Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028

Krishteret Dhe Jehudite I Nderrojne Lajmet E Gezuara

Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Fokusoju ne mesazhet qendrore qe percjell Bibla, dhe jo me arsyetime anesore qe nuk sjellin fakte por synojne te perhapin mjegull dhe te ngrene Muhamedin mbi Jezusin.
    Duhet me besu njerin, o Jezusin o Muhamedin, se te dy nuk mund te besohen pasi jo me kot jane ndare dy rrymat: te krishtere e myslimane.
    Bibla flet gjithashtu per profetet e rreme, por qe ju nuk jua ka ana ti hyni atyre verseve.
    Si thua ti, kush eshte me i mundur per te qene i rreme??

"Une jam udha, e verteta dhe jeta, askush nuk vjen tek Ati pervecse nepermjet meje."
    Jezusi [Gjoni 14:6]

"Nëse do të qëndroni në fjalën time, jeni me të vërtet nxenesit e mi; do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do tju bëjë të lire."
    Jezusi [Gjoni 8:31]

"Në të vërtetë, në të vërtetë unë po ju them: para se të kishte lindur Abrahami, unë jam."
    Jezusi [Gjoni 8:58]

Pasi që i Derguari i Fundit , Muhammedi a.s. u shfaq , jehudite dhe krishteret i nderruan lajmet e gezuara mbi te derguarin e pritur, ashtu qe muslimanet te mos kene kurrfare argumenti kunder tyre.Historiani i njohur anglez Gibon , ne vellimin e peste te librit te vet , kishte thene : “ Rabinet dhe Jehudite kane nderruar tekstet e shumta nga Teurati Dhe Ungjilli ( Inxhili ) “ Bushra Zahari Mihaili , i krishtere , te cilin Allahu e udhezoi ne Islam , ne librin e vet keshtu e paraqet Ungjillin ( Inxhilin ) dhe thote :
    ” Murgjit me te vertet e shtremberuan dhe e nderruan.Kjo vjen ne shprehje ne botimet e ndryshme te Ungjillit nga te cilat murgjit i kane hequr dhe i kane nderruar disa pjese “.

Njeri nga krishteret e dalluar Ati Abdul Ehad Davud El-Esveri
    ( Kryepeshkop ) ne librin e vet “ Ungjilli dhe Kryqi “ i paraqet disa nga keto shtremberime qe kane ndodhur dhe thote keshtu : “ Falenderimi i qofte Allahut , mbi Toke paqja , ndersa ne mes njerezve gezimi “. Keshtu nuk ka qene ne Ungjill, por : “ Falenderimi i qofte Allahut , mbi Toke Islami , ndersa ne mes njerezve eshte Ahmedi - Muhamedi “. Shiko se si ka ardhur deri te shtremberimi i emrit te Muhammedit a.s. dhe emrit te fese - Islami .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 20-05-2007 më 10:01
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    Ne bibel kam degjuar se permendet emri i muhabedit po thash se vetem e kam degjuar ndersa ta lexoj sme ka ardhur rasti...
    Paqe,.

Në evangjilën e Bernabe-s, mundeni me lexue që Isa a.s. e Përmend Muhamedin saws.

Ky eshte edhe problemi se pse te krishteret kurr nuk e botuan kët libër.
    Për momentin mundeni me lexuar vetem ne internet, sepse evangjila e vertet gjindet ne nje muze ne Wien.

Kerkone ne google.com --> Evangile de Bernabé (Muhamed)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •