i guess prezantimi eshte fillimi.
katana me prezantimin e vet me dha nje doze te mire sinqeriteti edhe thjeshtesie sot.
edhe une kam qene gjithmone e pranishme ketu megjithese nuk kam shkruajtur edhe ka mundesi te mos shkruaj ehe ne te ardhmen. jo se skam pas gje per te then, po sepse kam pas shume per te thene. kur ke shume per te thene ke frike se mos ngaterrohesh, edhe humb. ka shume qe shkruajne ne forum vetem per ty tallur, nuk perfaqesojne veten e tyre por vetem nje fraksion. e pra me mua eshte e kunderta. ndiej se vetem virtualisht jam UNE. jetes reale me eshte dashur gjithmone ti pershtatem. endrra ime ka qene tja mbath ne ndonje ishull te humbur ku vendasim ecin akoma lakuriq. ehhh...
so, jam ne usa. studioj ca gjera qe do me hyjne ne pune per ca te mira materiale (me shume per familjen) studioj edhe art + humanities per veten time.
kjo periudhe eshte tranzicioni. sa po dal nga nje ndjenje (se nga lidhja kam nje vit qe kam dal)... hmm.. dashurie ishte?
duke konsideruar faktin qe kushedi kur shkruj prap (mund edh te jete afer- bo), ketu ju po vej vizen e infove personale.
foton as mos e kerkoni. s'kam ardh ketu per komplimente![]()
ndoshta kur te njifem me mire ne forum. (ah, kjo kurajoja)
kalamoja, jam akoma duke u mendu me gjet nick-at e rinj te pjesmarreve te vjeter. na e lehtesoni icik. kur te beni prezantimin thoni kush keni qen ke i vjetri.
me euforike se zakonisht sot,
nimf
Krijoni Kontakt