshkuj qe i kane qejf lesbiket dhe duan te kalojne nete me to, shohin endrra me sy hapur...lesbicizmi eshte homoseksualizem i femres, nuk e ekuptoj si nje mashkull mund te shkoje me nje lesbike! shume pa lidhje me duket! nejse...
    eshte e vertete qe gayt dhe lesbiket goditen shume psikologjikisht nga mentaliteti, sidomos gayt, pasi lesbiket sot jane ne maje te vemendjes dhe adhurimit~
    sipas statistikave tregon qe 1 nder 10 meshkuj lindin me prirje homo ose bi, pavaresisht se shume shpejt ndryshon nga rritja dhe na opinioni dhe shume persona i bejne balle kesaj gjeje, kurse disa ngelin ne gracke!!! :P
    lesbiket jane me te rralla, pavaresisht se sot ka dale ne mode te puthen dy femra, pasi femra eshte me e lirshme si natyre, ndersa mashkulli me i shtrenguar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KeidiSelmanaj : 09-08-2007 mė 13:55

i/e regjistruar Maska e KeidiSelmanaj
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga ximi_Te
    Papa cfar njerez bre kta,kafsha qe eshte kafsh ben seks me gjinin e kunder e njerzimi ka filluar te beje seks me po te njejten gjini,shum keq valla,nese ka ndonje homo apo lezbike ketu le te tregoj cka ndien ai/ajo hmmm sa keq.

Kane dal kto gjerat artificiale ua kane zen vendin natyraleve

kush te tha ty qe kafshet bejne sex vetem kur jane sexe te kunderta? mire qe rasti me konkret eshte qeni, qe eshte nje kafshe 100% bisexuale dhe nuk vihet ne dyshim(dil poshte lagjes dhe shikoji qente se cfare bejne), por edhe shume kafshe te tjera jane homosexuale! nje majmun ne kopeshtin zoologjik me te famshem te Hollandes, eshte lesbike puro, ben sex me femrat e tjera ne menyre te dhunshme dhe zihet me majmunet meshkuj! edhe macet kane prirje homosexuale, por rralle gjen nje mace bisexuale! Merr disa enciklopedi dhe revista qe flasin per kafshet dhe do ta shikosh...plus qe ajo fjala kafsha eshte kafshe, me sa di une edhe njeriu ben pjese te mbreteria: Animalia, keshtuqe edhe ai eshte kafshe!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Un mendoj qeshtja e ketyre preverzeve ,i perket patalogjis psikike...

Problemi kyq i ketij problemi ka gjasa te jet urrejtja nder gjinore ,dhe terheqja ndaj gjinis se njejt...

Personat qe gjenden ne kete lloj patalogjie sociale/subjektive ,e krijojn kete shprehi qe ne moshen e te mitureve (qe ne femijeri),dhe shum veshtire e kan te terhiqen nga kjo shprehi e jashtezakonshme...

thjesht kjo eshte ndonje psikopati apo ndonje psikoze e njeriut...

Kam degjuar raste qe kjo patologji ka futur kembet e dhe tek viset shqiptare ...

dhe skandali me prekes eshte per nje rast qe kam degjuar ,se dy pleq me kapuqa te bardh (simbol kombetar) qe jan evidentuar si hemosexual....
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Rreziku me i madh qe shoqeria ta perjetoj nje stagnim nataliteti eshte dukuria e hemosexualeve
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •