Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Jo..etiketime,

Citim Postuar mė parė nga Tigrimelara
    Thjesht e kisha me Davius qe edhe e injoron edhe e quan post Komunist , duke ditur fare mire kontributet e Nevzat Hallilit , burgosjet e tije si ne Maqedoni me rastin e UT se si dhe ne Kosove me rastin e ARIit , e kam me Davius qe sheh vetem ate qe i thote te shohe baca Ali jexo (Enver) se thote lexo paaftesin si pa guxim , duke ditur se koha eshte faktor i madh , Edhe Aliu se beri ligjin per deshmoret duke mos pasur Guxim dhe duke mos qene i afte ,sikur Nevzati qe nuk e Bojkotoi total Kushtetuten. gjera qe dihen boterisht .
    Kam hasur shume shkrime te Daviusit dhe shpesh edhe jam pajtuar me te , por edhe se eshte me i ri se une e cmoj si njeri qe dine shume gjera.
    .................................................. .................................................. .....................

Te pershendes tigri,
    ...Dhe ne rregull eshte, une ketu s'kam gje personale me asnjerin,...por, kur disa here me ka ra te shoh qe vlersimet per z.Ali Ahmeti ..dhe djemt e UCK-se nga ana e Davius megjithqe siperfaqsisht duket te anoje kah ata ,ne realitet ai ka te drejte .Sepse ka dallim mes politikes dhe atdhedashurise, interesit dhe perkushtimit idealist kombetare.......dhe ne kete drejtim s'do te shtoj ....
    Sa per etiketimeve duhet tu ruhemi te gjithe, ne jemi popull i vogel dhe s;ka njeri qe nuk na duhet ,nese me te vertete na intereson ardhmeria jone e perbashket kombetare.....e sidomos ata qe e kane treguar vehten me sakrifica reale e jo me zhargon politik - fjalamani etj...
    Me ka ra rast ti njoh te dy protagonistet ne fjale...dhe as qe duhet te krahasohen mes tyre...veprat do te tregojne, sic edhe bejne..dhe as etiketimi Enverist per z.Ali Ahmeti nuk eshte i vertete- mos te hy une tash te jap definicion per enverizmin..por, si ilustrim do te jap vetem nje;Shume njerez te rrethit kombetare te ngushte te zotriut ne fjale ,kane penguar luften, ..dhe kane bere shkelje ne parime te luftes..ne kohe lufte .etj...s'do te spekuloj me qellimet e tyre ..Ai i ka ofru duke i thirrur vellezer edhe atehere kur nuk e kane merituar nje epitet te tille..kjo flet per nje zemergjeresi, nje fisnikeri kombetare dhe njerezore..vetem e vetem mos te demtohet ceshtja kombetare.......Por, mos gaboni te mendoje dikush se z.Ali Ahmeti ka frike, ..kjo fjale ose fenomen a si ta quash nuk ka egzistu ne peronalitetin e tij me kuptimin klasik sic ndodh te permendet ne kete forum...Dhe per nje qellim edhe me te larte te kohes te quajtur"KOSOVE"..Ai eshte i urte dhe pret pavarsine ku edhe vete ka dhene po aq kontribut sa ata qe do ta gezojne per momentin...se ne ne nje rruge te ndare shkojme siperfaqsisht duke iu permbajtur rregullave te procesit dhe bashkesise nderkombetare..por qellimi eshte nje Bashkimi...qe nuk behet me fjale prape ky bashkim behet me veper ku z.Ali Ahmeti ka nje investim te perjetshem..per kete ideal......

Ai nuk eshte gjithberes,duhet gjithe populli te perkrahe ne qellimin fisnik te nisur....Dhe sigurisht se ben dhe do te beje me shume se cdo njeri tjeter me shume per ..shoket e idealit te bashkimit....Por, s'eshte Bill Gates per fat te keq...
    .................................................. .................................................. .............

P.s.
    Ta theksoj se edhe sikur te ishte vellau im dhe mos te kishte te drejte...te pakten nuk do ta mbroja...per te mbrojtur qellimin qe ky njeri personifikon ne kete rast konkret....dhe jo emrin.
    As qe do ta kisha zgjatur po te mos te kisha konsiderate dhe respekt per Ty Tigri qe me ka ra ne sy te jeshe intelektual i matur..te pakten e ndjeje nje pergjegjesi te them nje mendim-konstatim te imin per njerezit qe une mendoj se e meritojne te ndrroj nje mendim,.ne mund edhe mos pajtohemi..por, ne mund te mesojme nga njeri tjetri....Dhe une nuk jam antar i asnje partie dhe nuk do te jeme, jo qe une jam shume i "madh"...por partite jane shume te vogla per nje dashuri te pergjithshme kombetare.......

Me nderime dhe pa tendenca per Tigrinmelara,
    bili99

te themi te verteten Aliu ka formuar nje reth me vakum ne ate vakum jane Davius dhe Musa xhaferi , agron buxhaku e teuat arifi, hazbi lika dhe Fjollat, pastaj vijne Abdilhalim kasami & co , . tjeter Aliu si ndimoi ceshtjes edhe aq sa deshi ai vete , per kete jam i sigurte sepse nuk ariti edhe te beje ligj qe formimi i qeverise te behet me badinter , qe sote te kete kuptim pse egziston parti shqiptare ne maqedoni kur seshte me rendesi kush fiton , etj etj

kur dikush nuk e nje nje njeri nuk ka nevoje as qe tia permend emrin. e lere ma qe ta gjykoje per dicka se paska bere kete spaska bere ate.

pajtohem plotesisht me ty bili, se ne kohen kur ai person e formoi PPD atehere as qe guxonte ndonje shqipetar tjeter ne maqedoni te endroje per dicka te tille, kur ai person e shiti tere pasurin e vete nuk ja nditi fare asnji personi, kur ishte ai person ne rezik per jeten dhe familjen e tij se hinte fare ne koke askujt. po ju lute
    haj leni keta budallalleqe e mos gjikoni pa lidhje , jo se une kam shum njohuri per at person po disa gjera i di dhe prandaj them qe mos te flas dikush kur nuk ka di lidhje per ndonje person.....

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Drejtesia vetem,jo etiketa...

te themi te verteten Aliu ka formuar nje reth me vakum ne ate vakum jane Davius dhe Musa xhaferi , agron buxhaku e teuat arifi, hazbi lika dhe Fjollat, pastaj vijne Abdilhalim kasami & co , . tjeter Aliu si ndimoi ceshtjes edhe aq sa deshi ai vete , per kete jam i sigurte sepse nuk ariti edhe te beje ligj qe formimi i qeverise te behet me badinter , qe sote te kete kuptim pse egziston parti shqiptare ne maqedoni kur seshte me rendesi kush fiton , etj etj
    ...............
    I nderuar tigri,
    Me siguri qe ka te verteta,ose bile mund te kete shume te verteta ne gjykimet qe me ka ra ne sy qe ti i ben, dhe cdonjeri qe eshte atje dhe e percjelle situaten eshte edhe me i frustruar dhe me afer realitetit...Dhe une jam me afer drejtesise dhe me neutral dhe mund te jap kontribut ne nje segment vleresimi te drejte. .Por, shpresoj se e keni kapur qellimin.tim..te mire kam thene edhe dikund tjeter gabime kane bere dhe do te bejne..por nuk jam per te etiketuar bile bile as PDSH-ne qe personalisht kam treguar se c'eshte mendimi im...kritika po qe se eshte dashamirese ka edhe efekt..,merret parasyshe...dhe i ndihmon ceshtjes...Nese eshte nje etiketim, nje nencmim, nje perbuzje, nje perbaltje ajo ka efekt te kundert..shkakton urrejtje, percarje...dhe ka efekt negativ per ceshtjen tone madhore..sado qe qellimi esencial te kete qene i mire....
    .................................................. .................................................. ...............
    Dhe per Halilin, rrofsh ti .Dhe une ketu i vleresoj te gjithe ,mundohem te gjykoj drejt dhe te jeme tolerant edhe per mendime te ndryshme edhe pse here here jam i 100% per ndonje mendim te drejte,prape i le hapesire trajtimit tjeter..

Me nderime per Tigrinmelara dhe Halilin,
    bili99

femijet kur bejne gabime struken , dhe nuk bejne ze .

Halil thuaji ata qe i din se ne ne forum per kete e kemi hapur kete teme te mesojme ne qe nuk i dime . prandaj eshte hapur tema .

tigri ti a nuk i ke ditur keta gjera qe i kqm cekur me larte ?????

po nuk egziston shqipetar nga maqedonia qe nuk i din keta gjere ( besoj se edhe femiu i djepit ne ate koh e njihte NEVZAT HALILI ) dhe e dishin se me sa mund e formoi partin dhe te vetmen shqiptare ne maqedoni .

po cka me ba se dikujna nuk i kovenonte per interesa personale dhe e PERZUNE TE NGRATIN .

SEPSE DISA NJEREZ TE PARTIVE APO ANETARE TE PATIVE TE NDRYSHME cdo here jane kunder ideve te tyre sic e ka ketu NEVZAT HALILI . me falni po cka ketu te keqe dhe menjehre dikush ta sulmoj se ai keshtun ai ashtu .

tigri me fal se nuk te drejtohem personalisht ti , por them ate qe mendoj se duhet ta them .

kalofshi mire .......

Flasim per idene e tanishme qe Nevzat Halili deshirone te aktualizoje ILIRIDEN .

Flasim per idene e tanishme qe Nevzat Halili deshirone te aktualizoje ILIRIDEN .
    UNE NUK E DI CKA KA KETU TE KEQE QE NEVZAT HALILI PASKA PLASUAR IDENE E KAHMOCME PER ILIRIDEN .
    UNE BESOJ SE NUK KA SHQIPETARE NE MAQEDONI QE NUK DESHIRON NJE GJE TE TILLE ( pervec disa personave te cilet tremben per interesat personale ) QE TE KEMI ILIRIDEN , DO TI KISHIM THENE NJEHERE E PERGJITHMONE BRANKISTAVE , GRUESKAVE , GJORGJIESKAVE MIRUPAFSHIM NE ILIRIDEN ELIRE POR NESE DIKUJNA KJO GJE I PENGON NA JEMI MESUAR ME SE PER CFARE ARSYE.

TIGRI NJE GJE TA THEM SE CDO FILLIM KA EDHE MBARIM , DESHTI APO SDESHTI DIKUSHI...........

Halilo se edhe kete radhe mbari do jete i njejte .

po si mendon ti se do te behet dicka ??????????

ta them troc JO HIC KURXHA se na kane lare kokat me AKULL.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Kisha thon mu kthy rreth temes dhe te ardhmen e Ilirides e mos u futeni ne politike se atje politikanet shqiptar duhen te jene te bashkuar me shume se kurr. Edhe njehere diskutoni rreth temes ju kisha lut.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Halili: E duam Maqedoninė si Belgjika
    Nga Faik nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-09-2009, 00:14
  2. SK Tirana
    Nga Pasiqe nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  3. Nevzat Halili kandidat pėr president
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 03-02-2009, 18:46
  4. “Republika e Iliridės” do tė formojė institucione
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 28-11-2008, 22:18
  5. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •