Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Fair Play, çfarë është ajo!?

Shikoni videon dhe vleresoni vete momentin. Behet fjale per rastet kur ndonje lojtare eshte shtrire ne fushe (lendim apo dicka e tille) dhe ekipi kundershtare gjuan topin jashta vijes anesore qe te ndalet loja. Ok, por me pas eshte ekipi tjeter qe duhet te nis lojen, duke ju dhuruar topin ekipit qe gjuajti atë jashta, ne menyre fair play, apo jo?

Shikoni cka ndodhen ne kete ndeshje mes Ajaxit dhe ekipit te kategorise se dyte Cambuur, dhe komentoni kete situate?

Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 28-04-2007 më 15:50
    My silence doesn't mean I am gone!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Edhe nje FAIR PLAY ne Premier League, edhe ate i realizuar nga futbollisti kontraverz italian Paolo Di Canio.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 28-04-2007 më 15:47
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Mourinho i celsit perpara se te fillonte sezoni i sivjtshem u shkruajti nje leter te gjithe managerve te klubeve duke u thene qe klubi i celsit nuk do ndiqite rregullat e fair playt, me perjashtim te rasteve kur nje lojtar kundersthar demtohej ne koke ose ishte vrare me gjak. Kjo pasi ne shume raste lojtaret bien kot ne toke per te vonuar lojen. Celsi nuk pret nga klubet kundershtare te nxjerin topin jashte nqs nje lojtar i celsit vrihet(me perjashtim te rasteve kur vrihet ne koke ose me gjak).

Personalisht mendoj se Mourinho ka te drejte pasi me te gjitha keto nderprerje futbollit i ka ikur bukuria. Futbolli eshte lufte sportive dhe lojtaret jane gladiatore modern dhe loja nuk duhet te nderpritet perves rasteve kur jeta e tyre eshte ne rrezik.

Ribery Maska e bavarezi5
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    1,444
    Vertet interesante kjo ne mes Ajaxit, por edhe Di Canoi tregoi nje gjest te mire, perkunder asaj se eshte nje lojtar tejet temperament
    Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
    (Mark Tuain)

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Davius
    http://www.youtube.com/watch?v=65MojXiv1mA

Edhe nje FAIR PLAY ne Premier League, edhe ate i realizuar nga futbollisti kontraverz italian Paolo Di Canio.

Kjo me pelqeu teper..

A sikur te ishte bo noj her ne fushat e futbollit Kosovar nje e till
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Ribery Maska e bavarezi5
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    1,444
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Kjo me pelqeu teper..

A sikur te ishte bo noj her ne fushat e futbollit Kosovar nje e till

Mbas nja 50 vjetesh mundet
    Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
    (Mark Tuain)

Sa mire kur keshtu do te luhet edhe ne Maqedoni, Kosove dhe Shqiperi, atehere ne do te ecnim perpara, sepse jemi shume pas botes moderne.
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Manci
    Sa mire kur keshtu do te luhet edhe ne Maqedoni, Kosove dhe Shqiperi, atehere ne do te ecnim perpara, sepse jemi shume pas botes moderne.
    Ka edhe me keq

ja shifeni kete video

#VamosArgentina

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •