Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga gesti_7
    Sepse jetojme ne "boten e mendjes" dhe jo ne "boten e zemres".
    Sepse na kane mesuar te bejme gjithmone ate qe duhet dhe jo ate qe duam. Dhe sepse ne lejojme qe te vendose dikush tjeter se cduhet te bejme.

Eshte detyra jone gesti_7 te ndryshojme kete bote...pse te duket e pamundur?!
    Na kane mesuar dhe e kemi te lehte te cmesohemi,pse te mos marrim eksperiencen dhe gjykimin e duhur dhe tu transmetojme vetem te miren brezave te ardhshem?
    Pse duhet te vendose dikush tjeter per ne?!
    A nuk jemi ne te forte te perballojme cdo lloj disfate me forcen dhe karakterin tone?
    Sigurisht qe po.............

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Eshte detyra jone gesti_7 te ndryshojme kete bote...pse te duket e pamundur?!
    Na kane mesuar dhe e kemi te lehte te cmesohemi,pse te mos marrim eksperiencen dhe gjykimin e duhur dhe tu transmetojme vetem te miren brezave te ardhshem?
    Pse duhet te vendose dikush tjeter per ne?!
    A nuk jemi ne te forte te perballojme cdo lloj disfate me forcen dhe karakterin tone?
    Sigurisht qe po.............

respekte
    Mua personalisht nuk me ka ndodhur ndonjehere qe te imponohem nga te tjeret dhe te bej gjera qe nuk i dua. Kjo sepse jam tip qe gjithmone luftoj qe jeten ta kthej ne nje enderr dhe endrrat ti bej realitet.
    Une thjesht permenda disa arsye qe i cojne njerezit ne veprime te tilla.
    Per mua pamundesia per njeriun nuk ekziston pasi ai mund te beje cdo gje thjesht vetem te kete besim ne endrrat dhe idealet e veta.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    A eshte "turp" per ju ti "perulesh" dikujt qe do?
    Te jemi realist ne radhe te pare.Nese nje person vertete e do atehere nuk ka fare per turp ti perulesh [shpreh me shume dashurin ndaj atij personi].Per turp e kemi vetem ne Shqiptaret dhe jo vetem per peruljen ndaj personit qe duam por per cdo gje ne pergjithsi.Jam ne nje mendje me Michaela [seshte aspak turp]Biles do te shtoja qe do ishte turp te thoje qe e don ate person nese nuk pranon nje gje te tille.
    Ere mire mire

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2004
    Postime
    96
    Pse pikerisht duhet te bazohemi te ky mentalitet i vjeter dhe te konservojme nje seder te semure?
    Nuk do te ishte me mire te shpreheshim dhe te mendonim me sedren e zemres?!
    Sikur t'jetojnë ata lloj njerzish vetëm n'këtë botë,nuk do kishte barriera për ta!

Sedra e zemrës shpesh her vret!,siq e thash më lartë,mua personalisht Sedra ime m'sherben shpesh her,mirëpo nëse flasim për atë sedrën e lartpërmendur,gjithashtu edhe unë e gjykoj atë,mirëpo i gjej prap se prap një shpjegim....................
    Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga gesti_7
    Mua personalisht nuk me ka ndodhur ndonjehere qe te imponohem nga te tjeret dhe te bej gjera qe nuk i dua. Kjo sepse jam tip qe gjithmone luftoj qe jeten ta kthej ne nje enderr dhe endrrat ti bej realitet.
    Une thjesht permenda disa arsye qe i cojne njerezit ne veprime te tilla.
    Per mua pamundesia per njeriun nuk ekziston pasi ai mund te beje cdo gje thjesht vetem te kete besim ne endrrat dhe idealet e veta.
    Jam plotesisht dakort me ty.......e njejta jam edhe une

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Olimp
    ]Biles do te shtoja qe do ishte turp te thoje qe e don ate person nese nuk pranon nje gje te tille.
    Edhe une jam e ketij mendimi,po fatkeqesisht edhe keta lloj njerezish qe kane seder te semure dhe qe pretendojne se jane te dashuruar...ekzistojne!

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Olimp
    Te jemi realist ne radhe te pare.Nese nje person vertete e do atehere nuk ka fare per turp ti perulesh [shpreh me shume dashurin ndaj atij personi]..
    PO ne qofte se i perulemi dikujt shume here per hir te dashurise dhe tjetri nuk eshte aspak i ndjeshem,atehere cfare mund te mendojme per te?
    Nuk quhet perulje kur i ulesh tjetrit dhe i thua qe e do dhe arrin te falesh shume gjera per hir te dashurise,po eshte ulje ama kur tjetrit ti i ulesh dhe ai as nuk do tja dije.....dhe ky lloj reagimi mund te behet edhe tjesht prej nje sedre te semure,nje lloj sedre ku njeriu mendon vetem per vete dhe aspak per tjetrin!

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Iliron_Eagle Lexo Postimin

Sedra e zemrës shpesh her vret!,.
    Nuk duhet te ngaterrojme kurre fjalen "seder",krenari, qe hyn te virtytet e njeriut dhe fjalen "seder e semure" qe do ta fusnim te diçka shkatarruese per veten dhe per dike tjeter!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Sedra eshte nje semundje e pasherueshme dhe e rreziksme qe per mendimin tim i afrohet stresit ose do ti fusja ne nje grup afer njera tjetres,te cilat perfitohen nga na gjenetike e familjes qe e ke prejardhjen ne nje fare shkalle por me se shumti e merr ne ate sociaty qe ti jeton.Per mendimin tim sedra eshte po aq e rrezikshme sa stresi qe e gerryen njeriun nga brenda qe edhe pse e kupton rrezikun nuk reagon dot.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •