Lol. Mortal Kombat RPG eh?
Duhet vesh edhe nje per Scorpion tani, lol.
Lol. Mortal Kombat RPG eh?
Duhet vesh edhe nje per Scorpion tani, lol.
Shiko ketu nje Undead Warlock me duket eshte
ps: nuk eshte punim im
e kam pasur edhe un nje te vizatuar Arthasin, po nuk po e gjej dot ate flete ta bej scan :S
me i bukri version eshte ajo arcade ne salla loje ( me xhetona ) dhe ne vendin e dyte vjen versioni per N64 ( edhe kjo eshte e bukur )
kurse emulacionin nuk e kam provuar...por mendoj qe nuk eshte i bukur sepse kur provova te luaj Stret Fighter su kompiuter nuk munda ta luaj dot nga tastiera ( shum e cpifur )
kto lloj lojrash eshte me mir me i lujt me leven originale ose te pakten me pad
Orchidi ja kalon Kimi-it ?!... per mu jan qe te dyja te mira
ca me thua per Maya??
ket disenj e ka ber motra e "Elenes" "Jenny"
![]()
Aty e kisha fjalen pra, per versionin arcade ne salle lojrash (me xhetona). Ky emulatori qe kam eshte bere posacem vetem per kete loje dhe s'ben per asnje loje tjeter. E luaj me gamepad por do ishte mire te kishe joystick pad per PC, por kushtojne i cik keshtu qe s'ja vlen. Ja ku ke disa screenshots qe kam bere (ke edhe Killer Instinct 1 atje):
k me ne fund vajta dhe un dhe scanova ca nga punimet e mia, dhe do postoj 3 tani
i pari eshte Toushiro Hitsugaya nga Bleach, qe sapo e bera per nje shok qe ma kerkoi dhe nuk ka dal keq per mendimin tim edhe pse mund te dilte me mire.
nuk eshte akoma 100% e mbaruar
me falni per madhesine po pertoj ti fus ne photoshop ti zvogeloj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 12-03-2008 mė 17:45
Vincent Law, personazhi kryesor i Ergo Proxy dhe nje nga personazhet e mi te preferuar, vizatim qe kam ber gjat nje ore mesimi qe skishe nge fare ta degjoja
![]()
ja dhe K' nga King of Fighters nje nga personazhet e mi te preferuar nga ajo loje.
![]()
Sa ma paska bere gjoksin ajo "motra e Elenes" se femrat kur vizatojne personazhe femra nga lojerat sikur tregojne cik permbajtje me ato lloj tiparesh. O Gerd po zvogeloi njecike o vella. Mua me pelqen I dyti, me ate pelerinen. Floket njehere i kane dale shume mire. Edhe duart e K' i ke bere mire, sidomos ate prej metali. Iiiii si ore te pelqeka K', gjalle s'di ta luaj ate njeri. Terry, Takuma, Ryo jane njesh per mua.
nuk ke pa akoma ket disenjin tjeter, gjithmon nga motra e Elenes "JENNY"
kjo eshte marre nga loja "Jet Forc Jemini" per N.64 Personazhi quhet "Vela"dhe eshte motra e "Junos"( personazhi kryesor)
vetem se ktu nuk ka ekzagjeruar asgje sepse e ka me gjith mend kaq te madh gjoksin
edhe un ngela i habitur kur e luajta per here te pare lojen sepse ne librin e shpjegimeve te lojes thote qe ajo eshte 14 vjece ??!!....
si ka mundesi 14 vjece aq e zhvilluar ?!..
mua me kujtohet shkolla tete vjecare dhe vajzat nuk ishin as sa cereku i "Veles"(ne klasen time )
dhe pastaj ka qe thojne qe Nintendo ben lojra vetem per "femi"![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RedDardan : 15-03-2008 mė 22:14
Krijoni Kontakt