Close
Faqja 5 prej 25 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 243
    mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Jeta pa urrejtje, eshte vete lumturia....

................

Dhe une sigurisht qe i ikur jam nga ketu se e kam rrumbullaksuar mendimin tim se cka mendoj ne kete teme ..qe une kam trajtuar tolerancen...dhe lirine personale te njeriut...dhe nuk kam promovuar njerin ose stilin tjeter.....

Dhe te jam drejtuar Ty per qellim te mire ndoshta as qe e kam shprehur mire ne shkrimin e pare ..por,ky ka qene qellimi...absorbimi i mendimeve te ndryshme nga vetvetja ..te ben me te drejte...te ben me te mencur, me tolerant.. te ben njeri me te mire me nje fjale...dhe ky eshte kuptimi..

Dhe me gjithe gabimet qe ben ne klasifikimin e fenomenit dhe mendimit logjik(urrejtja , shprehja e saj...bile kerkesa per lincim, vdekje,zhdukje te nje kategorie njerezore qe dallojne per nje dimenzion te vetem ne te qenit qenje shumedimenzionale....NUK ESHTE MENDIM..eshte krim dhe nuk duhet te tolerohet ne forum ku kerkohet zhdukja e asnje fare....ketu kane dhene njerez mendime dhe dihet kush jane..).......Me gjithe qe vazhdon te gjykosh keq, dhe shpreh urrejtje te papermbajtur une s'do te them "me njerez si ti".se une as qe mendoj se ti je nje kategori e keqe njerezore per nje qendrim te hapur(te gabuar per mendimin tim) se por,kur shprehet urrejtje aty dallon qendrimi im dhe i te tjereve.....per nje arsye te thjeshte se njeriu eshte shume me kompleks se nje shkrim ne forum...qe do me thene edhe per antare te
    forumit qe kane shkruar me mijera shkrime ketu qe kane shprehur mendime dhe kane dhene gjykime per gati te gjitha temat ne forum.qe si shume bile tregon per jeten dhe te qenit njeri...prape.nuk mund te jepet nje vleresim bardhe e zi "me njerez si ata"...pikrisht per shkak te mosnjohjes te te gjitha dimenzioneve njerezore..nuk mund me kompetence te vleresojme..kush jane ata...dhe shpesh edhe ketu bejne gabime shume antare te forumit kur flitet per ceshtjen ata flasin per njerezit..une keshtu ti ashtu..qe do me thene personalizimi i ceshtjes me njerez qe ne fakt nuk njihesh dhe kjo eshte te kategori e antareve te "turmes Albos..."qe permendet....

Dhe nderkaq qe une absolutikisht nuk jam pronare i te vertetes ne kete teme ...dhe i mendimit te te tjereve.....jam krenar per dimenzionin qe kam trajtuar dhe edhe me shume per nje arsye me te madhe sepse une besoj ne te dhe qendronoleranca mbi urrejtjen....

Me nderime per tolerancen, fisnikrimin e njeriut dhe ardhmerine pa urrejtje ,

bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-11-2007 mė 22:18

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388

Thumbs down

Ti qenke specie e rralle ,kjo teme me ben ti urrej edhe me shume homot meqe mu dha rasti te diskutoj dh eme nje te tille pa deshiren time.
    O njeri nuk e kuptoj ca ke ti me mendimin tim????Ik mer shoku shiko punet e tua.Pse ndjehesh kaq keq ti me mendimin tim??..pse pikerisht vetem me timin kur ketu kane shkruar shume anetare te tjere duke qene kunder specieve si ty??Kishe gje personale ti?shprehu se ndoshta nuk kam arritur te e kuptoj mire kur flet kshu onash e i bie nga larg e larg??Sa te cuditshme jane disa njerez
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-11-2007 mė 22:19

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    o billi99 ti nuk mund ti imponosh mendimin te tjereve per nje fenomen te caktuar !!! ka njerez qe i pelqejne homot ka njerez qe sduan tia dine fare per ata ka njerez qe i urrejne !!! te urresh pa bere ndonje veprim kundra homove nuk do te thote se ke bere krim pse i urren !!! ti ske pse i imponon pelqimin tend anetareve te forumit se ke tip njeriu duhet te pelqejne forumistat e tjere !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Imponimi?

