Hajde Gango hajde... hey une me prinderit dhe te fejuarin do jemi tranzit ne Singapore per 8 ore ne fund te ketij muaji, besoj qe do kemi rastin te takohemi, lexo e-mailin te lutem
Hajde Gango hajde... hey une me prinderit dhe te fejuarin do jemi tranzit ne Singapore per 8 ore ne fund te ketij muaji, besoj qe do kemi rastin te takohemi, lexo e-mailin te lutem
adventure in dreamland
Urime te gjitha femnave 8 marsin
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 08-03-2011 më 03:33
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Me te vertete vend fantastik Sing, tani e kuptoj arsyen perse shqiptaret qendrojne atje.
Edhe njehere te faleminderit shume per mikpritjen djali i malcisMi bej te fala MT
adventure in dreamland
pershnetje e dashur, shpresojm tju kena prap ktu
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Une jetoj ne Australi dhe dua te shkoj ne Singapor te jetoj. Kam qene me pushime atje dhe me pelqen shume vapa 😎 . Cfare lloj jetese behet po te jetosh atje ,sa eshte to rent a house ose qiraja ,please dikush te me tregoje pak me shume detaje ,di qe elektriciteti eshte i shtrenjte🤔😐
Pershendetje ukilily,
Jetesa ne singapore nuk eshte e thjeshte. Eshte nje nga vendet me te shtrenjta ne bote dhe po nuk pate nje profesion te mire zorr se mbijeton. Per pushime ketu eshte mrekulli , plus dhe temperatura eshte perhere nga 27-32 grade gjithe vitin.
Qeraja eshte ajo qe duhet te te prokupoj me teper ne Singapore. Nje apartament me qera ne HDB (pallatet e ndertuara nga shteti) ne periferi kushton minimumi 2700 dollare ne muaj. Ne qender shkojne diku tek 4000 dollar mesatarja dhe shumica e atyre qe jetojne vetem preferojne te marrin me qera vetem nje dhome ne condominium ku kushton diku tek 1000 dollar ne muaj. Elektriciteti nuk eshte i shtrenjte , pothuajse aty aty me vendet e tjera. Duke qene vend i ngrohte te duhet te mbash kondicionerin gjithe kohes ndezur dhe kjo ben qe fatura te te vije e larte. Une per dritat , gazin dhe ujin paguaj maksimumi 130 dollare ne muaj.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt