Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga * Denisa *
    Duke qene i sinqerte i patepruar je dhe nje kritik dhe askush nuk e degjon me kenaqesi kritiken, sidomos ne Shqipetaret .
    Yep.. kjo ishte ajo pergjgjigje qe doja un Kritiken Shqiptaret e kane hale ne sy.. per kete nuk u pelqen tua vene ne dukje gabimet qe kane, apo bejne.. Dikush e ka kuptuar kete mire dhe "ben rolin perfekt te aktorit" kurse pjesa tjeter qe tregojne vetveten ne fund te fundit.. e gjejne veten.. diku me thik te ngulur pas shpine nje dit.. (figurative)

Sado te perpiqesh ne Shqiperi per te kerkuar te drejten tende, ose dhe ne nje shoqeri qe ka tipa te tille.. eshte pothuajse e pamundur t'i luftosh.. madje do jet nje luft shum e ashper derisa te vesh ne vend ate qe kerkon..

flm per pergjigjen
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

let me see ur teeth:)
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Yep.. kjo ishte ajo pergjgjigje qe doja un
    respekte per ty, por une e mendoj ndryshe...

kjo teme qe ti shtron eshte shume e gjere, nuk mund te reduktohet vetem ne marredheniet epror-punonjes! mgjth po i bindem zgjedhjes tende...

ne nje kohe si kjo e jona, ku cdo hap qe hedhim mbeshtetet mbi kapitalizem, ku konkurenca eshte aq e eger sa mund edhe te te modifikoje mendimet e tua, ASNJE epror nuk do te deshironte te kishte prane vetes nje te paafte. Nese punonjesi i tij, pervecse i pergatitur do te ishte edhe lajkatar, kombinim perfekt! Por midis nje punonjesi bosh dhe nje tjetri rezultatit, CDO epror, do te zgjidhte te dytin, SEPSE I TILLE ESHTE MEKANIZMI! Nga cdo gje qe thua, duket sikur ti barazon lajkatarin me te paaftin! ne fakt keto MUND te jene 2 gjera krejt te ndryshme! nese ke degjuar per ndonje lajkatar qe ka ecur shume ne jete, te jesh e bindur... ai ka qene mbi te gjitha i afte!!!

pershendetje

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nuk thashe se Lajkatari eshte i Paafte.. Ne ditet e sotme asnje bos nuk "puneson" nje person qe nuk ka njohuri.. kshu qe s'po them se eshte i paafte, por me lajkat qe ben apo ku di une c'fare menyre tjeter perdoren, fiton me shum dhe me shpejt prestigj se dikush qe mund te jete me i afte se ai..

Temen mund ta trajtosh si te duash mund ta zgjerosh sa te duash dhe te trajtosh ato aspekte qe ti ke deshire te trajtosh...

Te pershendes..

let me see ur teeth:)
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    3
    pra, i gjithe problemi eshte ceshtje kohe?? dikush fiton me shpejt, tjetri me ngadal?? me ndje, por ky nuk eshte nje problem! e rendesishme eshte qe zotesia te dali ne pah, (gje qe ndodh gjithmone) pastaj "KOHA BEHET DETAJ"!

te uroj gjith te mirat

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    M'duket mua apo e ke marre personale? lol..

Puna eshte se deri pak me pare asnje nuk po jepte tamam nje kendveshtrim real mbi pyetjen.. ose me sakte ishin te pakte ata qe po pergjigjeshin tamam...

kalofsh mire...
    S'kam pse ta marr aspak personale, ketu nuk eshte percaktuar. Po te njejtat gjera u rithan dhe une mendova te citoj, nuk mendoj se kam bere gabim.

Kur jam ne rregull me gjithshka dhe i drejte ne te gjitha drejtimet. Une tregova qe nuk mund ti bej kete tre veprime pasi per ate nder dhe ate seder jetoj, percaktova veten time dhe kete gje e di mire qe nuk do ta bej kurre dhe i urrej ata persona qe arrin deri ne ate grade.

Ky eshte mendimi im.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Zemrushja Kemi Ardh Ne Nje Periudh Ku Njeriu I Drejt C`vlersohet Kurse Ai Egoisti Vlersohet Ne Te Mire................Thats So

Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Nje gje nuk kuptoj, te jesh lajkatar do fitosh dicka te mire per nje kohe teper te shkurter, po asnjeher nuk arihen majat me lajka po te thuash realitetin dhe te vleresoh te miren dhe te keqen ateher i arin majat.

Per mua nje lajkatar eshte nje njeri i neveritshem qe del nga vetevetja per te fituar dicka...Absurde :@

Kalofshi Mire

T-B
    Pajtohem plotesisht me mendimin tend Trendafili...

eshte mese e sigurt qe me lajka nuk mundet te ngjitet as edhe nje shkall, von apo shpejt si gjithnje e verteta del ne shesh dhe aty cdo gje marr fund..

te jesh lajkatar eshte edhe nje ane zgjuarsie, por puna eshte se kur del ne shesh cdo gje qe jane krijuar ne baz te lajkave rrezohen pernjeheresh, dhe keshtu nuk ja vlen qe te ndertohet dicka ne baz te kesaj duke ditur shume mire se perfundon nje krijim i dickaje ne baz te lajkave apo genjeshtrave, shpifjeve, mashtrimeve etj etj... ne fakt me ben cudi qe disa tipa lajkatar jane te suksesshem, si ne politik si ngado...eh bot e flliqur...

Pershendetje
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Gaboheni kur thoni qe egoismi ose ambicia jane vese te keqija,sepse sedra dhe etika s'jane gje tjeter veçse deshira ose vullneti per te arritur qellime te ndryshme por me rregulla te pranuara nga shoqeria,ky eshte nje lloj gratifikimi dhe nje egoizem i planifikuar dhe i legjitimuar nga shoqeria si korrekt po per mua nuk eshte gje tjeter vetem nje maskim i ndjenjes naturale per gratifikim ose sukses te çdo individi.Ai qe perdor vetem etiken si te vetmen arme per te arritur qellimet eshte nje njeri skematik dhe jo shume adapt per kete shoqeri qe kerkon shume elasticitet dhe kompromis; te jesh elastik nuk do te thote te jeshe nje person i keq ose ziliqar o ku ta di une..
    Etika eshte nje menyre per te kontrolluar sjelljen dhe menyren e te menduarit te nje popullsie,ne disa vende eshte me e perparuar ose me e respektuar ne disa te tjere jo si psh. Shqiperia ne te cilen njerzit e ndershem shesin banane kurse ato te tjeret gjezdisin me cayenne.Tani te jem i vetmi une qe ndjek disa rregulla qe s'bejne pjese me ne kete kontekst vetem me qene (me falni) "palle" se siç e dini te gjithe rregullat i bejne ato me cayenne;te jesh i ndershem sot per sot do te thote te jesh jashte loje.Doni te luani apo te jini jashte loje,zgjidhni nese keni mundesi??? KUR TE NDRYSHOJNE RREGULLAT ATEHERE DO TE NDRYSHOJ DHE UNE..

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Hallall Skuth..

Ke paraqitur pikerisht nje situate tipike skuthe

Te pergezoj..

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Per mua seshte aspak e vertet qe vlersohen me shume ata lloj njerez.

Ata lloj njerez marrin vleresime vetem nga njerez te tipit te tyre kurse njerzit e mire marrin vlersime nga te gjithe
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mowlana Jalaluddin Rumi
    Nga Fiori në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-10-2024, 18:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •