keto jane punime ne Photoshop:
![]()
keto jane punime ne Photoshop:
![]()
Aaa Bloody Roar 2, me kujtohet ne PSX e luaja me kushuririn tim. Une zakonisht shkoja me Urithin, "Bakuryu" a dicka e tille sikur tingellonte emri i tij. Loje e lezetshme vetem se pak e ceket sipas mendimit tim.
Me ka mbetur ne mendje sidomos zeri qe shpallte luftimet: "Long the tiger versus Uriko the half beast"
Mua me pelqeu me shume ilustrimi yt i ujkut qe ne mos gaboj quhej Hugo. Po perse s'i ke perfunduar?!
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Kjo eshte nje pune qe e filllova dhe mbarova dje. NUk eshte se eshte ndonje punim shume i bukur, por eshte nga punimet e mia te para, kshuqe mendoj se ne te ardhen do ti beje me bukur.
E vecanta e ketij eshte se dje geta ca bojra lapsi qe kishin vite (shume vite) dhe meqe kisha edhe nerva, fillova ta ngjyros
ps: se shpejti do bej edhe illidan te WoW
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Epo meqe ska vene njeri vizatime per ca kohe ja ca te miat.
Ken nga Street Fighter II. E vizatuar ne 2009 kur skisha cbeja ne pune. Kam pertuar ta mbaroj.
Nje tjeter e Ken por stil tjeter. Prape 2009.
Kjo s'eshte tamam tamam loje por eshte pak a shume e frymezuar nga Legacy of Kain dhe mu kujtua se po flisja sot me 1 shok per lojen. Them e kam vizatuar nga 2006.
![]()
Nga Marvel vs Capcom vallaj se i ka ato superat shume te forta. Ne Street Fighter IV preferoja Abel son, te kujtohet? Vec se sdija ta luaja![]()
ja disadisa jane manga por edhe loja:
![]()
Krijoni Kontakt