Citim Postuar mė parė nga SaS
    o billi99 ti nuk mund ti imponosh mendimin te tjereve per nje fenomen te caktuar !!! ka njerez qe i pelqejne homot ka njerez qe sduan tia dine fare per ata ka njerez qe i urrejne !!! te urresh pa bere ndonje veprim kundra homove nuk do te thote se ke bere krim pse i urren !!! ti ske pse i imponon pelqimin tend anetareve te forumit se ke tip njeriu duhet te pelqejne forumistat e tjere !!! gjithe te mirat !!!

I nderuar sas...me kethyen tek kjo teme vleresime qe jane bere per mendimin tim neutral dhe jo konstatimi yt i mesiperm...dhe jo qe fjala ime te jete e fundit.Por, s'ka si mos te them dy fjali per konstatimin tend..Ne ate qe thua me lart lexo cka thua dhe kethehu dhe lexo shkrimet e mija. Ketu as qe eshte tema kush ke pelqen por,edhe sikur te ishte nje teme e tille pelqimi dhe mospelqimi kundrejt pelqimit dhe urrejtjes kane dallim ..shume bile .Une kam trajtuar urrejtjen dhe tolerancen dhe nuk kam promovuar stilin si dhe nuk i kam imponuar kujt gje..Dhe them me pergjegjesi se te urrejsh cfardoqoft dhe cilindoqoft te demton Ty dhe jo ate qe urren..kaq....Ne cdo teme qe antaret lexojne mund te hyne dhe dalin ashtu sic vijne me mendim te parapercaktuar ose
    hyjne ne nje teme dhe mesojne dicka ndryshe nga ajo qe kane ditur me pare,sic kish thene dikush se: "kuvendoni me njerez qe ne boten reale s'do te kishit mundesi shfrytzoni rastin dhe mesoni"..une shkoj me te paren kur jam 100% i sigurt dhe per te dyten jam me mendje te hapur gjithmone bile edhe kur flitet per percepcionin e 100% personal te te pares.(te vertetes si e kuptoj une).
    Shpresoj te mesojme nga njeritjetri dhe sigurisht kjo eshte zgjedhje personale ..nese duam mund te mbesim keshtu si jemi deri sa te vdesim...
    Per perfundim :eshte ceshtje personale te mesojme apo te mbesim injorant..njelloj sic eshte ceshtje personale te jeshe homosexual apo heterosexual.
    Te gjithe qe kam thene ketu eshte nje mendim dhe nje vleresim,nje pikveshtrim qe nuk te referohet Ty dhe askujt qe ka dhene mendim ketu..i referohet ceshtjes ne pergjithesi.

P.S.
    Tash kjo eshte personale per Ty sas ja ketu: e ke moton e mire...dhe profesionin gjithashtu qe do te jape mundesi te gjykosh drejt dhe do te behesh ekspert per kete teme dhe ne pergjithesi per drejtesine ..athere une do te shfrytzoj moton tende te te pyes per drejtesi ..me gjithe qef do te mesoj prej teje.
    Me nderime per sas dhe te gjithe,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 06-07-2007 mė 08:24

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    drejtesia eshte relative billi ashtu si shume gjera ne kete bote !!! e drejte eshte te mbysi i peshku i madh te voglin apo luani te haj gazelen??? per luanin eshte e drejte sepse do te jetoj duke ngrene per gazelen nuk eshte e drejte te hahet nga luani !!! dhashe nje shembull banal per drejtesine por kshu eshte bota drejtesia nuk eshte e vertete ne natyre pra nuk ekziston !!! persa i perket temes te dhashe nje keshille mos e merr sikur po te gjykoj ne mendimin tend !!! gjithe te mirat lal !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    per te shqetesuar nuk me shqeteson shume ti shoh sepse sikur mu mesuan syte tashme, por kurre nuk jam "PRO" tyre....sikur te jemi....do te thote Shterpezim Njerezimi.....
    Enya-Adiemus

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Militik : Se dikush ka nje orientim seksual ndryshe me tendin ti nuk ke pse hidhesh perpjte.

Ne fund te fundit c'dreqin ke ti me ata?

Me trego ti Militik - " wise & intelligent "

Cfare perparesi ke te jesh homoseksual ?!

A eshte homoseksualiteti stagnim i shoqerise ?!

Nese dy homoseksuale adaptojne nje femije , kush do luaj rolin e nenes , duke e marre parasysh se ndjenjat e nenes nuk jane si te babait ?!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 12-07-2007 mė 06:45
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    fenomeni i hemosexualeve bie ndesh me vetė procesin e jetes,d.m.th eshte kontra procesit real te zhvillimit te jetės...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Zeri_i_Mirdites Pike se pari, ku bazohesh kur thua se homoseksualiteti eshte dicka i adaptuar nga perendimi? Mos do te thuash se ne lindjen e mesme nuk ka homoseksuale? Homoseksuale ka ne te gjitha kontinentet ku ka dhe njerez.Diferenca eshte tek liria dhe te drejtat njerezore qe ndryshojne.
    O Zeri_i_Mirdites e ke zakon qe te keqkuptosh gjerat , truri nuk eshte vetem te urdheroje trupin , por edhe te kuptoj gjerat ne menyren e duhur , kur e ceka Perendimin desha te them se ne Perendim ne pergjithesi ka zhvillim si ne teknologji , mjekesi etj. Mirepo ne anen tjeter ka edhe shume gjera negative , sic jane : prostitucioni , droga , homoseksualiteti , pedofilia - keta te fundit jane ngritur ne protesta kerkojne ligje qe tu lejohen marrdheniet me femije !!! A eshte kjo ne rregull sipas teje !!! Edhe une nuk e thashe qe vetem ne Perendim ka , mirepo keshtu e ka kur je i prirur te keqkuptosh gjerat !

Zeri_i_Mirdites : Dhe po me habit shume me kete pyetjen "C'fare perfitimi do merrje ti sikur femiu yt do behej homoseksuale" Ti zoteri sjell femije ne jete per perfitime apo sjell femije ne jete qe ti besh te lumtur? Po sikur femija jot te linde homoseksual, ti si baba to e mohosh apo do e pranosh ashtu sic eshte, sepse eshte femija jot, gjaku jot?
    Une personalisht sjell femije ne jete per ti bere te lumtur , mirepo nese lexon ne lidhje me HIV/AIDS-in do veresh se virusi ka ardhur gjithashtu ne nje mase te madhe edhe nga homoseksualet !
    Ti Zeri_i_Mirdites si e ben femiun e lumtur duke e lejuar te behet homoseksual dhe pastaj ai te qoj dashuri te shthurur e te infektohet nga HIV/AIDS-i ?! Apo do e keshillosh femiun e juaj qe homoseksualiteti eshte dicka e demshme ?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 12-07-2007 mė 06:50
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    DOJA VETEM TE TE KORRIGJOJ: EDHE LEZBEKET JANE HOMOSEKSUAL, HOMOSEKSUAL ESHTE TERM PER TE DY PALET, MESHKUJT DHE FEMRAT. GAYS AND LESBIANS ARE BOTH HOMOSEXUALS.

NE SHQIPTARET KERKOJME NJE SKICE TE NJE DEMOKRACISE, KERKOJME TE JEMI SI SHTETET TJERA TE EUROPES ME ATA KUSHTETUTA TE BUKURA DHE FUNKSIONALE, " AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, KEMI FRIKE, NE NUK DUAM" , sepse ne ne fakt jemi shume introverte ne shume mendime. Ndoshta duhet hapur nje teme:" A KEMI NEVOJE TE JEMI PAK AUTOKRITIKE??", " CFARE DUAM DHE NUK DUAM NE SHTET?" SEPSE NESE DESHIROJME PAKETEN E DEMOKRACISE, APO SEPAKU NJE FIJE TE ASAJ PAKETE(SE AS DEMOKRACIA NUK ESHTE KU TA DIJ SA E MIRE, VARET SHUME CA PALLACOVE KANE SHTETIN NE DORE)
    Seksualiteti i njeriut i takon vetem njeriut. Norlind, ne tentojme te krijojme shtet human, sepse te gjithe flasim per nje ender- latente ndoshta- por duhet te kemi parasysh, se ne ate shtet do kemi shume njerez te ndryshem. Do kemi prostitucion, kriminel, homoseksual etj etj... Sic kane shtetet tjera probleme te veta, do kemi dhe ne si Shqiptari. Ndoshta dhe nje teme tjeter per ne forum: SA REALISTA JEMI? SA E KUPTOJME REALITETIN? AUTOKRITIKE, AUTOKRITIKE DHE MOS HARROVA TE THEM DHE NJEHERE, AUTOKRITIKE!!!!!!

Faqja 5 prej 25 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •