Close
Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 243
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une per vete ne rajonin tim nuk kam pare ndonje homo apo lezbike , mirepo do i respektoja edhe po te ishin ne rethin tim, sepse edhe ata jane njerez , din dhe ndjejne njejte si ne tjeret , pra do ishte mekat po nuk i respektuam..
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Homoseksualet nuk shifen sic mendoni ju, do dallohet ne rruge se eshte i tille - Jo....objektet ne natyre perceptohen ndryshe . Une per veti kam shok homoseksual edhe i kam pranuar normalisht . Secili ka orientimin e tij seksual, secili ben zgjidhje ndryshe ne jete, disa besojne ne perendi ne menyra te ndryshme.......mjafton qe te kesh shoqeri ne te cilen do jesh i lumtur dhe nuk do te shofish te keqe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-05-2005
    Postime
    2
    une jam pak hipokrit.....

jam kundra homoseksualeve por jam pro lesbikeve...... se nese ben dashnore ndonje lesbike. i ke "buy one get one free". kshu qe ke 2. hahahhaa

kunder homoseksualeve, por nuk i gjykoj siq i gjykojne 99% e ketij forumi. kane punen e tyre, nese nuk te pelqen te shoqerohesh me nje ater mos u shoqero po nuk ka nevoje te urresh njeri.
    une per vete nuk shoqerohem me ndonje homosexual se ne te vertete nuk me pelqen por ama nuk i urrej.

kjo teme me beri te kuptoj se edhe brezi i ri ka mbetur mbrapa me mentalitet duke dashur te gjykoje tjetrin e te mos shikoje punet e veta.

qenet lehin, homoseksualet shtohen........ hahha

ju te gjithe jeni si ato qenet qe lehin e nuk kafshojne

ps. if u dont wanna talk to me then dont but dont want you to be my enemy.

hajt shnet nga shkodrani

tung juve une mendoj se homot nuk jan dukuri e mir e shoqėris tonė edhe mendoj se ky problem ėshtė shoqror e jo lokal .
    Edhe mu me pengojn shumė sepse nuk i ka hije njė mashkulli te duket si njė femer e as njė femre si njė mashkull.
    Po ashtu edhe zoti i ka mallku ata meshkuj qė mundohen t'i pėrngjajn femrave po ashtu edhe ato femra qė mundohen t'i pėrngjajn meshkujve .
    klm:P

ctung juve une mendoj se homot nuk jan dukuri e mir e shoqėris tonė edhe mendoj se ky problem ėshtė shoqror e jo lokal .
    Edhe mu me pengojn shumė sepse nuk i ka hije njė mashkulli te duket si njė femer e as njė femre si njė mashkull.
    Po ashtu edhe zoti i ka mallku ata meshkuj qė mundohen t'i pėrngjajn femrave po ashtu edhe ato femra qė mundohen t'i pėrngjajn meshkujve .
    klm:P

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Ka burrneshe por jo gruneshe.
    Kur te thone burrneshe dmth se je trime,pra sehte keq.
    Por kur te thyone gruneshe dmth se je gay...

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    mire homot dhe lesbiket s'te bejn gje vec veten e tyre marrin me qaf por keta pedofilet qe abuzojne seksualisht femije duke filluar nga mosha 4 vjec....s'ka ku mban ma! keta lloj kafshesh duhen te torturohen me vdekje te ngadalte!
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga bili99
    xx22,
    Je e re, dhe jeton ketu ne Amerike...une nuk e di ne c'mes shtepiak rritesh ...por, nese ende nuk ke karriere sot...neser per nje qendrim qe ke dhene ketu mund te mbesish pa pune...dhe bile te marrish edhe nje denim ligjor....Por, as kjo nuk do te ishte nje tragjedi sa eshte tragjik niveli i mjere i gjykimit...ne kete kohe...ne keto mundesi te informimit..te mbesish me nje gjykim kaq te thjeshte dhe injorant eshte krim...........
    Dhe nuk do te perseris vetveten per ate qe kam thene perpara... do te lus ketu ne kete teme por, edhe ne pergjithesi antaret e forumit te lexojne me shume se vetem ashtu marrin diturine ...dhe duke nis te dyshojne ne qendrimet e veta te ngushta te parapercaktuara dhe te ngurrta i hapin udhe mesimit..flakjes se injorances..i hapin rruge gjykimit me te drejte...i hapin rruge lumturise vetjake...dhe si pjestare te nje bote te gjere e bejne kete planet nje vend me te mire per te jetuar..per te jetuar jeten e lire..gjithsecili pronar i vetvetes dhe lumturise se vet.......
    Mesoni te kuptoni boten tjeter dhe botkuptimet tjera ...dhe mesoni te respektoni keto...dhe njerezit me botekuptime qe ndryshojne nga ato tuajat...ose si qe quhen botekuptime standarde...sot ne lirine e avansuar njerezore njeri ka guxim te jete standard i vetvetes per lumturine personale.....

Me nderime per njeriun- njeri ...pa marre parasyshe se kujt grupacioni i takon,

bili99,USA
    Nuk me kishte rene ndonjehere rasti te flisja me nje homo por meqe ti del hapur me keto mendime mediokre po te jap sqarim personal si mendoj un.
    Jane fara me e keqe dhe me e degjenerume e shoqerise pa dallim ne cdo shtet te botes.Nuk eshte civilizim apo modernizem arritje e kohes se fundit kur shikon njerez qe frekuentojne te njejtin sex,me keto ide qe ke ti i jep nje edukate te keqe brezit te ri duke i dhene nje mendim qe do ta coje drejt gabimeve te pariparueshme ne jete.ka njerez qe jane te semure me probleme mendore qe mesa duket nuk i kap qarku mire dhe preferon palen e njejte,por kjo moster nuk do te thote qe te behet vip dhe ti jeper te drejt.Injoranca e koheve te fundit po e con boten ne shkaterrim,mendimi im ky,Jam dhe do te jem gjithmone ne kundershtim me homot m apo f qofshin ato.Ja dhenjehere per te gjithe homot ptu fare e keqe ,ZOTI i mallkofte.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Urrejtja dhe edukata jote personale eshte ne duart tua..

Citim Postuar mė parė nga XX22
    Nuk me kishte rene ndonjehere rasti te flisja me nje homo por meqe ti del hapur me keto mendime mediokre po te jap sqarim personal si mendoj un.
    Jane fara me e keqe dhe me e degjenerume e shoqerise pa dallim ne cdo shtet te botes.Nuk eshte civilizim apo modernizem arritje e kohes se fundit kur shikon njerez qe frekuentojne te njejtin sex,me keto ide qe ke ti i jep nje edukate te keqe brezit te ri duke i dhene nje mendim qe do ta coje drejt gabimeve te pariparueshme ne jete.ka njerez qe jane te semure me probleme mendore qe mesa duket nuk i kap qarku mire dhe preferon palen e njejte,por kjo moster nuk do te thote qe te behet vip dhe ti jeper te drejt.Injoranca e koheve te fundit po e con boten ne shkaterrim,mendimi im ky,Jam dhe do te jem gjithmone ne kundershtim me homot m apo f qofshin ato.Ja dhenjehere per te gjithe homot ptu fare e keqe ,ZOTI i mallkofte.
    .................................................. ...........

Une nuk dua te personalizoj ketu sic nuk dua ne asnje teme...ndodh edhe ta bej ndonjehere por, te pakten pa qellim.....
    Dhe nuk kam perse te kundershtoj mendimin tend dhe te askujt...kam trajtuar aspektin e tolerances....mundesh te jeshe haptazi kunder cdo grupacioni dhe ta besh ne menyre te kulturuar........asnje nuk tha se i merr ne mbrojtje dhe pajtohet me stilin e tyre..asnje ne kete teme bile...vetem disa kane treguar qe s'kane kurrgje kunder..ne punet personale te tjeterkujt...
    Dhe percaktimi i kujtdoqoft...dhe cfardoqoft nuk eshte ne duart e mia apo te tua ..nderkaq qe edukata, toleranca dhe flakja e injorances,kuptimi per jeten e te ndryshmeve eshte plotsisht ne duart tona...Per derisa nuk mund te kontrollosh dhe imponosh nje stil me te drejte o pa te drejte...mund te mesosh qe te folish me kompetence kjo eshte ne duart tua...qe te flakish injorancen se kete une kam besim se mundesh ta besh...por te mesosh ne vend qe te behesh mesuese....qe ne perkthim per ty cupe e nderuar ..se Abetarja cupa ime eshte gati sa ti 20 vjec.dhe eshte duke kaluar me mashkull dhe shqiptar shyqyr..lol.......Ne perkethim eshte keshtu: percaktimi i nje stili jetesor nukka lidhje me injorancen dhe paditurine...qe do me thene nga daton njeriu njerez te percaktimi homoseksual kane shkelqyer ne drejtimet dhe fushat e jetes..dhe kane arritur ne maje te piramides ne fushat perkatese....sic jane duke bere edhe sot....ne gjithe boten...sic kane arritur njerez te perkushtuar qe jane dhe bejne jete heteroseksuale..qe nje i tille jam une...por per kete te fundit...dhe jo per te arritur ne maje te nje piramide......
    Dhe une s'kam permendur civilizim dhe modernizem te nje percaktimi..te dy a me shume percaktime sa jane kane bashkejetuar sa edhe vete njeriu...dhe s'eshte dhene aprovim stili...kundershti urrejtjes..dhe jotolerances ..boten duhet shpesh ta pranojsh si eshte jo si don ti te jete...edhe nese s'te pelqen mund te deklarohesh kontra pse jo...dhe pa nuance urrejtje...se urrejtja si fenomen eshte tek njeriu..dhe injoranca-une s'mund te te urrej ty edhe sikur te jeshe injorante dhe lezbejke bashke......kushtimisht e them kete qe te kuptosh drejt....se kupton njeri duket kur i drejtohesh atij..por prape s'ka gje personale ketu...

Me nderime per tolerancen....Jo urrejtjes bile as per armiqt...urrejtja me shume demton ate qe urren se sa te urryerin,

bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 21-06-2007 mė 19:48

i/e regjistruar Maska e Tanja
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Postime
    2

Nuk me shqeteson aspak perhapja e tyre...........

...............secili ka te drejte te beje jeten dhe zgjedhjet e tij, personalisht nuk ushqej as urrejtje as dashuri per kete kategori te shoqerise. Te qenit homoseksual apo heteroseksual nuk i ben me te mire apo me te keqinj ne syte e mi keta persona.

I respektoj prirjet e tyre.................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tanja : 22-06-2007 mė 06:00

Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •