................
Dhe une sigurisht qe i ikur jam nga ketu se e kam rrumbullaksuar mendimin tim se cka mendoj ne kete teme ..qe une kam trajtuar tolerancen...dhe lirine personale te njeriut...dhe nuk kam promovuar njerin ose stilin tjeter.....
Dhe te jam drejtuar Ty per qellim te mire ndoshta as qe e kam shprehur mire ne shkrimin e pare ..por,ky ka qene qellimi...absorbimi i mendimeve te ndryshme nga vetvetja ..te ben me te drejte...te ben me te mencur, me tolerant.. te ben njeri me te mire me nje fjale...dhe ky eshte kuptimi..
Dhe me gjithe gabimet qe ben ne klasifikimin e fenomenit dhe mendimit logjik(urrejtja , shprehja e saj...bile kerkesa per lincim, vdekje,zhdukje te nje kategorie njerezore qe dallojne per nje dimenzion te vetem ne te qenit qenje shumedimenzionale....NUK ESHTE MENDIM..eshte krim dhe nuk duhet te tolerohet ne forum ku kerkohet zhdukja e asnje fare....ketu kane dhene njerez mendime dhe dihet kush jane..).......Me gjithe qe vazhdon te gjykosh keq, dhe shpreh urrejtje te papermbajtur une s'do te them "me njerez si ti".se une as qe mendoj se ti je nje kategori e keqe njerezore per nje qendrim te hapur(te gabuar per mendimin tim) se por,kur shprehet urrejtje aty dallon qendrimi im dhe i te tjereve.....per nje arsye te thjeshte se njeriu eshte shume me kompleks se nje shkrim ne forum...qe do me thene edhe per antare te
forumit qe kane shkruar me mijera shkrime ketu qe kane shprehur mendime dhe kane dhene gjykime per gati te gjitha temat ne forum.qe si shume bile tregon per jeten dhe te qenit njeri...prape.nuk mund te jepet nje vleresim bardhe e zi "me njerez si ata"...pikrisht per shkak te mosnjohjes te te gjitha dimenzioneve njerezore..nuk mund me kompetence te vleresojme..kush jane ata...dhe shpesh edhe ketu bejne gabime shume antare te forumit kur flitet per ceshtjen ata flasin per njerezit..une keshtu ti ashtu..qe do me thene personalizimi i ceshtjes me njerez qe ne fakt nuk njihesh dhe kjo eshte te kategori e antareve te "turmes Albos..."qe permendet....
Dhe nderkaq qe une absolutikisht nuk jam pronare i te vertetes ne kete teme ...dhe i mendimit te te tjereve.....jam krenar per dimenzionin qe kam trajtuar dhe edhe me shume per nje arsye me te madhe sepse une besoj ne te dhe qendronoleranca mbi urrejtjen....
Me nderime per tolerancen, fisnikrimin e njeriut dhe ardhmerine pa urrejtje ,
bili99
Krijoni Kontakt