Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753

Policët Grekë Marrin Jetën E Një Shqiptari

Djali më tha se policët grekë e kishin rrahur për vdekje. Nuk ka asnjë mundësi që një i ri të vetëvaret me një rrip çante në një hekur që nuk mban peshën e tij”. Margarita Kalca nuk përmban dot veten nga ngashërimi. Teksa lotët i derdhen poshtë faqeve, ajo thotë se Leonardin e vranë në qeli. Askush nuk mund të ngushëllojë prindërit e 19- vjeçarit nga qyteti i Përmetit. E ndërsa njerëzit hyjnë e dalin pa pushim tek banesa e Kalcëve, morti sa nuk çan muret e themelet e shtëpisë nga dhimbja. Vetëm pak kohë, pasi rreth 3 mijë veta përcollën në banesën e fundit të riun e pafat, të afërmit e tij tregojnë me detaje për “Gazeta Shqiptare” ngjarjen e rëndë. Pas çdo rrëfimi, bashkëshortët Jorgo e Margarita Kalca deklarojnë se shteti grek nëse është vërtet demokratik, duhet të ndëshkojë vrasësit e djalit të tyre. Dy prindërit e viktimës pohojnë se Leonardi nuk ishte hajdut. Ata thonë se është absurde të deklarosh se i biri i tyre ishte vetëvarur në qeli pa asnjë shkak dhe në një kohë kur biruca ishte pa derë e policët e shërbimit ishin afër saj. Ndërkohë, prindërit e adoleshentit që u gjet i vdekur mbrëmjen e së dielës në qelinë e tij, në një nga rajonet e policisë së Athinës, shprehin keqardhjen e tyre për mosinteresimin për ngjarjen nga ana e Ambasadës shqiptare në vendin fqinj. FAMILJARËT Pas 12 vjetësh emigrim në Greqi, kanë humbur dritën e syve. Gjithkush në Përmet ka respekt për familjen Kalca. Në shenjë solidarizimi, mijëra vetë dje i kanë dhënë lamtumirën e fundit Loenardit, djalit 19-vjeçar të kësaj familjeje. Përveçse humbjes të të birit, bashkëshortët Jorgo e Margarita Kalca nuk durojnë fjalët që thuhen për djalin e tyre. “Nuk jemi familje hajdutësh. Në Greqi kemi jetuar me ndershmëri dhe me djersën e ballit. Policia greke shpif. Leonardi ishte djalë i shkathët dhe nuk duronte padrejtësinë, por jo vjedhës”, - thotë nëna e viktimës, Margarita. Sipas saj, Leonardi i kishte kërkuar 2 euro për të blerë një paketë dhe nuk u kthye më i gjallë. “Ai më telefonoi të dielën dhe më kërkoi që t’i dërgoja rroba në qeli. Pasditen e së dielës, policia greke më la të takoja Leonardin. Im bir më tha se nuk kishte bërë asgjë dhe se policët e kishin rrahur për vdekje”, - tregon Margarita. Ndërkaq, kryefamiljarja thotë se e gjeti të birin të shtrirë pa jetë në dysheme dhe se në trup kishte shenja dhune. “Pashë dhe qelinë. Ajo ishte pa derë, ndërsa aty pranë ndodheshin policët. Është absurde të mendosh dhe jo më të thuash se ai u vetëvra, kur çdo veprim që mund të bënte Leonardi vihej re nga policët, - shprehet e irrituar nëna e viktimës.

APELI

Prindërit e Leonard Kalcës u bëjnë apel autoriteteve greke që të zbardhin të vërtetën e vdekjes së djalit të tyre. Ata kërkojnë që organet e drejtësisë të këtij vendi të ndëshkojnë policët që i morën jetën 19-vjeçarit. “Ka shumë mundësi që im bir gjatë torturave t’i ketë sharë policët grekë dhe ata janë hakmarrë ndaj tij. Jemi të bindur se djalin tonë e vranë policët, të cilët duhet të përgjigjen për këtë krim makabër”, - pohon Margarita Kalci. Dy kryefamiljarët janë të indinjuar me indiferencën e qeverisë shqiptare në lidhje me këtë ngjarje dhe sidomos me ambasadën tonë në Athinë. “Të paktën përfaqësuesit e ambasadës tonë të na ishin bërë një telefonatë ngushëllimi, por nuk e morën mundimin”, - thonë me lot në sy prindërit e të riut fatkeq.

Ballkanweb
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 20-04-2007 më 12:06
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Si gjithmone plehrat greke dhe kesaj rradhe duan ta nxerrin veten pa faj .
    nuk eshte hera e pare qe ndodhin keto gjera .
    Dhe le per te deshiruar dhe reagimi i qeverise ndaj shtetit grek .
    Greket jane plehrat e kesaj bote , jane shteti me rracist dhe me i degjeneruar .
    Por do ti vije dhe dita qe do ti paguajne keto qe po i bejne shqiptareve .

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur
    Si gjithmone plehrat greke dhe kesaj rradhe duan ta nxerrin veten pa faj .
    nuk eshte hera e pare qe ndodhin keto gjera .
    Dhe le per te deshiruar dhe reagimi i qeverise ndaj shtetit grek .
    Greket jane plehrat e kesaj bote , jane shteti me rracist dhe me i degjeneruar .
    Por do ti vije dhe dita qe do ti paguajne keto qe po i bejne shqiptareve .

te lumt goja King_Arthur
    me grekun miqesi nuk ka por duhet tja kthejm si na ka ber plus kesaj edhe nje gje tja shtojm

une nuk e di se kur do mbushen me mend ata shqiptar qe i duan greket ende
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Keta jane komplet te cmendur!
    une i urreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej greket!
    ata duan ti vrasesh!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    degjenerimi i europes eshte ELLADA-greqia e shpifur dhe e pakulturuar..une kam mese 2vjet ketu qe jetoj asnjeri nuk me ka ofenduar qe jam Shqiptar por kam degjuar shpesh qe greket nuk na duan,nuk na respektojne dhe kjo eshte per fajin tone qe vijme ketu per te ndertuar qytete...te kujt!!! te grekeve te qelbur
    une mendoj se i gjithe faji eshte i Shtetit shqiptar qe nuk arrin te rindertoj dhe te zhvilloj ekonomine e vendit por secili prej atyre qe drejtojne poliken mendojme vetem te mbushin xhepat e tyre dhe te te afermeve.

i ngushelloj me gjithe shpirt prinderit e Leonardit"te shkrete''qe u be preh e policave''idiote grek''
    qe u ....motrat ku i kane
    fabi..

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Qeveria Shqiptare, Anti-Shqiptare HESHT. Kur do kuptoni o njerez qe per ju NUK E RREF NJERI ?
    Kur do e kuptoni qe marrja e nje pashaporte tjeter, e nje shtetesie tjeter NUK E ZGJIDH PROBLEMIN TUAJ. Eshte njesoj sikur te martoheni me kushuriren e pare apo me farefis te afert sic bejen turqit e hebrejte. Nese nuk do dali ne gjeneraten e pare nje femije mangut dhe i vonet, do dali ne te dyten e ne te treten. Edhe ne kete rast, edhe pse nuk do kete femije budallenj, do kete femije te coroditur, femije pa identitet te mirfillte, femije qe nuk do jene ne gjendje te dallojne te dallojne se cfare jane e kujt i perkasin, femije qe neser pasneser do kthehen kunder kombit te tyre ka gjasa dhe te sillen me keq se vete armiqte tane me te medhenj. A nuk eshte dhe ky nje lloj monstruoziteti/mallkimi ?

E njejta gje dhe me kete anashkalim te turpshem te problemit tone qe ka qysh nga 1912 qe po na ha te gjalle duke eliminuar kokat e liderave te vertete. Duhet qe individed, populli shqiptar te kerkoj nga qeveritaret e tyre MBROTJE, ne te kundert shporrje, sepse boll kemi jetuar me frike si ne vendin tone si ne vendet ku shkojme. Po kthehemi ne popull pa ATDHE, dhe kjo do te thote ne popull PA MBROJTJE. Kudo qe shkojme edhe sikur te pashaportizohemi do PERDOREMI. A eshte valle ky karakteri jone ? Jo, nuk e besoj, jo sepse nuk dua ta besoj, por se ka me mijera vjet histori e kulture qe te bejne te mendosh ndryshe.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Thone qe nuk eshte mire ti urosh dikujt vdekjen qofte edhe armiku...por greket nuk meritoj as meshiren tone edhe mallkimet me te keqija ja u drejtoj atyre.
    Njerezve te pa meshirshem ....ashtu sic vran edhe tifozin qe ishte tu be tifozeri per fitoren e shqiperis ashtu kane vrar edhe nje te pafajshem tjeter.
    Mos pafshin drit me sy greket e ja uroj me gjithe shpirt kete pasi po merr jeten e te rinjve shqiptare...i mori rinin djalit permetar....

Shteti shqiptare rri duar kryq ....pffff si nuk u bene njehere burra politikanet pasi vec dine te tregojne burrerin e tyre duke vjedhur e duku u zene.
    Turp tju vije atyre nese nuk bejne asgje,eshte turpi me i madh per shtetin tone nese do rri duarkryq si gjithmon pasi nga kjo perfitojne greket tu marr jeta te rinjsh se e din qe ne nuk do bejme asgje.

Ngushellim te sinqerta nga ana ime per familjen ,pasi do vi dita qe do e paguajn edhe greket per cdo gje qe na kane bere.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753

Policia helene: Nuk është keqtrajtuar

GREQI - Pas dyshimeve në lidhje me ngjarjen tragjike në rajonin e policisë së Ano Liosha të Athinës, ku u gjet i varur emigranti Leonard Kalci, policia greke deklaron përsëri se i burgosuri shqiptar ka varur veten. Në një komunikatë për shtyp, drejtuesit e rajonit të policisë në kryeqytetin e vendit fqinj, pohojnë se nga kryerja e ekspertizës nga dy mjekë ligjorë dhe një përfaqësues teknik, ka rezultuar se 19-vjeçari ka gjetur vdekjen si pasojë e vetëvarjes. Si mjet i aktit ishte përdorur prej tij një rrip i një çante mesi, i harruar në qeli nga të burgosurit e tjerë. Ndërkaq, komisari i rajonit Likopoulos ka dhënë një sërë sqarimesh për identitetin e 19-vjeçarit nga Shqipëria. Sipas tij, i riu shqiptar ka pasur precedentë penalë. “Emigranti paraqitej dy herë në javë në Komisariatin e Policisë së Ilionit, sipas vendimit përkatës edhe të gjykatës greke, për vjedhje në lagjen e Petropulit në Athinë. Për me tepër, viktima është shoqëruar 4 herë në polici për përdorim të lëndëve narkotike (kryesisht hashash), - ka sqaruar Likopoulos. Sipas këtij të fundit, vetëm disa ditë më parë, Leonard Kalci kishte i kishte vjedhur një celular (në vlerën e 190 eurove) një gjimnazisti në zonën Ilion, dhe se gjatë ballafaqimit i dëmtuari ka njohur autorin e krimit. Gjithashtu, pala e dëmtuar në denoncimin e vet thotë se në momentin e grabitjes, gjimnazisti është qëlluar me kaçavidë në krah dhe këmbë. Kjo konfirmohet edhe nga ekspertiza ligjore dhe kontrolli mjekësor i gjimnazistit. Nga ana tjetër, Dionis Likopoulos siguron se nuk është ushtruar dhunë mbi viktimën dhe se janë në hetim policët që ishin me shërbim në momentin e ndodhjes së ngjarjes. Po hetohet dhe fakti për objektet që ishin në qeli, me të cilat u vetëvra emigranti shqiptar.

al.ma

Ballkanweb
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    E gjeten edhe keta nje justifikim???Pffffffffffffffffff..nese ai paska 4 here qe hynte e dilte nuk kishte shkas pse te varte veten...mund te ishte gjithcka nje loje e policave edhe jane mbuluar duke thene qe ka vrar veten...si ka mundesi kaq kollaj mund te varesh ne qeli???Policat ruajtes ku ishin???Nuk kane menduar njehere shkakun e varjes??Shteti shqiptare perseri asgje ???Harram ju qofte buka qe hajne se skena per ta ngrit ndonjehere koken ne me kete dreq shteti qe kemi.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Angry

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Djali më tha se policët grekë e kishin rrahur për vdekje.

Ballkanweb
    derrat e eger si gjithnji ....akili ka vdekur kurse dinkaria e grekve jo .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Domi, shqiptari që bën zap Kanadanë
    Nga zeus në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 05-02-2014, 06:06
  2. Shqiptari i ri
    Nga ZANOR në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-11-2008, 03:08
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Tirane:4000 Marrin Droge
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-02-2003, 09:22
  5. Vlore-Familjaret nuk marrin mbeturinat e trupave
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2002, 07:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •