Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    meqe jane takuar ska me rendesi menyra se si jane njohur...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga klandestini
    Njeh dike ne chat dhe me pas realizohet nje takim,me pas dy,tre.... e keshtu me rradhe deri sa vjen nje moment e keto dy njerez e shohin veten te lidhur.Tashme kane kaluar me se 5 muaj dhe mardhenia pergjithsisht ka ecur mire.

Si mendoni a do te vazhdoje gjate kjo lidhje??

Per mendimin tim keto lidhje jane njelloj me ato ne jete reale...
    Zgjatja e tyre nuk dihet!
    Nqs jane afer njeri tjetrit kjo lidhje mund te forcohet dhe te zgjase,dhe nqs se personat jane larg dhe takohen me raste...aty do te thoja qe kjo lidhje nuk do zgjaste shume!
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une mendoj me shume se varet nga vullneti i dy personave !!! bashkohem me llacipacin !!! po ngre edhe une nje kundra pyetje per ata qe nuk jane per kete lidhje !!! ke do preferonit me shume lidhjen me mbleseri apo me chat ??? une them qe nuk ka rendesi njohja se ku e ke njofur personin qe do por me shume ka te beje me vullnetin qe kane keta persona per te bere te mundur qe kjo lidhje te zgjas !!!zoti iu bekofte edhe gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga klandestini
    Njeh dike ne chat dhe me pas realizohet nje takim,me pas dy,tre.... e keshtu me rradhe deri sa vjen nje moment e keto dy njerez e shohin veten te lidhur.Tashme kane kaluar me se 5 muaj dhe mardhenia pergjithsisht ka ecur mire.

Si mendoni a do te vazhdoje gjate kjo lidhje??
    nese thjesht pyet a do vazhdoj kjo lidhje,per kete ste garanton dot njeri sepse kjo varet nga ty dhe ajo
    por njofja ska rendesi ku njifesh ne chat,plazh ,biblotek, apo udhetim ,nese ti takohesh me ate ajo eshte nje lidhje si te tjerat teper funksionale
    nese eshte thjeshte lidhje virtuale pa ndonje takim qofte dhe ne nje perjudh kohe , ajo si lindi ne chat aty do mbaroj perseri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 19-04-2007 mė 09:03
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Nuk ka rendesi ne chat, ne shkolle apo ne kafe: nese cdo gje eshte e SINQERTE nje histori fillon kudo, kurdo dhe mes kujtdo...
    bingo !!!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Munde te funksionoje nje lidhje e krijuar ne chat?
    Po mundet dhe shum biles kte e kam nga prevoja Personale.
    Po kur goces i fiksohet i gja ne koke o do martohemi o ska ahu prit iher goce ca u ba ktu u hap dengu martesave, thjesht nje lidhje per ne shtrrat kshu po, por per lidhje serjoze ska. {jo per gja po u llive}

Troē o ma mir kur flet se e kam ne natyr jo per gja.
    PS: dhe kam i keshill per ato qe bin mrena ne virtual me vrap merreni me shtrruar se personi qe flisni ne kamer sesht ai qe ju paraqitet me fjal te embla ane po kte qe ban si shejtani

ajde shnet .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 19-04-2007 mė 13:10

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Njohjet ne chat/forum nuk me pelqejn.
    Egzistojn ama nuk fuksionojn.
    Njof shume persona qe jan dashuruar ne chat/ forum apo lidhja e tyre kan zgjatur shume pak keshtu qe nuk besoj ne ato gjera.
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Kam degjuar qe ka funksionuar ne disa raste.

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    njohja ne chat kohet e fundit eshte bere pak edhe si ne mode d.m.th afersisht tamam pjese e jetes se perditeshme.mendimi im eshte qe chat-i te jep me teper mundesi te jesh i lire ne te folur(shkruar)pasi personin qe ke deshire ta njohesh nuk e ke perballe teje(kjo per ata qe druhen,si puna ime)pastaj mund te flasesh shume kohe te gjate,me muaj,dhe akoma nuk eshte vendosur nese do te behet nje takim i drejtperdrejt apo do mbetet ''njohje chat-i''.nese takimi realizohet dhe personat ne fjale kane pothuajse karakter te njejte,pelqehen(kjo vetem nese nuk e kane genjyer njeri-tjetrin ne castin e pare kur un njohen ne chat edhe ne vijim).nese lind dashuria pse jo mos te vazhdoj nje lidhje?kjo varet edhe nese ata duan te lidhen me teper se shoqeri si rasti ne fjale.
    pra,me falni qe u zgjata disi mendimi im eshte ka mundesi edhe qe lidhja te vazhdoj...

p.s.te gjitha lidhjet qe behen ne menyre reale zgjasin per kohe te gjata?normale qe jo varet.

:hmmm kaq kisha

bye bye by me
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fabio_gr : 19-04-2007 mė 14:07
    fabi..

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Nese ka sinqeritet ne mes njerezve pse jo ma mer mendja qe funksionon, por tek ne ka humbur sinqeriteti dhe per kete gje nuk zgjat shume..

Nuk me ka ndodhur ndonje gje e till..
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Teuhidi
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 10:37
  3. VetĖperceptimet E QytetĖrimeve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 16:36
  4. Dy mėnyra pėr ta njohur Krijuesin
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2006, 18:49
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •