Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2004
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga SKUTHI
    BINGO... TE KAPA EHHHHH...MEGJITHATE JE INTELIGJENTE ..PASTAJ KU E DI TI QE UNE SE KAM EKSPERINCEN E LIBRAVE QE KE TI MOS U TREGO SUPERFICIALE..
    SEPSE ATE TE JETES NUK PO E VE NE DYSHIM.. NEJSE. CIAO..
    O Skuthi,mos o djal se t'shtyhesh me DI_AN-ėn e nderuar,duhesh s'pari me u zgju n'gjumin ma t'thell t'saj!......e kupton?!!!!tregohesh aq i thjeshtė sa pėr t'ju lėnė vend tė tjerėve qė t'largojnė nga komunikimi,se e kam vėrejt kėtu shpesh her nga dėshira qė t'angazhohesh e t'mėsosh nga tė tjerėt diēka(e tė mėsosh dikė gjithashtu),ke kritikuar e fyer njerėzit pa i njohur fare,ather t'sygjeroj si shokut ma t'mirė qė t'marrėsh t'paktėn kohėn e duhur qė ta njohėsh dikė,e mandej po qe nėse aj vėrtet meriton pėr ta gjykuar,ma bė njė zė edhe mua,e ather do e gjykojmė s'bashku!........kalo mirė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iliron_Eagle : 22-04-2007 mė 16:26
    Verdana]Bota sillet pėr ti dhėnė marramendje njerzimit qė t'mos e kuptojnė jetėn! ! !. . .(nga unė)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2004
    Postime
    96
    p.s. ka njerėz qė lexojnė tėrė jetėn,por at qė kan lexuar ose ju fshihet ose se kan kuptuar fare!por,ka njerėz gjithashtu qė s'kan prekur libėr kurr" gjatė jetės por,kan ēka shkruajnė mjaft pėr tu dhėn tė tjerve,e kupton Skuthi?!!!mos mendo se mungoj respekt ndaj teje mirėpo t'quash dikė Naiv,Hipokrit,etj.nuk ėshtė nji gjė e madhe ndoshta pėr ty",mirėpo ather kur ta kuptosh se me kėtė gjuhė kėshtu humb atė qė ka mė sė tepėrmi vlerė,ather mund t'jet edhe vonė! e ktu flas pėr DIJEN ose INTELIGJENCEN

miqėsisht pėr Skuthin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iliron_Eagle : 22-04-2007 mė 16:37
    Verdana]Bota sillet pėr ti dhėnė marramendje njerzimit qė t'mos e kuptojnė jetėn! ! !. . .(nga unė)

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460

Wink

Citim Postuar mė parė nga Iliron_Eagle
    p.s. ka njerėz qė lexojnė tėrė jetėn,por at qė kan lexuar ose ju fshihet ose se kan kuptuar fare!por,ka njerėz gjithashtu qė s'kan prekur libėr kurr" gjatė jetės por,kan ēka shkruajnė mjaft pėr tu dhėn tė tjerve,e kupton Skuthi?!!!mos mendo se mungoj respekt ndaj teje mirėpo t'quash dikė Naiv,Hipokrit,etj.nuk ėshtė nji gjė e madhe ndoshta pėr ty",mirėpo ather kur ta kuptosh se me kėtė gjuhė kėshtu humb atė qė ka mė sė tepėrmi vlerė,ather mund t'jet edhe vonė! e ktu flas pėr DIJEN ose INTELIGJENCEN

miqėsisht pėr Skuthin

e pranoj kritiken por besoj se duhet t'ja kishe bere dhe dianes se nuk kam fyer vetem une,pastaj une i them gjerat pa te keq, i merkeni gjerat shume seriozisht..polemika s'eshte gjithmone gje e keqe.pak ironi ju lutem..

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46

Jo nuk njoh asnje, as veten nuk jam !!!

JO nuk jo njoh asnje johipokrit/e dhe askush prej jush po te mendohet pak pak mire dhe te tregohet pak pak i sinqerte me veten nuk njeh asnje nuk eshte eshte johipokrit, le qe edhe termi vet eshte i paqene!!!Qofshi beba, apo me pak mend e thinja te fshehura ne koke
    ) C'mon!!!
    koha eshte armiku i vetem qe kam

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga adibela
    JO nuk jo njoh asnje johipokrit/e dhe askush prej jush po te mendohet pak pak mire dhe te tregohet pak pak i sinqerte me veten nuk njeh asnje nuk eshte eshte johipokrit, le qe edhe termi vet eshte i paqene!!!Qofshi beba, apo me pak mend e thinja te fshehura ne koke
    ) C'mon!!!

jam plotesisht dakort me ty.. je e vetmja qe e pranon..

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Bota eshte e mbushur plot me hipokrite dhe ne i ndeshim dhe perballemi me ta perdite, por kjo nuk do te thote nuk ekzistojne dhe pjesa tjeter, njerezit e cilter dhe te sinqerte!
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

i/e regjistruar Maska e de Balzak
    Anėtarėsuar
    20-04-2007
    Vendndodhja
    nen lekure
    Postime
    53
    eshte e vertete ka shume hipokrit ndoshta me shume se jo te tille,por jam i sigurte qe ka njerez plot te ndershem dhe te sinqerte!

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Personalisht mund te them qe njoh!
    Me siguri ketu flas ne raport me mua,persa u perket me persona te tjere......NUK ME INTERESON!

Bye bye!
    Filozofia e jetes eshte : Korr Ate Qe Mbiell vete.
    Nqs duam njerez qe mos te jene hipokrit...te pakten ne raport me ne , jemi ne ata qe sduhet te jemi hipokrit. Se e kemi qef me pa icik ke tjetri fajin, por si fillim duhet te shohim tek vetja.
    Mjafton qe te hapim syte ... dhe i shofim njerezit johipokrite.

i/e regjistruar Maska e de Balzak
    Anėtarėsuar
    20-04-2007
    Vendndodhja
    nen lekure
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    Filozofia e jetes eshte : Korr Ate Qe Mbiell vete.
    Nqs duam njerez qe mos te jene hipokrit...te pakten ne raport me ne , jemi ne ata qe sduhet te jemi hipokrit. Se e kemi qef me pa icik ke tjetri fajin, por si fillim duhet te shohim tek vetja.
    Mjafton qe te hapim syte ... dhe i shofim njerezit johipokrite.
    ke te drejte

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. 1 miliard persona vuajne urie (Tani ėndėrra u Realizua)
    Nga ILMGAP nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 03:11
  2. A e njihni Muhamedin?
    Nga agim77 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 11:11
  3. 6 Persona Kalojne Lanen me Varke
    Nga Hyllien nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 11-11-2005, 04:23
  4. Evropa dhe vrasėsit e gjuhėve
    Nga Kryeplaku nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-12-2004, 08:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •