Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 84
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Mire e keni o Delfin, po qenka shume e veshtire nga disa ketu te bejne dallimin
    midis fabulave te 1001 neteve dhe realitetit! Ne qe u rritem ne Shqiperi ne
    vitet e komunizmit patem "fatin" te degjojme per fete ne moshe madhore
    kur perrallat veshtire ti haje per djath. Ne pergjithesi veprime te tilla i bjene
    rinia nen ndikimin e "predikatoreve" te pa skrupull (te cilet bejne kujdes te
    ruajne b..n e tyre pas altareve te gjakut) dhe jam i bindur qe ç'do lloj ideje
    (qofte fetare, idologjikie) merret seriozisht ne radhe te pare nga rinia e gatshme
    ti shkoje ekstremit deri ne fund. Ne nje bote ku ç'do gje eshte relative armiku
    eshte absolutja, po e le te te marri para i hap porten shekujve te obskurantizmit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    aa Hipokrita be , deri dje fyenin Turkun e bla bla tu honger "molla" tani Turqit dalin martir hahahaha sa me qeshet me ju o Hipokrita o 10 ftyrsha.
    Pse nuk e thoni haptazi ju mesia4ever dhe Matrix - e urrejm Islamin dhe muslimanet, pse me shitni politik rusi ketu?
    Pranojeni ashtu sikur un qe e pranova se ju urrej deri ne fund .
    Me qe ra fjala ai "un" jam ILyrium
    Edhe diqka tjeter tju them, ku e dini ju se qfar arsye kan pasur ata qe i kan mbyt , ndoshta kta pisat i kan provokuar rend diqka nga feja .??
    Nuk reagojn kur mbyten njerzit e pafajshem ne Irak, kur perdhunojn femij 14 vjeqar, kur vrasin dhe torturojn femijet e tani ketu 3 turq vdiqen doni ta ngritni tere boten ne kembe, edhe hajde qe jini ata qe i doni turqit, por deri dje i fyenit me fjalet me te keqija qe ekzistojn.

Marre duhet me ju ardh...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga alko71
    Per Matrix dhe mesia4ever.

Une e denoj ate rast qe ka ndodhur ne Turqi si edhe cdo rast te tille kudo ne bote.
    Pse shpejtoni me paragjykime dhe sillni perfundime nga mendja e juaj?

Në vazhdim e keni një letër të cilën Profeti a.s. e kishte adresuar për murgjërit e Manastirit të Shën Katerinës. Letra është dërguar rreth vitit 628.

"Ky është një mesazh nga Muhammed ibn Abdullah, si një pakt për ata që mbajnë Kristianitetin, pranë dhe larg, ne jemi me ta.
    Me të vërtetë unë, shërbëtorët, ndihmuesit, dhe ndjekësit e mi i mbrojnë ata, sepse kristianët janë qytetarët e mi; dhe për Allah, unë jam gjithmonë kundër çdo gjëje që i dëshpëron ata.
    Asnjë lloj detyrimi nuk duhet të ketë mbi ta.
    As gjykatësit e tyre nuk do të hiqen nga puna dhe as murgjërit e tyre nga manastiret e tyre.
    Asnjë nuk lejohet që të shkatërrojë një shtëpi të besimit të tyre, ta dëmtojë atë, apo të marrë ndonjë gjë nga ajo për tek shtëpitë e muslimanëve.
    Në qoftë se ndonjë merr ndonjë nga këto, ai do të shkelë paktin e Zotit dhe nuk i bindet profetit të Tij. Me të vërtetë, ata janë aleatët e mi dhe kanë statutin tim të sigurtë kundër gjithçkaje që ata urrejnë.
    Asnjë nuk do t'i detyrojë ata që të udhëtojnë apo t'i obligojë për luftë.
    Muslimanët duhet të luftojnë për ta.
    Në qoftë se një femër kristiane martohet me një musliman, kjo nuk duhet të ndodhë pa aprovimin e saj. Ajo nuk duhet të ndalohet të vizitojë kishën e saj për t'u lutur.
    Kishat e tyre duhet të respektohen. Atyre nuk duhet t'u ndalohet riparimi i tyre as shenjtërimi i pakteve të tyre.
    Asnjë njeri nga ummeti (bashkësia muslimane) nuk duhet të shkelë këtë pakt deri në Ditën e Kijametit (fundi i botës).
    "

Ja, ky eshte Islami i vertete dhe cdo kush qe nuk i permbahet ketyre fjaleve, ai ka thyer paktin e Zotit dhe fjalen e Profetit te tij a.s.
    Kesaj i jane permbajtur muslimanet kur ishin ne fuqi prej Spanjes e deri ne Indi, andaj ju sot ekzistoni. Edhe sot i permbahet shumica dermuese.
    Kjo leter ishte shkruar kur Muhamedi i kishte marredheniet e mira me te krishteret, sepse te krishteret shume here i kishin mbrojtur myslimanet nga paganet Mekas. Ne fund te jetes se tij profeti Muhamed kishte qendrim tjeter ndaj te krishtereve ku ia ndalonte myslimaneve qe te marrin miq te krishteret. Kur dikush te krishtereve u thote "Allahu i vrafte", ata nuk do te thote se duhet ta marrin ate si bekim. A do e marrnin sot myslimanet si bekim kur dikush thote per ata "Zoti i vrafte'. Nese ju mendoni se kjo eshte bekim per ju, atehere edhe per te krishteret 'Allahu i vrafte' eshte bekim. E gjithe bota e shikon ne kete menyre.

http://answering-islam.org/Muhammad/index.html
    (lexoje Islam & Beheading, nuk eshte genjeshter e misionareve por nga hadithet e islamit, sepse mburoja.net nuk ta tregon, as kurandhesunnet.com).

Edhe me poshte e ke nje ueb faqe ku Muhamedi "i bekon' te krishteret me 'Allahu i vrafte'. Megjithate e faleminderojme shume per kete 'bekim'.

http://www.derafsh-kaviyani.com/english/other-rel.html

Kam edhe nje pyetje per ateistet dhe agnostiket dhe te tjeret, kur dikush u thote juve 'Zoti ju vrafte' a e merrni ju kete si bekim sepse ne te krishteret nuk e marrim ashtu? Deshiroj ta di mendimin tuaj, pergjigjuni sinqerisht.

Kur dikush posa te thote Jezusi eshte Zot, menjehere te shpallin cifut, kryqali, ekstremist, fundamentalist dhe lloj fjalesh te tjera dhe ofendime.

Pershendetje dhe Zoti ju bekofte.

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Po de po, ti i gjithdijshem. Mund te flasish c'te dush ajo qe te kam sjellur deshmon.
    Ti sikur ke deshire te jete e kunderta e atij shkrimi. Po deshe ta plotesojme deshiren dhe ju luftojme se nuk pertojme per kete pune fare.
    Ti a mendon se do te ishe sot ketu po te kishim urdher t'ju shfarosim?

Si te mos ju thot kur njeriun e quani Zot.

Ju e besoni Atin dhe i bashkangjitni bire sepse sipas mendjes tuaj duhet te kete femije se s'ben.
    E di ti se ka shume te krishtere qe edhe sot e quajn Jezusin profet dhe jo Zot dhe cuditen me ju te cmendurit "vehabiste te Krishtere"?

Me ate pershendetjen ne fund ,cilin e quan Zot ti te na bekoj ne ? Jezusin apo?

Ky eshte ofendim nese na uron bekimin e Jezusit qe nuk ka fuqi as pushtet perveq asaj qe i jep ZOTI i plotefuqishem. Ai eshte rob i Zotit, krijese e dobet qe ka pasur nevoja fiziologjike.
    A ka fjetur ka ngrene, ka pire, ka kryer nevojen e madhe dhe te vogel, ka qene totalisht i mvarun prej se emes, ka thithur gji, nuk ka ditur te eci pa ndihmen e dikujt deri sa eshte rritur si cdo person tjeter etj. dhe ju te cmendurit e quani...?
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Po de po, ti i gjithdijshem. Mund te flasish c'te dush ajo qe te kam sjellur deshmon.
    Ti sikur ke deshire te jete e kunderta e atij shkrimi. Po deshe ta plotesojme deshiren dhe ju luftojme se nuk pertojme per kete pune fare.
    Ti a mendon se do te ishe sot ketu po te kishim urdher t'ju shfarosim?
    Pa lejen e Perendise ti as qimen e flokut nuk mund te ma prekesh. Po miqte e mi zbatoni urdherin.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl*
    Vertete jeni shum qesharak vec vazhdoni keshtu...
    Po keta te tre te krishteret c'far faji paskan pas?
    Pse kan jetua ne nje vend qe shumica i perkasin fes islame?
    Shof qe ca duan ti mbrojn me cdo kusht keta persona edhe pse jan te fajshem.
    O zot ku ka mbrrit kulmi i idiotzimit tek ne Shqiptaret.
    Nje pyetje kam pse feja ismale thot qe vrasin njerez te pafajshem, te vrasin vehten? Te pakten ne vendin tim ku jetoj une kan vra vetin 5 persona ne emer te Allahut, keshtu qe ju lutem mos akuzoni kot jo keshtu ajo ashtu, jo Bushi eshte kriminel etj. etj. Sa mire nuk i shikoni anet pozitive por vec negative.

P.s mesia4ever dhe Lioness jam plotesisht dakord me postimet tuaja.

Gjith te mirat!
    ja ke futur komplet kot... Nuk thote islami te vrasesh veten apo ndonje tjeter... futi nje google search para se te postosh here tjeter. Merr disa info dhe pastaj shkruaj.

Po behet interesane... Perse e ktheni dyshimin se vrasja ka pase motive fetare ne fakt te kryer? Ketu mediat thone se ishin protestante viktimat ( jo ortodoks apo cfare thoni ju ) , por pak rendesi ka feja. Ata ishin njerez ne radhe te pare. Sa per ato akuzat kunder islamit , qe keni bere disa prej jush , do tju sigjeroja te hapni historine. Kush e vrau Galileon ? Po Kopernikun kush e vrau ? Cila fe e ka penguar shkencen per shekuj me radhe?
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    Pa lejen e Perendise ti as qimen e flokut nuk mund te ma prekesh.
    Shume e vertete, dhe ne e zbatojme urdherin per rrespektim ndaj jush ashtu si gjithehere.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Shume e vertete, dhe ne e zbatojme urdherin per rrespektim ndaj jush ashtu si gjithehere.
    Ndersa ne zbatojme urdherin e dashurise ndaj jush, jo hakmarrjes.

http://answering-islam.org/glenn.html

http://answering-islam.org/Terrorism/index.html

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Me fjale e jo me zemer. Kjo gje nuk po verehet as nga postimet tuaja ketu por e kunderta e kesaj qe thua.

alko une nuk e di pse harxhon kot fjale me keta njerez si matrix e mesia4,

po leri le te kullosin sic kajn qejf ata dy se ata flasin vetem si ju vjen mire atyre, se bile nuk jane duke bere toleranc.

po para ca diteve u vra dhe u masakrua nje musliman ne serbi po matrixit dhe mesia4 nuk ua ndin fare . e pse ??? vetem e vetem sepse eshte muslian e jo krishter .

kurse na fare mire e dime se matrixi dhe mesia4 jane KUNDERSHTARER NUMER 1 KUNDER ISLAMIT.

ALL-LLAHU EKBER

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  4. Kriptokrishtërimi në Shqipëri
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 08:02
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterë
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •