waaa paska shqiptar ne Singapor !!!
po mirë, ça bëni aty?
waaa paska shqiptar ne Singapor !!!
po mirë, ça bëni aty?
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
GANGO OF SG, në çfarë zone të Singapore qëndroni? Ku flitet Anglisht, Mandarin, Malay apo Tamilishte?
P.s Unë kam dëgjuar që në SG ka më shumë se 4 Shqipëtar, dikut tek 11 - 12! Sa e vërtet është? Keni ndonjë vend ku takoheni dhe organizoheni? Apo thjesht jeni marrë vesh nga Ambasada?
Akido, per ditunin teme t'deritanishme ne Singapor jetojne 4 shqiptar. Megjithate kjo nuk e perjashton mundsin e egzistences te shqiptarve tjer.
Singapori asht qytetshtet i permasave simbolike gjithashtu politika e shperndarjes demografike t'popullsis nuk ka marr ne account perkatsit etnike apo linguistike. Asht qytet kozmopolitan dhe heterogjen ku grupet e ndryshme etnike bashkjetojn ne harmoni utopike.
Ndarja e zonave asht rreptsisht per qellime administrative dhe nuk ka te bajn me politika apartedi. Zona ku aktualisht banoj quhet Boat Quay (Business District) . Me vjen keq per pamundsin teme me t'furnizu me adresen e sakte rreth venbanimit tem dhe informacioneve tjera lidhun me komunitetin ton ktu, ne forum, por nese asht e nevojshme te lutem me kontakto per info te detajume.
Ervisa, mu dukte e befasume. cka te keqe ka me jetu dhe punu ne Singapor?
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 27-09-2009 më 12:47
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
-Benjamin Franklin-
vertikalisht!!!.... se horizontalisht asht nji pozicion ose teper i perdorun ose i mbi-abuzum.... ahahaaha!
Nuk jam shkodran. Un jam Malsor.
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 29-09-2009 më 13:35
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Or ti çuni malsori unë kur pyeta vertikalisht apo horizontalisht , e kisha se si do kesh ti më të lehtë për me m'kalu mu ne aeroportKu të shkon mendja ty ee
![]()
-Benjamin Franklin-
Krijoni Kontakt