ahahahaha sKa rendesi te kush por erdha une e sma pa njeri thuaj....pastaj deri sa te vi une kam ble vete nja dy a tre keshtu qe zgjidh e mblidh ti me ke do besh xhiro:PPostuar mė parė nga Albanian^Boy
ahahahaha sKa rendesi te kush por erdha une e sma pa njeri thuaj....pastaj deri sa te vi une kam ble vete nja dy a tre keshtu qe zgjidh e mblidh ti me ke do besh xhiro:PPostuar mė parė nga Albanian^Boy
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
MAKINA E ENDRRAVE......Postuar mė parė nga FierAkja143
Po kam edhe nje aparat fotografikdigjital ku neser do dal ne gjueti per te zgjedhur makinen me te bukuren e me te famshmen qe do ta sjelli ketu per ju...por do genjej; do them se eshte e imja, pse jo, si te tjeret....
Tema me e drejte do ishte;
Cilen makin endrroni ta keni nje dite ?
nji ferrari te kuqe nuk do ishte ishte keqPostuar mė parė nga Kreksi
![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Postuar mė parė nga FierAkja143
FierAkja143 W pasat eshte makine familjare mua ska cme duhet por ama eshte shum makine e bukur .... ka shum makina te bukura une kete Golfin kisha mundsi dhe kete mora![]()
Postuar mė parė nga xhuliana
Ce do Ferrarin nje MASERATI do ishte me mire![]()
ferrari maserati apo porsche te gjitha te mira jane,po ce do qe jane makina vipash ato.....ne te vertet po ti kisha paret pa numer nji lexus do te doja....Postuar mė parė nga Angjelini
![]()
Pershendetje,
Shikoj qe shumkush ka shpalosur makinen e "endrrave"
Per mua mbetet Ford Mustang, para disa muajsh pata mundesine ti "kerceja" siper![]()
Nje shok, nga Tr, ka nje te tille, me targa California, i 2004, e papershkrueshme embelsia zhurmuese e motorrit WW, starti...,
pale, ky shoku me gjith rroba vjen 30 kg, i dobet ke zoti, po ēe do, i nderro vajzat nga gjuhet e huaja si mbreti grate...mustang'u![]()
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
seriozisht e ke ti , per nje xhiro me mustang te shkojne me nje qe peshon 30 kg ?
WoW !
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Normalisht, i shkojne nga pas "pulat e hutuara" dmth konviktoret
Ndersa une e parkoj benzin sa me afer shkolles, duke bere shpesh here dhe sherr me pulicin, kur vjen puna, ne grep asgje, ndonje mesuese fizike apo matematike me syze, qe ju duket benzi autobuzi i linjes "Sanatoriumi't"![]()
ingenuous
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ingenuous : 25-04-2007 mė 09:41
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
dmth bonke taxist tija....sa per mustangun, te harxhosh 40 000 per 1 ford mendoj se nuk ja vlen....Postuar mė parė nga Ingenuous
kur ja arrin te kjo shifer lekesh duhen hedh syt tek naj mercedes, bmw apo audi...![]()
Krijoni Kontakt