pyete dorontinen,ajo e kishte idene e tersllekutPostuar mė parė nga nine_gj
pyete dorontinen,ajo e kishte idene e tersllekutPostuar mė parė nga nine_gj
Ky adet ka ngelur , dhe se besoj aq shume , mirepo adeti eshte adet.
Sui generis
mendoj qe jane vetem supersticione te njerzve dhe gjera qe i bejne fetaret dhe une per veten time nuk i besoj se ka dhe dite e data te tjera kur ty te ecen ters por e quan normale se te eshte fiksuar ajo date dhe dite si e tille dhe mendon e beson qe eshte e vetmja ters
Sepse po te jesh supersticioz, eshte jo ters, por superters, madje hiperters!!! Njoh dike qe vdes per horoskopin! Kur e shikon qe horoskopi thot qe do te kete probleme, ai i hap vet probleme veten ne menyre te pavetedijshme! Kur je supersticioz te krijohen imazhe ose halucinacione vetem per ta bindur veten qe ato gjera qe beson, ekzistojne ne te vertete....ne fakt numri 13 jane thjesht 13 njesha!
Meowwwwwwwww?
Postuar mė parė nga miki_al2001
po me vjen qudi qe nuk po kupton shqip o profesor i shqypes, hehehheh
Nuk ka punė urgjente, por ka njerėz tė vonuar
Supersticionet, bestytnite, shtrigat, xhindet, fantazmat etj etj jane veper e qarte e paditurise.
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Qenke i mbrapsht ti lali! (Shaka)Postuar mė parė nga RTP
![]()
E premtja 13, prerja e thojve naten, macja e zeze, etj-etj jane bestytni te cilat jane perhapur ne popull si shkak i mungeses se pergjigjes per nje gje konkrete.
Une nuk besoj se data 13 dita e premte eshte dite e keqe. Kete vit e kalova shume mire. Asgje e keqe s'me ndodhi. Te keqiat ndodhin kur te "jene kurdisur" per te ndodhur.
Nuk e di ne ka ndonje teme ku do permblidheshin e te sqarohen supersticionet, por nje gje e tille do ishte mjaft interesante!
Respekte nga une e bofshi qejf.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
dit e tersi nuk esht e premte13 po esht sot e premte 17 folen edhe lajmet ....mah llafe plaka se s'kishin me ca ta shtynin kohen
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
numeri 13 eshte fat per mua se kam lindur ne korrik 13
sidomos e Premte 13 kte vit ishte nga ditet me te mbara!
Besoj se vetem njerezve qe besojn ne terslleqe u ndodhin gjera te keqia ne data te caktuara.
perse ne jete duhet te kete kaq shume supersticioz. shikoni mer njerez diten dhe beni ctju vi per mbare harrojini numrat dhe objektet thjesht shijoni jeten si te vi me te mirat dhe te keqiat e saj
dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe
Krijoni Kontakt