qyqja mi gru,le ta shohim me 13 korrik!
qyqja mi gru,le ta shohim me 13 korrik!
data 13 e premte e quajn te keqe vetem ata te fes krishtere, sipas disa spjegimeve qe kam ndegju ketu , se diten e Premte ne Kryqin 13 asht Gozhdu Jezu dhe kjo dit quhet e pa fat ...po prapaganda e madhe qe me daten 13 te premten Lotaria Nacionale ben shum publicitet ku biletat shiten me se shumti duke u nisur nga fjala, e keqja e dikujt fati im . tani jan shkallet mos hyni nder nji shkalle ,mos u qoni ne kamb te majt ...apsuditete qe nga stresi te qojn ne pesimizem.
shum njerz nuk dojn te operohen shkurt ne daten 13,nuk hyn nen shkalle,qohem vetem me kamben e dhjatht. Ku kam pa nji emision me raste te veqanta dhe te verteta ku nji burr kishte marr si shprehi me u qu ne kamb te majt se po u qu me te dhathten i dhimte veshi ...mu nji dit me dhimti veshi , u qova me kamb te majt me mejti veshi ....
ne zvicer nji gru kishte ba shprehi me shiqu hanen plot disa minuta ...dhe filloi me pa me mirź, ne spanje nji artiste i prente floket vetem kur ishte Hana plot ajo kishte floket me te bukra dhe me te gjata ...legjenda
judet nuk bej asgje asgje te shtunden sa jan supersticioz ....
nese mendojm te gjitha keto jan mrekulli qe na solli Zoti skishte me pas asnji problem supersticioni .
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
shiko dorontina mos e perdor me shprehjen" ata te fes krishtere",pastaj a nuk meson nje cik te shkruash shqip se e dhj....fare
de Balzak une e thash siq u tha ne radio, ku asht e keqe ?....ashtu than ashtu e thash ....Postuar mė parė nga de Balzak
mos je profesor ti qe ep ligjerata ne internet ?
qe shoku de Balzak me siguri din te lexojsh frengjisht ...lexoni dhe mos reagoni me sy mbyllur...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Paraske...A9katriaphobie
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 23-04-2007 mė 15:03
sivjet tersllek i madh na ka renePostuar mė parė nga de Balzak
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Edhe une keshtu e di si ti RTP.Se ndodhe ne diten premte 13.Nese data eshte 13 dhe e premte prej interneti hyn nje virus i cili eshte shume i rezikshem.Ja edhe prej interneti ndodh kjo gje.!!!!!!!!!
Mua nuk me ka ndodhur ndonjehere!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
absolutisht nuk mund ta mohoj nje gje te tille,por nuk me pelqeu menyra "ato te fese krishtere"dakord?une nuk i besoj personalisht,pastaj balzakun e adhuroj si shkrimtare dhe shkrimet e tija zakonisht perkthehen me sa di une dhe te jesh e sigurt se kurre nuk flas me kur nuk jam i sigurte per ate qe di te themPostuar mė parė nga Dorontina
![]()
te kam tregu dhe te jam sqaru si u tha ne radio franqeze ashtu e thash ...a mos franqezet jan laīk e thuan apo per ta percaktu veten dhe "mitin"nuk e di morali i tregimit ishte krejt tjeter....te kam dhen linkun e ke pa edhe vet nga vjen kjo ....
pra mit apo e vertet apo komerc per te shit lloteri keto nuk i di......
vet vet vet 100 vet se fundi ben si dush vet ...
ok dorontina,gjithsesi jam kurioz dhe mezi po pres 13 korrikun,le ta shohim!
Krijoni Kontakt