Je i sigurte qe i ke shkruar sakte keto fjali?Ti nuk mundesh me e dite cka di une. - Ti mundesh me dite vec cka tham une, e qi do me thane se ti nuk di kurgja!
Je i sigurte qe i ke shkruar sakte keto fjali?Ti nuk mundesh me e dite cka di une. - Ti mundesh me dite vec cka tham une, e qi do me thane se ti nuk di kurgja!
une nuk muj me dit cka mshef ti nė at kokė , qė e ki pa tru , po cka din po e lexoi nė shkrime e tua .
baptist , ti krajt xhematit po ja lipin e gjall je , une Qosjes nuk osht aq rrezik.
po e shof se e paske marr vesh qe nė kanalizim je , se nuk ki kokė pėr mu ngrit mbi tokė .
hahah e hihihi , e mos u hidhėro se tė kuptoi shumė mirė.
bile edhe gjyna po mė vjen po cka me bo , duhesh mu pajtu me fatin tėnd.
veq pi paramendoj sa erė e keqe tė vjen aty ku gjindesh!
(mos e lexo qet fjalin e fundit , se po mė dhimesh)
Kili
SHQIPRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
javan , kur futesh nga njė tem tjeter nė tjetren , trego!
Qosja ėshtė shkencėtar , po nuk ėshtė marr me gravitetin jo (po duket se nuk po e din pėr ken ėshtė fjala kėtu) po me studimin e gjuhės me tė cilen po shkuajm kėtu nė kėt forum qė e ka firmen Forumi Shqiptarė.
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Qy sa mirė , tash mu bėn du nxėnės.
baptisti e javani.
fet e kini bo nė temat e tjera e tash keni ardh kėtu.
baptist , bonu fer , a ta derdha me qet postimin , qe nuk mujte me komentu gjo veq keshe me ironi.
ti po mė dhimesh.
a ishe ti ai qe pi din matematiken shumė mir tek tema pėr Ainshtajnin ? a , bapto, se nuk e kam vizitu at tem moti.
a po skuqesh , alahile , kur po i shef postime e tua nė atė temė .
mos u pėrgjigj fare nė ket tė fundit , se ti po tė dije sa nuk din , nuk kishe fol fare!
javan , javan , javan ...javan ....uuhh
a i njeh ti tė gjitha shkronjat e alfabetit tonė cuni.
jo pėr dicka tjetėr por pėr tė ditur nė cilin grup tė tė vendos .
edhe , duhet tė flas me prindėrit e tu para se tė fillojm kursin.
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET
shko kili se as per mesues fillore nuk ben ti![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 03-09-2009 mė 15:01
R.Qosja R.Kelmendi I .Ajeti dhe ca te tjere ishin moderatoret e nje unifikimi mbaregjuhesor
Parjeter duhet permendur kundervemjen e ketij grupi kunder grupit te Serbis te cilet donin ta ndanin gjuhen shqipe ne gjuhe shqipe dhe shiftare ketij grupi pro serb i printe Kola i Shirokve me Aliu Shukrin, Xhedet Hamzen e do trima nga Beogradi ku ne vitin 1965 moren vendim ta ndajn Kombin ne dysh si ne gjuhe ashtu dhe ne treva,pra fale grupit te R.Qosjes me shoket u be unifikimi gjuhesore E cka me vone ,,Enver trimi''vazhdoj procesin me kongresin e gjuhvet duke shfrytzuar amullin e ketyre personave te cilet krijuan bindje se kete pune do e kryen si duhet , duke keqperdor besimin e tyre pergjat procesit mbizotroj gjuha lokale e ,, Enver trimi'' Keqperdori amanetin -besen , keqperdori pamundesin e ketyre pishtarve per shkaqe te tipit te ndryshem sepse hapsira ku duhej te punohej ishte cenuar nga regjimi i shkjaut nga shiftaret si kola alia hamza xhaviti dreqi e i biri .
Meritat e Regjep Qosjes dhe grupit qe ju kundervuan platformes se grupit te Koles besoj se nuk ka laps qe mund ti pershkruaj. kete guxim
trimeri e cila s'do perkthim kombi s'do ti harroj kurre .Eshte mjerim kur nje nikname i cilit do rang kjoft qe sja di kush as emrin e mbi'emrin mundohet ta vlersoj punen e nje akademiku ,ta vlerson si tradhtare ose prijs kombtare.
Njeni ka shkue aq larg sa qe Regjep Qosjen e ben Hija e zotit , tjetri Naimin e bene tradhtare etj.
Ne kete forum kishte shume persona qe po thoshinune jam une e ne te verrtet ne fund mbesin me nje nikname dushku gogla qe do te thote askushi.
Shkruan =dr mr sc askushi
Rroft Shqiptaria
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gega i vogel : 03-09-2009 mė 16:01
Krijoni Kontakt