..Urrejtja si fenomen eshte me e neveritshme se percaktimi personal i cdokujt...Nastradini ka thene nje fjale"Larg b...... sime"..qe domethene sa shqip me e doni..per derisa nuk cenojne lirine dhe mirqenjen e tjetrit le te jete pune e tyre dhe kaq...Sa i takon mendimit personal te cdokujt..le te jete mendim i cdo kujt dhe kaq...Por, sa u takon plumbave pak me ngadale...se urrejtja mbjelle urrejtje..dhe kjo sjelle ne humbje te medha njeriu mbetet i pa ngritur fare te deshiroje te vrase dike pse ai ben cka don me trupin e vet...Kjo eshte e patolerueshme per njerzine...Do te heq paralele te thjeshta ..analogji..qe dikush edhe mund te thote se jane te ndryshme ...por,me besoni se jane kryekeput te njejta...URREJTJA SI FENOMEN ..eshte patologji dhe te jeshe ne gjendje te vrasesh dike pse eshte ndryshe nga ti eshte cmenduri ..dhe i lus ata qe i njohin ne mesin e tyre tu ndihmojne ketyre njerzve per sherim..Familjar te dashur qe keni mendime te tilla urrejtje ne familjet tuaja kerkoni ndihme dhe shpetoni ne rradhe te pare antaret e familjes suaj.... urrejtja ne rradhe te pare demton ate qe urren.....Ja edhe analogjia--Serbet thoshin se ne jemi me bishta, bisha, duhet te zhdukemi nga faqja e dheut....Te bardhet thoshin se Te Zinjte race e keqe ,duhet trajtuar si kafshe,duan plumb ...dhe sot ekskluzive te feve te ndryshme thone se nje fe e posacme do te shkoje ne parajse dhe te tjeret ne ferr dhe kot mundohen...NE THELB KANE NJE EMRUES TE PERBASHKET: PADITURINEDhe une sot ketu nuk jam advokat i homoseksualve dhe mos me keqkuptoni per te tille ,nese nuk mund ta kapni qellimin e shkrimit...zberthimi eshte i thjeshte..
sot une jam ketu si advokat i te qenurit Njeri..definimit te drejte te gjerave...dhe si mjek keshillues i atyre qe urrejne...
Dhe per ata qe kane plumb nga urrejtja: Vellezer te gjakut,nuk ben ,largohuni nga urrejtja sa me shpejt,se ne rradhe te pare do te demtoni vehten dhe te dashurit tuaj.
Per nje mendim urrejtje ketu une nuk i vlersoj njerzit bardhe e zi,andaj s'mund ti akuzoj per te keqije...por, sa me larg dhe sa me shpejt larg urrejtjes......nje dite me para nje dite me me mire...dhe s'ka per se.... ska nevoj falenderimi kur do te jeshe i filtruar nga urrejtja do te shkojne punet me mire ne cdo fushe te jetes TY qe urren sot dhe neser do te keshe mendje te hapur dhe gjykim te drejte dhe ---- Pa Urrejtje...--
Une mendoj se e kam kuptuar mire misionin e"Forumit"..se ndryshe s'do hyja fare...
P.S.
Eshte e keqja qe s'dua ta shoh tek shqiptaret qe me kethehu ne kete teme -Urrejtja qoft e larguar nga mendja dhe zemra shqiptare.........
Me nderime per te gjithe,
Me nderime per te gjithe,
Krijoni Kontakt