Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 99
    i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Lol. Mortal Kombat RPG eh?

Duhet vesh edhe nje per Scorpion tani, lol.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Shiko ketu nje Undead Warlock me duket eshte

ps: nuk eshte punim im

e kam pasur edhe un nje te vizatuar Arthasin, po nuk po e gjej dot ate flete ta bej scan :S

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    nuk ka dale per PC. Hideo Kojima vendosi mos ta konvertoj lojen per PC e Xbox sepse kjo do ngadalsonte daljen e MGS4 qe do dali per PS3. Me vjen keq po nqs do te luash MGS3 duhet te gjesh nje PS2 gje qe ta keshilloj se per mua MGS3 eshte kryeveper.
    Spo gjej me as lojen per Play Station. E bleva vjet per Play Station dhe e humba...
    Gjithsesi flm!
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Killer Instinct Gold e mire eshte por prap se prap ndryshon nga versioni arcade. E kam ne emulator versionin e aracade dhe akoma e loz. Ama Orchid ja kalon Kim-it.
    me i bukri version eshte ajo arcade ne salla loje ( me xhetona ) dhe ne vendin e dyte vjen versioni per N64 ( edhe kjo eshte e bukur )
    kurse emulacionin nuk e kam provuar...por mendoj qe nuk eshte i bukur sepse kur provova te luaj Stret Fighter su kompiuter nuk munda ta luaj dot nga tastiera ( shum e cpifur )
    kto lloj lojrash eshte me mir me i lujt me leven originale ose te pakten me pad

Orchidi ja kalon Kimi-it ?!... per mu jan qe te dyja te mira

ca me thua per Maya ??
    ket disenj e ka ber motra e "Elenes" "Jenny"

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Aty e kisha fjalen pra, per versionin arcade ne salle lojrash (me xhetona). Ky emulatori qe kam eshte bere posacem vetem per kete loje dhe s'ben per asnje loje tjeter. E luaj me gamepad por do ishte mire te kishe joystick pad per PC, por kushtojne i cik keshtu qe s'ja vlen. Ja ku ke disa screenshots qe kam bere (ke edhe Killer Instinct 1 atje):
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    k me ne fund vajta dhe un dhe scanova ca nga punimet e mia, dhe do postoj 3 tani

i pari eshte Toushiro Hitsugaya nga Bleach, qe sapo e bera per nje shok qe ma kerkoi dhe nuk ka dal keq per mendimin tim edhe pse mund te dilte me mire.

nuk eshte akoma 100% e mbaruar

me falni per madhesine po pertoj ti fus ne photoshop ti zvogeloj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 12-03-2008 mė 17:45

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Vincent Law, personazhi kryesor i Ergo Proxy dhe nje nga personazhet e mi te preferuar, vizatim qe kam ber gjat nje ore mesimi qe skishe nge fare ta degjoja

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ja dhe K' nga King of Fighters nje nga personazhet e mi te preferuar nga ajo loje.

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Sa ma paska bere gjoksin ajo "motra e Elenes" se femrat kur vizatojne personazhe femra nga lojerat sikur tregojne cik permbajtje me ato lloj tiparesh. O Gerd po zvogeloi njecike o vella. Mua me pelqen I dyti, me ate pelerinen. Floket njehere i kane dale shume mire. Edhe duart e K' i ke bere mire, sidomos ate prej metali. Iiiii si ore te pelqeka K', gjalle s'di ta luaj ate njeri. Terry, Takuma, Ryo jane njesh per mua .

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    nuk ke pa akoma ket disenjin tjeter, gjithmon nga motra e Elenes "JENNY"

kjo eshte marre nga loja "Jet Forc Jemini" per N.64 Personazhi quhet "Vela" dhe eshte motra e "Junos"( personazhi kryesor)

vetem se ktu nuk ka ekzagjeruar asgje sepse e ka me gjith mend kaq te madh gjoksin
    edhe un ngela i habitur kur e luajta per here te pare lojen sepse ne librin e shpjegimeve te lojes thote qe ajo eshte 14 vjece ??!!....
    si ka mundesi 14 vjece aq e zhvilluar ?!..
    mua me kujtohet shkolla tete vjecare dhe vajzat nuk ishin as sa cereku i "Veles"(ne klasen time )
    dhe pastaj ka qe thojne qe Nintendo ben lojra vetem per "femi"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RedDardan : 15-03-2008 mė 22:14

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •