Whatever was and is all that is to be...
for noone else but you MT baobei
Whatever was and is all that is to be...
for noone else but you MT baobei
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 02-08-2010 më 15:00
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Happy Birthday Singapore. gango loves you
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 10-08-2010 më 05:22
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Gango ne ceremonine e mbylljes se Lojerave Olimpike Rinore Singapore 2010. Me qellim zgjolla per te dale ne kete fotografi qoshen ku ngrihej edhe flamuri shqiptar.Asht e papershkrume ndjesia kur sheh flamurin kuqezi ne Singapor. Per gjith shqiptaret kudo sinqerisht ju pershendes. me rrespekt e mall
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 30-08-2010 më 13:40
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
'SONTE JE TE BABA NESER JE TE BURRI"!
E neqoft se t'shtunen ne Kishe dikush ka me u ndje nervoz dhe i friksum per te ardhmen ka mundsi asht D ashtu sepse ai sapo ka martua ex -"GANGSTJEREN" E SINGAPORIT! ahaha!
Masi nuk munem me ken aty diten tane te malle, po te shkruj do gjana ti kish parasysh gjat jets! Gangstjere tash e mrapa kurr sduhet me ken ma gangstejere ok, dhe sduhet me luftu me D se tash ai asht burri yt dhe kryetari i familjes dhe mreti i kalas! Pritet prej teje me vesh fustane ma te gjata dhe me majt floket e krehun perfekt. Jo ma floket ne vallzim me eren, jo minifune e pritezot bikini! Duhet te veshesh ne menyre qe i pelqen D. Duhet te gatush vakthet e tija cdo nat e duhet ti thush del me shok cdo nat rregullisht. Bani ito gjana e jeta martesore do jet e lumtun! Dhe e di qe burri yt D te don shuuuuum se ka harxhu shum koh me shkru ket fjalim per mua! ahahaha!
Ju dua te dyve e ju uroj trashigime e jet te gjat dhe te lumtun!
Gango
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 15-09-2010 më 17:44
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Per ju shqiptar qe ndolleni ne ASEAN, e dashuroni party, sea, sand, tropical nights, and dance till the morning light... ejani ne dhjetor e perjetojeni ket eksperience te paharrushme ne Zouk Out- feste e pervitshme masive e organizuar ne plazhin e Sentoses.
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Kjo kang izraelite asht shum e pelqyme ne Azi - ne bare, pube etj , dhe menova me e nda edhe me ju vllazen e motra sepse kjo kang percjell emocione te forta jo vetem te shpirtit Oriental por te shpirtit te cdo te njeri pa dallim rrace e kulturet. Shpresoj tju knaqin edhe ju, God bless
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 24-10-2010 më 15:47
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
"Cafe del Mar " Singapore - Music![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 25-10-2010 më 03:29
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Asia...![]()
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
" Besame Mucho" my favourite ever ; )
![]()