Po he o djema na tregoni ndonje vizatim se po me shterojne forcat.
![]()
Po he o djema na tregoni ndonje vizatim se po me shterojne forcat.
![]()
Gray Fox nga Metal Gear Solid. Ne fillim e bera me shpaten e vet por s'isha i afte te tregoja kendin e tehut sic duhej prandaj e lashe ate pune. Yoji Shinkawa qe ka krijuar pamjen e personazheve te Metal Gear Solid, eshte artisti im i preferuar.
![]()
Ja edhe nje poze tjeter nga Ken Masters. Ca me thene, me pelqejne "supers" qe ka neper lojera.
![]()
sa te eger qe ja ben fytyrat mer, Ken tek SF Alpha fillojne e bejne si qumeshtor
Lezetshem e kane bere neper Alpha-t por me pelqen me shume ne EX. I kane dhene me shume karakter duke e paraqitur me mendjemadh, agresiv etj.
Ja edhe nje Gray Fox tjeter:
![]()
me pelqen qe di ta vizatosh trupin ne pozione te ndryshme goxha mire, un jam akoma amator kur vjen puna tek trupat ;x
i shef diku apo i ben vet nga mendja jote pozionet qe vizaton?
Ca pozicione me jane ngulur ne mendje ngaqe i kam vizatuar disa here. Ndersa ato pozicione qe jane cik me dinamike a kende pak te vecanta dhe qe nuk i bej dot nga mendja, marr aparatin edhe i bej nje foto vetes. Kete e bej sidomos me duart.
ja dhe nje disenj shum i bukur ber vetem me dore(lapsa me ngjyre) nga nje shok forumist e titulluar "Fire Emblem"
Fire Emblem eshte nje nga lojrat me te bukra made in Japan ne llojin e strategjis RPG me stil grafik shum te bukur.
![]()
e kam luajtur fire emblem per gba dhe me ka pelqyer goxha me then te drejten edhe pse mu duk pak e shkurter.
goxha bukur ja ka dhen ngjyrat tek pelerinat qe zakonisht jan goxha te veshtira per ti dhen ngjyra per shkak te paleve te shumta qe krijohen.
O Gerdi e ke gje lojen "Metal Gear Solid 3 , Snake Eater" per PC ? I kam luajtur versionet e kaluara te lojes dhe me ka pelqyer shume , por kete nuk po e gjej dot dhe se shpejti del loja e re. As te rapidshare nuk e gjeta.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt