Te te bej nje pyetje praktike ronkhb; A do ishe dakort te mblidheshit juve soji juaj e te shkonit ne ndonje ishull ku te kishte vetem njerez si ty?
Te te bej nje pyetje praktike ronkhb; A do ishe dakort te mblidheshit juve soji juaj e te shkonit ne ndonje ishull ku te kishte vetem njerez si ty?
Ezekiel 25-17.
Sepse je specie e ēuditshme qė bashku me tė tjerėt qė janė si ty. Duam t'a dimė se si ndodhi qė u bėre i tillė.Edhe nje here...kush ju a jep te drejten qe te beni analizat?
Ne nuk po kėrkojmė' tė drejta ekstra. Po mjaftohemi me ato tė drejta qė i gėzojmė natyrshėm. Jemi ashtu siē na ka kriju natyra.Po atehere le ta fillojme nga ju qe doni te me analizoni, filloni ju te dregoni komplet jeten tuaj ketu, qe te analizoj une dhe te marr shembull.
Kurse ti po kėrkon tė drejta ekstra, e qė bien nė kundėrshtim me gjithė shoqėrinė. Tė gjithė po tė kundėrshtojnė dhe ende po llomotit marrėzira.
Mė mirė me tu referu si peder.Edhe dy fjale te tjera per ate qe nuk dine si te me referohen, le te me referohen si person e jo nga imagjinatat e tyre per jeten e krevatit.
E kisha pare nje program dokumentar qe tregon per nje ish homosexual i cili ishte martuar tashme me nje grua dhe ka bere femije dhe se as nje here nuk i shkone mendja per homo , shume njerez mendojn se eshte semundje por eshte e kunderta thoshte ai ,
Pastaj tregon edhe se si eshte shkeputur nga homo , thot e kerkova nga vete zoti duke u bere i krishter ,Per homosexualet eshte vetem nje drejtim i gabuar i te menduarit thoshte ai
Sipas mendimit tim nuk duhet urryer personat e till por duhet ndihmuar se si te largohen nga mendimet e tyre te qoroditura edhe vete George Michael kishte shum femra ne shtrat kur ishte i ri por ndryshoi mendje dhe pas nje kohe filloi edhe me meshkuj dhe tani qe kishte adhuruar shum femrat ne shtrat tani ai mendon per meshkuj ,
Kunder vet natyres
Kunder Krijuesit
kunder universit
une nuk i kisha perkrahur as si kisha dhene te drejta homosexualeve por ndihmen PO , theme se duhet ndihmuar keta te qoroditur se vet Zoti ka per ti denuar ashtun si Somoren dhe Gomoren ku jan sot moren denim nga Zoti per qoroditjen e tyre
Jam kunder mbrojtjes se tyre me ligj kunder martesave te lejuara me ligj BILE NE KOSOVE MBROHEN JO ME LIGJ POR TANI ME KUSHTETUTE GJE QE DO TE THOT SE NESE FLET KUNDER TYRE SIKUR UNE TANI DO TE SHKOJ NE BURG PER 6 MUAJ APO NJE VIT VETEM PSE PO FLAS KUNDER MARTESAVE TE TYRE KUNDER VETE NATYRES
Zoti ėshtė dashuri
Do ju lutesha, brenda mundesive qe dispononi te silleni si njerez te rritur.
Shprehini mendimet dhe opinionet pa ofenduar te tjeret.
Cdokush, nepermjet shkrimeve te tija jep nje korrnize te qarte te vetvetes. Nese ai/ajo cungohet apo frustohet nga te tjere, nuk do arrij te shprehet.
Mendimi ndryshe eshte mese i domosdoshem ne kete teme. Ndryshe tema nuk do kishte arsye pse te vazhdonte kaq gjate.
Kjo eshte nje teme delikate qe ngjall diskutim. Pikerisht pse eshte e tille fjalori duhet te jete i moderuar.
Gjithe te mirat.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Ne rrethana te tjera ti mund te jesh njeri I zgjuar por ketu po tregohesh nje alarmist kokebosh qe po merr disa tangjente kot me kot mjafton qe te nxjerresh mllefin qe ke per pikpamjen time. Sidoqofte ta dish qe nuk I kaperdin njeri keto budallalleqe pavaresisht nga niveli I retorikes ose nga mungesa e motivimit tim per t’i tallur me rradhe . Se me permende me para qe s’paskam arritur evolucionin shoqeror po zotrote po paraqitesh sikur sapo ke dale nga shpella e do t’ja futesh me gura cilitdo qe s’ben pjese ne kopene tende.
S'kam mllef. Kam neveri nga "bretkocat" e ndotura.Ne rrethana te tjera ti mund te jesh njeri I zgjuar por ketu po tregohesh nje alarmist kokebosh qe po merr disa tangjente kot me kot mjafton qe te nxjerresh mllefin qe ke per pikpamjen time
Jo gur, por dhoma gazi, pėr specie bretkocare.Se me permende me para qe s’paskam arritur evolucionin shoqeror po zotrote po paraqitesh sikur sapo ke dale nga shpella e do t’ja futesh me gura cilitdo qe s’ben pjese ne kopene tende.
Une te tregova se ku dhe si mund t'ia fillosh, kjo na ndihmon te dy paleve, juve dhe neve, qe te kuptojme arsyen e homoseksualizmit tuaj, sepse kjo eshte padyshim (si te them) problem kauzaliteti.
Nuk ka kurrfar mundesie te jete problem gjenetik, pasiqe ka shum meshkuj qe ndikojne tek te tjeret si shum feminin por nuk jan pederra (jan heteroseksual), dhe ka shum femra qe ndikojne tek te tjeret si shum maskulin por nuk jan lesbe (jan heteroseksual), edhe pse bejne pershtypjen si homoseksual ata nuk jan.
Jo, ti nuk duhet te me tregosh, kjo pune eshte me deshire, ti duhet te deshirosh te me tregosh, se une nuk jam agjent i CIA-se apo KGB-se qe ti nxjerr fjalet me dhune nga ti.Pse duhet une te tregoj ty per jeten time dhe femijrine time. Kush ta jep te drejten ta kerkosh kete gje?
Per ate arsye edhe po te pyes, sepse me nje njeri qe nuk e njeh dhe nuk te njeh ai ty eshte me leht te flasish me ate per ndonje problem qe deshiron te mbetet i fshehur, ne kete rast per homseksualizem.Une nuk ju njoh.
Mua ma merr mendja qe ti nuk ke lindur homoseksual, se une besoj qe ēdo njeri lind aseksual ne mendjen apo psiqiken e tije (duke mos harruar instinktin e pa aktivizuar per shumim qe bartin ne vete), eshte puberteti (natyrisht ne ndikim te femijerise) qe i shtyne njerzit te vendosin per jeten apo kahjen seksuale te tyre (apo dy kahje, p.sh. biseksual).
Une nuk thash qe ti duhet te mbyllesh mbrenda kater mureve, kete duhet ta bejme me ty vetem nese e ke perdhunuar ose ke tentuar te perdhunosh dikend, une thash qe ju nuk duhet te tentoni ti manipuloni te tjeret se gjoja homoseksualizmi na qenka diēka shum normale.Ndersa per mua te mbyllem brenda 4 mureve, per fat te mire nuk eshte ne doren tende te ma heqesh kete liri.
Nuk ja ke idene fare se sa kuptoj une nga ajo qe thua ti.Po ta kishe lexuar mesazhin tim me vemendje dhe jo keshtu shpejt e shpejt, atehere duhet te kishe kuptuar se une nuk thashe se cfare i ka bere homoseksualeve hitleri. Thashe se cfare i ka bere hitleri hebrenjve...dhe njerzit atehere ishin te bindur se po vepronin drejte.
Ti po sheh vetem sulme, ofendime, bllokada, padrejtesi dhe humbje, kjo nuk eshte mire, se kjo te shpie ty dikund, pikerisht atje ku thash edhe me heret, lexoje ate qe e kam shkruar dje ose pardje dhe e sheh qe une kisha te drejte (ndryshim te personalitetit i thone kesaj), ja ku na doli perseri baca kauzaliteti, apo e sheh.Nejse te argumentosh me disa njerez qe jane te bindur per mendimet e tua, eshte njesoj sikur ti biesh murit me koke. Prandaj eshte e kote. Eshte i kote njesoj si fakti edhe pse sa njerez hedhin fjale e ofendime ketu ne forum, nuk ndryshon fakti se homoseksualizmi egziston dhe do te vazhdoje te egzistoje, e gjithashtu edhe une, me apo pa deshiren tuaj. Prandaj Antina, Doruntina Zeu_s etj etj. vazhdoni te argumentoni per nje teme te humbur nga te dyja palet.
Ne qoft se ke probleme ti kuptosh heteroseksualet dhe deshiron ti analizosh, pyet ēka te duash, une jam i gatshem te te pergjigjem, dhe ma mer mendja qe edhe te tjeret.Edhe nje here...kush ju a jep te drejten qe te beni analizat? Ju, te gjeni arsyet pse une jam homoseksual?
Po atehere le ta fillojme nga ju qe doni te me analizoni, filloni ju te dregoni komplet jeten tuaj ketu, qe te analizoj une dhe te marr shembull.
Urrejtja dhe gerrdia (ndoshta edhe ndonje ndjenje rreziku apo fobije, nuk e di, per ate arsye edhe po te pyes) ndaj femrave ju eshte pjekur juve dikur dhe disi ne (si i thuhet) pavetdijen tuaj dhe eshte shum problematike per te ju bindur per te kunderten qe te ēbehet kjo. Diēka ka ndodhur ne femijerine tende qe ta ka mbytur instinktin seksual natyral te mashkullit ndaj femres (apo edhe anasjelltas).Asnjehere nuk i kam urryer femrat qe kam perreth, perkundrazi i kam dashur dhe i dua ashtu sic dua nenen e motren time.
Po te mos ishte ashtu, do te duhej qe te terhiqnin femrat ashtu siē te ka krijuar Zoti.
Ne deshirojme te ju kuptojme juve, pra ndihmona ta kuptojme boten tuaj te komplikuar dhe te ēuditshme, sepse pa ju kuptuar juve nuk ekziston mundesia per ndihme e sherim, dhe nuk ekziston asnje mundesi per liri dhe te drejta per ju qe po i kerkoni panderpre. Ne nuk e dijme se a eshte rrezik te ju japim liri dhe te drejta juve. Ne te kaluaren ka patur disa homoseksual te shkolluar qe e kan kuptuar ndikimin e tyre ndaj te tjerve dhe si pasoje e saj ka ndodhur qe ata ti shpallin gati te gjith heronjet e me hershem si homoseksual apo biseksual, kan ditur aq mire te manipulojne sa qe kan bindur ter boten qe ata heronje me te vertet kan qene homoseksual apo biseksual. Pra siē po sheh nuk jeni edhe aq te parrezikshem.
Eshte e vertet dhe eshte argumentuar disa here qe bindja dhe besimi ne Zot sheron shum semundje mendore.
Siē shihet kjart Krishterprizreni po mundohet ta rriz perqindjen e te krishterve tek Shqiptaret, ndersa une po ju them qe ekziston diēka qe eshte mbinatyrore dhe e pakuptueshme per trurin e njeriut, qe na ka krijuar neve dhe na provon, pra bindjuni atije, besoni ne te (ne cilen fé qe deshironi ju dhe qe vendosni ju), kerkoni ndihme dhe sherim nga ai, se kurre nuk eshte vone per pendim.
Tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 15-04-2008 mė 14:51
homoseksualiteti nuk eshte semundje sic duan ta paraqesin disa e lindur !!! behesh homoseksual nuk eshte se lind i tille !!! mua sme pelqejne per vete por kane jeten e tyre edhe skam cbej !!! nuk jam me mendimin te vriten apo te pushkatohen apo te helmohen apo ku di une se ceshte thene kundra tyre !!! jam i mendimit qe me pak perpjekje ata mund te behen heteroseksual !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
shum e vertet...
kam punu me nji djal homo asht i urt i shkollum por i lig me karakter, ska karakter e qdo dy ditź vike ne pune me ftyr te shemtuar e ka rraf parteneri ,ai tash jeton vetun, se edhe femnat ma se dojn ate ....do me then qe hipokrizija sa ishte me shok ato i thonin NORMAL te kuptojm...njiher vetun iken te gjith ....
tjetri rast njeni keshtu u afrimonte une jam une e askush tjeter deri qe ka ngrit zerin shum larg me u njoft homo..edhe ne KS e sod me tha mashkujt shum po tradhtojn nuk jan stabil, du me gjet nji femer hahahah kishte shku ne nji shtet tjeter e kend kish taku ? nji shqiptaree ngrata ....
------------------------------------------
Dikush tha kan ekzistu ?
po ate e dim asht edhe ne te gjitha librat fetare,po at popull e djegu sulfuri pra ai popull i Lutes jetone perrreth detit te vdekur , plot sulfur
----------------------
ne libra fetare gjen edhe qfar jete bente ai popull, ra pi rri e **** dhe zoti ju qoi kijametin ai popull nuk ekziston veq ndoshta kan emigru disa ne greqi...se aty asht qerdha e homove ....![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt