Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga SKUTHI
    kush po provokon tani!!!!

Me vjen keq skuthi...po i pergjigjem temes dhe rracizmi eshte i ndaluar ne forum!!!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga _DANIELA_
    Une personalisht kam te beje me teper me johipokrit se hipokrit.
    hallall ja ke fut
    pergjigje e sakt sa na puqen menimet mer jahu

PS: BABA dhihet tu qesh car teme

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Me vjen keq skuthi...po i pergjigjem temes dhe rracizmi eshte i ndaluar ne forum!!!
    nuk dua te dyshoj per inteligjencen tende,por me duket eshte e veshtire qe te merret si rracisem ajo qe thashe pak me pare..nejse po ti sikur the qe edhe ofendimi eshte i ndaluar ne kete forum,po ti s'po e respekton me duket..pastaj mos perfito sot qe jam ne humor,sdua polemike sot,dialog po.Merci

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    nuk dua te dyshoj per inteligjencen tende,por me duket eshte e veshtire qe te merret si rracisem ajo qe thashe pak me pare..nejse po ti sikur the qe edhe ofendimi eshte i ndaluar ne kete forum,po ti s'po e respekton me duket..pastaj mos perfito sot qe jam ne humor,sdua polemike sot,dialog po.Merci

Mos dysho fare per inteligjencen time..ta garantoj une

Nje pyetje kisha per ty si hapes i temes!

Cfare eshte hipokrizia dhe hipokriti per ty?
    Mund te ma shpjegosh pak????
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    460
    Mos dysho fare per inteligjencen time..ta garantoj une

Nje pyetje kisha per ty si hapes i temes!

Cfare eshte hipokrizia dhe hipokriti per ty?
    Mund te ma shpjegosh pak????
    hipokrizia per mua eshte nje mungese sinqeriteti dhe maskimi i saj nga individi duke u sjellje si i sinqerte kjo per mua eshte hipokrizia...pastaj per mua ekziston
    nje shkalle hipokrizie sepse ka hipokrite te vegjel,mesatar,te medhenj,etj.nganjehere te jesh hipokrit te ndihmon me shume se te jesh i sinqerte..sigurisht ti tani do me thoje duke u treguar hipokrite se ty kjo sjellje nuk te perket fare dhe se ke ushtruar kurre.dikush thonte te thuash gjithmone te verteten eshte te pranosh se nuk je shume inteligjent..sigurisht ti nuk je dakort!!mbase ti ke nje mendim tjeter per hipokrizine..

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Citim Postuar mė parė nga idushe_
    O goc harome me mer ene mu me vete se ele una jom e till !
    hajde mi se ne bubuthat ashtu jemi te gjithe jo si keta te medhenjt hipokrita te gjall:P
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    hipokrizia per mua eshte nje mungese sinqeriteti dhe maskimi i saj nga individi duke u sjellje si i sinqerte kjo per mua eshte hipokrizia...pastaj per mua ekziston
    nje shkalle hipokrizie sepse ka hipokrite te vegjel,mesatar,te medhenj,etj.nganjehere te jesh hipokrit te ndihmon me shume se te jesh i sinqerte..sigurisht ti tani do me thoje duke u treguar hipokrite se ty kjo sjellje nuk te perket fare dhe se ke ushtruar kurre.dikush thonte te thuash gjithmone te verteten eshte te pranosh se nuk je shume inteligjent..sigurisht ti nuk je dakort!!mbase ti ke nje mendim tjeter per hipokrizine..
    Per mua hipokrizia eshte mbrojtja e nje virtyti qe nuk e ke!!
    Eshte shembulli perfekt i te luajturit "nje rol"...
    Eshte nje ndjenje nobel,teper e lart qe ndjejme po ne te vertete nuk e kemi...!!
    Smendoj qe hipokrizia ka shkalle,di vetem qe ajo perdoret me "doza te ndryshme",nga njerez te ndryshem!
    Nuk besoj qe sinqeriteti te jete i barabarte me hipokrizine..sa per sjelljen time lerua atyre qe me njohin te me gjykojne sepse nga ty nuk pres as nje lloj vleresimi!
    Te thuash te verteten eshte virtyti me i madh i njeriut dhe tregon pastertine dhe njekohesisht vleren dhe inteligjencen e tij,tregon nje njeri me zemer te madhe,jo me zemer pule dhe me cmire!
    Sigurisht qe nuk jam dakort me theniet e tua dhe mendimet e mija ti shkruajta me pak rreshta....nqs te duhen me teper jam ne dispozicionin tend....po me duket se do humbja kohen kot,sepse disa njerez nuk ja vlejne te merresh me ta!!!
    Dhe kjo nuk te thote te jesh HIPOKRITE!!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    460
    Per mua hipokrizia eshte mbrojtja e nje virtyti qe nuk e ke!!
    Eshte shembulli perfekt i te luajturit "nje rol"...
    Eshte nje ndjenje nobel,teper e lart qe ndjejme po ne te vertete nuk e kemi...!!
    Smendoj qe hipokrizia ka shkalle,di vetem qe ajo perdoret me "doza te ndryshme",nga njerez te ndryshem!
    Nuk besoj qe sinqeriteti te jete i barabarte me hipokrizine..sa per sjelljen time lerua atyre qe me njohin te me gjykojne sepse nga ty nuk pres as nje lloj vleresimi!
    Te thuash te verteten eshte virtyti me i madh i njeriut dhe tregon pastertine dhe njekohesisht vleren dhe inteligjencen e tij,tregon nje njeri me zemer te madhe,jo me zemer pule dhe me cmire!
    Sigurisht qe nuk jam dakort me theniet e tua dhe mendimet e mija ti shkruajta me pak rreshta....nqs te duhen me teper jam ne dispozicionin tend....po me duket se do humbja kohen kot,sepse disa njerez nuk ja vlejne te merresh me ta!!!
    Dhe kjo nuk te thote te jesh HIPOKRITE!!

me duket se paske shume kohe per te humbur,megjithate je shume kontradiktore..me dukesh nje person pak naiv(e kam pa te keq)mbase nuk ke shume eksperience jete,e gjitha eksperjenca jote eshte e thithur nga librat dhe
    kjo kuptohet menjehere,prandaj te keshilloj te shikosh pak boten reale..
    pastaj jo te gjithe hipokritet jane injorante,ti je nje shembull i qarte..

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    me duket se paske shume kohe per te humbur,megjithate je shume kontradiktore..me dukesh nje person pak naiv(e kam pa te keq)mbase nuk ke shume eksperience jete,e gjitha eksperjenca jote eshte e thithur nga librat dhe
    kjo kuptohet menjehere,prandaj te keshilloj te shikosh pak boten reale..
    pastaj jo te gjithe hipokritet jane injorante,ti je nje shembull i qarte..
    Gabohesh shume...
    Kur te kesh eksperiencen time te librave dhe te jetes atehere mbase do me kuptosh dhe do mund te me gjykosh...
    Ndersa tani me duket se po ja fut kot fare...
    Ne jeten time asnjeri nuk me ka quajtur hipkokrite dhe nuk e pranoj te jem e tille sepse une mbroj ato qe kam dhe jo ato qe skam!!!!!
    Jam njeri i thjeshte dhe e njoh jeten ashtu sic mund ta njohin shume nga ne,dhe pikerisht eksperienca e jetes me ka bere kjo qe jam dhe librat me kane dhene force dhe zemer...

pershendetje
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    460
    Gabohesh shume...
    Kur te kesh eksperiencen time te librave dhe te jetes atehere mbase do me kuptosh dhe do mund te me gjykosh...
    Ndersa tani me duket se po ja fut kot fare...
    Ne jeten time asnjeri nuk me ka quajtur hipkokrite dhe nuk e pranoj te jem e tille sepse une mbroj ato qe kam dhe jo ato qe skam!!!!!
    Jam njeri i thjeshte dhe e njoh jeten ashtu sic mund ta njohin shume nga ne,dhe pikerisht eksperienca e jetes me ka bere kjo qe jam dhe librat me kane dhene force dhe zemer...

pershendetje
    BINGO... TE KAPA EHHHHH...MEGJITHATE JE INTELIGJENTE ..PASTAJ KU E DI TI QE UNE SE KAM EKSPERINCEN E LIBRAVE QE KE TI MOS U TREGO SUPERFICIALE..
    SEPSE ATE TE JETES NUK PO E VE NE DYSHIM.. NEJSE. CIAO..

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 1 miliard persona vuajne urie (Tani ėndėrra u Realizua)
    Nga ILMGAP nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 03:11
  2. A e njihni Muhamedin?
    Nga agim77 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 11:11
  3. 6 Persona Kalojne Lanen me Varke
    Nga Hyllien nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 11-11-2005, 04:23
  4. Evropa dhe vrasėsit e gjuhėve
    Nga Kryeplaku nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-12-2004, 08:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •