Pom duket ti po e kerkon at Shkodranen qe eshte ne Londer ajo e ka emrin SILVI. Si dhe ajo e mban emrin Pretty Devil....Tung Tung PrettyShkodrane
Pom duket ti po e kerkon at Shkodranen qe eshte ne Londer ajo e ka emrin SILVI. Si dhe ajo e mban emrin Pretty Devil....Tung Tung PrettyShkodrane
o motra une e njof silvin.....po ajo ylllshkodrane e ka shoqe te ngushte ate..............keshtu qe e njof nga ajo.......une skam muhabet me te po e njof prej saj....
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Pom duket ti po e kerkon at Shkodranen qe eshte ne Londer ajo e ka emrin SILVI
.................................................. .................................................. ...
o kosovareuk.......ku e njef ate maj tiiiiiii ajo asht motra jeme..pastaj une flas me te jo pretty......nqs je ndonje shoqe e saj mi ban te fala.....jo me mire ma puth fort e forttttttt fortttttttt nqs e shef se me ka marre shume malli per te....se sa per te fala ja bej vete ne telefon...ne pergjithsi i njof shqoet e saja ndoshta e njof edhe ty.......muahhhhhhhhhhhh kosovare
Postuar mė parė nga yllshkodrane
Pom duket ti po e kerkon at Shkodranen qe eshte ne Londer ajo e ka emrin SILVI
.................................................. .................................................. ...
o kosovareuk.......ku e njef ate maj tiiiiiii ajo asht motra jeme..pastaj une flas me te jo pretty......nqs je ndonje shoqe e saj mi ban te fala.....jo me mire ma puth fort e forttttttt fortttttttt nqs e shef se me ka marre shume malli per te....se sa per te fala ja bej vete ne telefon...ne pergjithsi i njof shoqet e saja ndoshta te njof edhe ty.......muahhhhhhhhhhhh kosovare
Ju lutem perdorni Mesazhet Private per te tilla bashkebisedime, ose dhomat e Chat-it.
Faleminderit.
Krijoni Kontakt