Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    40

Desha te ju pyes?

Per mamen time

Mema ime ka probleme me zorren e trash,ka gjak derdhje ka bere konrollim mjeksor nga anusi diagnoza ndezje e madhe e zorres dhe hemoroide te lloj-lloj madhsive dhe nje fistul.

Ju kisha lutur te me tregoni a egziston sherim dhe ndonje bar me efikas.Kam perdorur moduleks qirinj dhe faktu edhe disa tjera.

Me rrespekt nga mamaja.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Nga ajo qe thua mjekimi i vetem eshte operacioni.pra duhen pastruar hemorroidet.egzistojne mjekimi te ndryshme si kremra ,suposte etj.por nuk besoj se do te kene efekt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 20-04-2007 mė 17:53
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Mamaja jote vuan nga ajo qe quhet "majasėll" ne shqip, me sa mbaj mend une. Eshte gjendje qe shume e kane, sidomos femrat dhe qe zakonisht formohet pas lindjes.

Duhet te evitoje me patjeter ushqimet acaruese si psh. te kripurat, djegeset, pikantet etj, dhe gjithashtu ushqimet qe s'kane fiber dhe qe bejne te veshtire jashteqitjen, sepse ne kete menyre inflamon akoma me shume hemorroidet.

Eshte nje gjendje qe mund te ike vete ne shumicen e rasteve. Pra kalon nje periudhe inflamimi ose acarimi dhe me pas zhduket per nje fare kohe, vite, e mund te rishfaqet serish.

Di qe ka kremera per kete gje, pasi nje e njohura ime ka vuajtur nga kjo para disa vitesh dhe perdorte nje krem emrin e te cilit s'e mbaj mend, qe e ndihmoi gjate kesaj periudhes se acarimit deri sa hemorroidet u zhduken vete.

Operacioni eshte shkalla e fundit per sherim, dhe pas nje operacioni prap mund te perseriten.

Per me shume duhet te pyese mjekun/farmacisten per kremrat e pershtatshme.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •